Lu_Gosiak Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 juz niedługo Welsh:painting: Deklaracje stałe: anawa - 50 zł :multi: Wellington - 20 zł :multi: li1 - 20 zł :multi: agata51 - ? - czekam na potwierdzenie Tymotea (siostra magda222) - 50 zł :multi: Szarotka - 20zł:multi: RAZEM: 160zł Jednorazowo: mysza- 100zł:multi: Lu Gosiak - 30 zł :multi: RAZEM - 130zł Quote
magda222 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Cantadorra']AlinaS tez ma jakos ok.300 zl i swietne warunki.[/QUOTE] A AlinaS jest na dogo? Gdzie mieszka? Quote
Szarotka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Zapomnialam oczywiscie dodac, ze moge dopiero wplaci w maju, bo mi juz pieniadze wyszly i sie rozparcelowaly na kwiecien. Quote
anita_happy Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 zapisuje sie bo domki onkowe dzwonią...alw ten wasz on to dla hobbysty psychologii ...depresja ze szok... lepiej do jamora ustawi go w kolejce :/ Quote
magda222 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='anita_happy']zapisuje sie bo domki onkowe dzwonią...alw ten wasz on to dla hobbysty psychologii ...depresja ze szok... lepiej do jamora ustawi go w kolejce :/[/QUOTE] Ja też Jamora proponowałam. Quote
li1 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 do jamora jest kolejka na pare miesiecy. przeciez nie damy Welshowi tyle czekac. Quote
Szarotka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Hm za dlugo czekac nie moze, bo bedzie jeszcze gorzej. :( Quote
Ewanka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Przeczytałam wątek od deski do deski ... bardzo smutna historia baaaaaaaaaaardzo smutnego psa :( ... jedyna nadzieja w wielkich sercach dogomaniaczek, mogę wesprzeć jedynie duchowo, bo kasa ostatnio mnie nie lubi ... może za jakiś czas. Quote
anawa Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [quote name='Szarotka']Gosia jak tak dzialasz na ludzi to prosze stosuj te metody dalej :):) Jestem za!!! :) [quote name='Szarotka']To poniewaz Gosia tak ladnie prosi a Onek jest biedny i w schronie z ktorego nikt nie wychodzi :(:( to zapisz mnie na 20 zl stalej. Zapisałam i dziekuje baaaaardzo! Skąd ja to wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć.....? [quote name='Tola']Jestem i ja; onek śliczny, tylko bardzo smutny. Mam nadzieję, że przy zaangazowaniu tylu osob uda sie poprawic jego los. Na razie nie moge pomoc finansowo, ale będę zagladała. Dziękujemy :) Obecność na wątku też jest bardzo ważna :) [quote name='Lu_Gosiak']juz niedługo Welsh:painting: Deklaracje stałe: anawa - 50 zł :multi: Wellington - 20 zł :multi: li1 - 20 zł :multi: agata51 - ? - czekam na potwierdzenie Tymotea (siostra magda222) - 50 zł :multi: Szarotka - 20zł:multi: RAZEM: 160zł Jednorazowo: mysza- 100zł:multi: Lu Gosiak - 30 zł :multi: RAZEM - 130zł Dzięki Lu Gosiak, świetnie, że ktos mi pomaga w tej całej ksiegowości, bo ja jeszcze nie mam doświadczenia :) [quote name='magda222']A AlinaS jest na dogo? Gdzie mieszka? Alina jest całkiem blisko mnie, w Jaktorowie pod Warszawą...... [quote name='Szarotka']Zapomnialam oczywiscie dodac, ze moge dopiero wplaci w maju, bo mi juz pieniadze wyszly i sie rozparcelowaly na kwiecien. Myslę, że i tak wpłaty uruchomimy dopiero po zebraniu wszystkich potrzebnych deklaracji......... [quote name='anita_happy']zapisuje sie bo domki onkowe dzwonią...alw ten wasz on to dla hobbysty psychologii ...depresja ze szok... lepiej do jamora ustawi go w kolejce :/ Słyszałam od Bianka0, że miałaś duży odzew na ON-ki. Może wśród dzwoniacych znajdzie się chętny na ON-ka w depresji? Ja myślę, że ona szybko minie, jak tylko Welsh poczuje się kochany i bezpieczny. Na razie jeszcze sporo nam brakuje do sumy potrzebnej na hotel ale jakby co, to bedę załatwiać z Jamorem a jak nie nim, to znajdę inne miejsce.... [quote name='magda222']Ja też Jamora proponowałam. Też mi sie wydaje, że to byłoby najlepsze miejsce dla Welsha ze względu na talent Jamora i jego pozytywny stosunek do ON-ków. Będę do niego dzwonic w sprawie miejcsa ale boje sie, że to troche za wcześnie....... Quote
anawa Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Witaj Ewanka - dobrze, że jesteś z nami :) Quote
