Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

obraczus87 napisał(a):
SUPER, trzymma kciuki!

Anawa na PW wysylam namiar do Hotelu kolo Krakowa, jestes w razie czegos zainteresowana pomimo odleglosci?? Bo nie wiem czy mam sie rozpisywac.

Nie, na razie nie...... Będzie najprawdopodobniej Jamor - juz z nim rozmawiałam.....

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anawa napisał(a):
dzieki, Livka. Welsh juz tam jest - propozycja nr 1 :)

Zawsze warto spróbować a nuż się uda ... trzymam kciuki ... ogłoszenie jeszcze cieplutkie ;)

Posted

Livka napisał(a):
Zawsze warto spróbować a nuż się uda ... trzymam kciuki ... ogłoszenie jeszcze cieplutkie ;)

Jasne, że warto! Ja nigdy nie przepuszczam takich okazji :p
I takie podpowiedzi, jak Twoja, są bardzo mile widziane, dzięki :lol:

Posted

Dzień dobry, trafiłam tu sama, kocham On-ki proszę zapisać, że daję 20,-zł miesięcznie ( ale mam sklerozę, więc przypominać mi - jak zapomnę:))
Hotelik u Jamora super pomysł, On go wyprowadzi na prostą i DS zaraz się znajdzie :)

Posted

[quote name='Sylwia M.']Dzień dobry, trafiłam tu sama, kocham On-ki proszę zapisać, że daję 20,-zł miesięcznie ( ale mam sklerozę, więc przypominać mi - jak zapomnę:))
Hotelik u Jamora super pomysł, On go wyprowadzi na prostą i DS zaraz się znajdzie :)
Witam i bardzo dziekuję w imieniu swoim i Welsha :multi:

Posted

Słuchajcie, Cioteczki, mamy już 200 zł stałych deklaracji i 130 zł jednorazowych :Cool!::Cool!::Cool!::ylsuper::ylsuper::ylsuper: i........................... prosimy o jeszcze..............:modla::modla::modla: :help1:

Bardzo, bardzo dziekujemy :lol:

Posted

JEŚLI MOGĘ ZaPROPONOWAĆ COŚ...TO WYCIĄGNIĘCIE PSA JAK NAJSZYBCIEJ DO TAŃSZEGO HOTELIKU - NP. aLINY - BO MOŻE SIĘ OKAZAĆ, ZE W DOMOWYCH WARUNKACH DEPRESJA MINIE JAK RĘKĄ ODJĄŁ...A BYŁBY JUŻ POZA SCHRONEM...I MOŻE DOM BY SIE SZYBKO ZNALAZŁ...

sorki za duże litery ale dopiero zobaczylam po napisaniu, ze mi się ctrl włączył

tyle psiaków potrzebuje kasy i osiagnięcie ceny hotelikowej u Jamora jest chyba ciężkie:(...poprawcie o ile się mylę...ale chyba u Jamora koszt sporego psa to 25 zł/doba? tak?

Posted

andzia69 napisał(a):
JEŚLI MOGĘ ZaPROPONOWAĆ COŚ...TO WYCIĄGNIĘCIE PSA JAK NAJSZYBCIEJ DO TAŃSZEGO HOTELIKU - NP. aLINY - BO MOŻE SIĘ OKAZAĆ, ZE W DOMOWYCH WARUNKACH DEPRESJA MINIE JAK RĘKĄ ODJĄŁ...A BYŁBY JUŻ POZA SCHRONEM...I MOŻE DOM BY SIE SZYBKO ZNALAZŁ...

sorki za duże litery ale dopiero zobaczylam po napisaniu, ze mi się ctrl włączył

tyle psiaków potrzebuje kasy i osiagnięcie ceny hotelikowej u Jamora jest chyba ciężkie:(...poprawcie o ile się mylę...ale chyba u Jamora koszt sporego psa to 25 zł/doba? tak?

Nie, ceny są podobne, jak u Aliny : 15 zł za dobę za Welsha :)

Posted

anawa napisał(a):
Nie, ceny są podobne, jak u Aliny : 15 zł za dobę za Welsha :)

aaa - no to odetchnęłam:) ...no ale i tak tam jest kolejka więc trzeba czekać...a czekanie w jego przypadku dobrze nie robi...

Posted

Jak ja lubię zniknąć na parę dni z wątku, a potem zjawić się i oniemieć z wrażenia :crazyeye:
Welsh, wytrzymaj jeszcze chwilkę, jedną łapą jesteś już nowym, lepszym świecie.

O ile mnie pamięć i mój zeszycik nie myli, zadeklarowałam 20zł/mies i tego się trzymajmy.

Posted

agata51 napisał(a):
.......
O ile mnie pamięć i mój zeszycik nie myli, zadeklarowałam 20zł/mies i tego się trzymajmy.

zgadza sie.

Posted

Romka, ja dzwonilam pod numer ktory mi dalas na pw. Dziewczyna powiedziala, ze ma juz na oku szczeniaka od znajomych, ale poprosila linki do psiakow na dogo. Wiec jej wyslalam kilka psiakow, w tym Welsha.