anawa Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 obraczus87 napisał(a):SUPER, trzymma kciuki! Anawa na PW wysylam namiar do Hotelu kolo Krakowa, jestes w razie czegos zainteresowana pomimo odleglosci?? Bo nie wiem czy mam sie rozpisywac. Nie, na razie nie...... Będzie najprawdopodobniej Jamor - juz z nim rozmawiałam..... Quote
anawa Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [quote name='Livka']Przed chwilą to znalazłam http://www.dogomania.pl/threads/183331-ON-lub-DON-od-zaraz-mazowsze dzieki, Livka. Welsh juz tam jest - propozycja nr 1 :) Quote
anawa Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Akrum napisał(a):hm, to pomyślę troszkę jak by go tu "ubarwić" :) Super, dzieki :) Quote
Livka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 anawa napisał(a):dzieki, Livka. Welsh juz tam jest - propozycja nr 1 :) Zawsze warto spróbować a nuż się uda ... trzymam kciuki ... ogłoszenie jeszcze cieplutkie ;) Quote
anawa Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Livka napisał(a):Zawsze warto spróbować a nuż się uda ... trzymam kciuki ... ogłoszenie jeszcze cieplutkie ;) Jasne, że warto! Ja nigdy nie przepuszczam takich okazji :p I takie podpowiedzi, jak Twoja, są bardzo mile widziane, dzięki :lol: Quote
obraczus87 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 anawa napisał(a):Nie, na razie nie...... Będzie najprawdopodobniej Jamor - juz z nim rozmawiałam..... acha super, ciesze sie bardzo ;) Quote
Szarotka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 To od kiedy Jamor mialby miejsce ?? bo wiem, ze ma kolejke. Quote
Sylwia M. Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Dzień dobry, trafiłam tu sama, kocham On-ki proszę zapisać, że daję 20,-zł miesięcznie ( ale mam sklerozę, więc przypominać mi - jak zapomnę:)) Hotelik u Jamora super pomysł, On go wyprowadzi na prostą i DS zaraz się znajdzie :) Quote
anawa Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [quote name='Sylwia M.']Dzień dobry, trafiłam tu sama, kocham On-ki proszę zapisać, że daję 20,-zł miesięcznie ( ale mam sklerozę, więc przypominać mi - jak zapomnę:)) Hotelik u Jamora super pomysł, On go wyprowadzi na prostą i DS zaraz się znajdzie :) Witam i bardzo dziekuję w imieniu swoim i Welsha :multi: Quote
anawa Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Słuchajcie, Cioteczki, mamy już 200 zł stałych deklaracji i 130 zł jednorazowych :Cool!::Cool!::Cool!::ylsuper::ylsuper::ylsuper: i........................... prosimy o jeszcze..............:modla::modla::modla: :help1: Bardzo, bardzo dziekujemy :lol: Quote
andzia69 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 JEŚLI MOGĘ ZaPROPONOWAĆ COŚ...TO WYCIĄGNIĘCIE PSA JAK NAJSZYBCIEJ DO TAŃSZEGO HOTELIKU - NP. aLINY - BO MOŻE SIĘ OKAZAĆ, ZE W DOMOWYCH WARUNKACH DEPRESJA MINIE JAK RĘKĄ ODJĄŁ...A BYŁBY JUŻ POZA SCHRONEM...I MOŻE DOM BY SIE SZYBKO ZNALAZŁ... sorki za duże litery ale dopiero zobaczylam po napisaniu, ze mi się ctrl włączył tyle psiaków potrzebuje kasy i osiagnięcie ceny hotelikowej u Jamora jest chyba ciężkie:(...poprawcie o ile się mylę...ale chyba u Jamora koszt sporego psa to 25 zł/doba? tak? Quote
anawa Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 andzia69 napisał(a):JEŚLI MOGĘ ZaPROPONOWAĆ COŚ...TO WYCIĄGNIĘCIE PSA JAK NAJSZYBCIEJ DO TAŃSZEGO HOTELIKU - NP. aLINY - BO MOŻE SIĘ OKAZAĆ, ZE W DOMOWYCH WARUNKACH DEPRESJA MINIE JAK RĘKĄ ODJĄŁ...A BYŁBY JUŻ POZA SCHRONEM...I MOŻE DOM BY SIE SZYBKO ZNALAZŁ... sorki za duże litery ale dopiero zobaczylam po napisaniu, ze mi się ctrl włączył tyle psiaków potrzebuje kasy i osiagnięcie ceny hotelikowej u Jamora jest chyba ciężkie:(...poprawcie o ile się mylę...ale chyba u Jamora koszt sporego psa to 25 zł/doba? tak? Nie, ceny są podobne, jak u Aliny : 15 zł za dobę za Welsha :) Quote
Szarotka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 No ciotki pomozcie uratowac psa, co nie ma szans na adopcje. :(:( Quote
andzia69 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 anawa napisał(a):Nie, ceny są podobne, jak u Aliny : 15 zł za dobę za Welsha :) aaa - no to odetchnęłam:) ...no ale i tak tam jest kolejka więc trzeba czekać...a czekanie w jego przypadku dobrze nie robi... Quote
Szarotka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Narazie i tak nie mamy wszystkich deklaracji, wiec czekanie nie przeszkadza, jak sie deklaracje uzbiera, to Ania sobie poradzi z Jamorem :):) Quote
anawa Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Andzia, na razie to za dużo pieniażków nam brakuje. Jak będą to juz moja w tym głowa, żeby miejsce w dobrym hotelu załatwić :) Quote
magda222 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Jestem jak najbardziej za hotelikiem u Jamora!!! Kto może jeszcze pomóc? Bardzo prosimy. Quote
agata51 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Jak ja lubię zniknąć na parę dni z wątku, a potem zjawić się i oniemieć z wrażenia :crazyeye: Welsh, wytrzymaj jeszcze chwilkę, jedną łapą jesteś już nowym, lepszym świecie. O ile mnie pamięć i mój zeszycik nie myli, zadeklarowałam 20zł/mies i tego się trzymajmy. Quote
li1 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 agata51 napisał(a):....... O ile mnie pamięć i mój zeszycik nie myli, zadeklarowałam 20zł/mies i tego się trzymajmy. zgadza sie. Quote
Romka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Anawa czy pisałyscie w sprawie adopcji do tych osób,których adresy przekazałam? Quote
Cantadorra Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Romka, ja dzwonilam pod numer ktory mi dalas na pw. Dziewczyna powiedziala, ze ma juz na oku szczeniaka od znajomych, ale poprosila linki do psiakow na dogo. Wiec jej wyslalam kilka psiakow, w tym Welsha. Quote
Recommended Posts