anawa Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [quote name='obraczus87']Ale ruch sie tutaj zrobil :)[/QUOTE] Gdyby tylko Welsh mógł o tym wiedzieć.............. :) Quote
Akrum Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 ja póki co mogę tylko wesprzeć obecnością na wątku, niestety jestem na minusie jeśli chodzi o kasę... a podwyżka żadna niestety się nie szykuje... :( Quote
anawa Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [quote name='Akrum']ja póki co mogę tylko wesprzeć obecnością na wątku, niestety jestem na minusie jeśli chodzi o kasę... a podwyżka żadna niestety się nie szykuje... :([/QUOTE] Dobrze, że chociaż praca jest :) Witaj na wątku, czuj się, jak u siebie w domu ;) Quote
anawa Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Hotel, o którym wspominała Pasja (ten za 350 zł) okazał sie hotelem za................... 45 zł za dobę a więc odpada. A z dobrych wiadomości to taka, że dostałam maila z zapytaniem o Welsha od zainteresowanej pani. Domek z ogródkiem. Już odpisałam i trzymamy kciuki za dalszy ciąg. Quote
obraczus87 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='anawa']Hotel, o którym wspominała Pasja (ten za 350 zł) okazał sie hotelem za................... 45 zł za dobę a więc odpada. A z dobrych wiadomości to taka, że dostałam maila z zapytaniem o Welsha od zainteresowanej pani. Domek z ogródkiem. Już odpisałam i trzymamy kciuki za dalszy ciąg.[/QUOTE] SUPER, trzymma kciuki! Anawa na PW wysylam namiar do Hotelu kolo Krakowa, jestes w razie czegos zainteresowana pomimo odleglosci?? Bo nie wiem czy mam sie rozpisywac. Quote
Akrum Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='anawa']Hotel, o którym wspominała Pasja (ten za 350 zł) okazał sie hotelem za................... 45 zł za dobę a więc odpada. A z dobrych wiadomości to taka, że dostałam maila z zapytaniem o Welsha od zainteresowanej pani. Domek z ogródkiem. Już odpisałam i trzymamy kciuki za dalszy ciąg.[/QUOTE] O...to trzymamy mocno :) A może jakieś ogłoszenia porobić, czy już ma? Quote
Ewanka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Domek z ogródkiem to wspaniała perspektywa :) , tylko czy Pani poradzi sobie z psem z problemami psychicznymi ... ja mam (ponad dwa lata) psa z dogo i dopiero po bardzo długim czasie doszedł do siebie, a stany lękowe sporadycznie, ale jednak, ma nadal. Chodzi mi tylko o to, by dokładnie uprzedzać potencjalne DS o problemach depresyjnych psiaka, by po krótkim czasie nie wrócił z adopcji, bo to byłby dla niego dodatkowy wielki stres. Quote
anawa Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Ogłoszenia są, tylko do tej pory żadnego odzewu nie było bo mamy do dyspozycji tylko te dwa zdjecia (w pierwszym poscie) a nie są one zachęcające............ na nowe zdjecia na razie nie ma szans...... Quote
Akrum Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 a ja i tak może mu kilka ogłoszeń zrobię przy wolnym czasie :) jedyne o co bym prosiła, bo choć jeden link, gdzie Welsh ma ogłoszenie, żebym sobie mogła ściągnąć treść ogłoszenia ;) Quote
anawa Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [quote name='Akrum']a ja i tak może mu kilka ogłoszeń zrobię przy wolnym czasie :) jedyne o co bym prosiła, bo choć jeden link, gdzie Welsh ma ogłoszenie, żebym sobie mogła ściągnąć treść ogłoszenia ;) Oto link do ogłoszenia na gratce: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/4445441_niewidoczny_pies.html ale właśnie tekst powinien byc chyba zmieniony na bardziej konkretny. Ten jest chyba zbyt "łzawy"........... Bardzo Ci dziekuję, ogłoszeń nigdy nie za dużo..... Quote
Akrum Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 hm, to pomyślę troszkę jak by go tu "ubarwić" :) Quote
Livka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Przed chwilą to znalazłam http://www.dogomania.pl/threads/183331-ON-lub-DON-od-zaraz-mazowsze Quote
Cantadorra Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Akrum, a porobilabys ogloszenia dla onki Kamy, ktora ma 2 tys dlugu? Quote
Akrum Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Cantadorra napisał(a):Akrum, a porobilabys ogloszenia dla onki Kamy, ktora ma 2 tys dlugu? oczywiście :) tylko podeślij mi adres wątku. a jest jakiś tekst ułożony? i zdjęcia są? jeśli tak, podeślij mi na maila :) Quote
Recommended Posts