Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

juz niedługo Welsh:painting:

Deklaracje stałe:

anawa - 50 zł :multi:
Wellington - 20 zł :multi:
li1 - 20 zł :multi:
agata51 - ? - czekam na potwierdzenie
Tymotea (siostra magda222) - 50 zł :multi:
Szarotka - 20zł:multi:
RAZEM: 160zł

Jednorazowo:
mysza- 100zł:multi:
Lu Gosiak - 30 zł :multi:
RAZEM - 130zł

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anita_happy']zapisuje sie bo domki onkowe dzwonią...alw ten wasz on to dla hobbysty psychologii ...depresja ze szok...
lepiej do jamora ustawi go w kolejce :/[/QUOTE]

Ja też Jamora proponowałam.

Posted

Przeczytałam wątek od deski do deski ...

bardzo smutna historia baaaaaaaaaaardzo smutnego psa :(

... jedyna nadzieja w wielkich sercach dogomaniaczek, mogę wesprzeć jedynie duchowo, bo kasa ostatnio mnie nie lubi ... może za jakiś czas.

Posted

[quote name='Szarotka']Gosia jak tak dzialasz na ludzi to prosze stosuj te metody dalej :):)
Jestem za!!! :)

[quote name='Szarotka']To poniewaz Gosia tak ladnie prosi a Onek jest biedny i w schronie z ktorego nikt nie wychodzi :(:(
to zapisz mnie na 20 zl stalej.
Zapisałam i dziekuje baaaaardzo! Skąd ja to wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć.....?

[quote name='Tola']Jestem i ja; onek śliczny, tylko bardzo smutny.
Mam nadzieję, że przy zaangazowaniu tylu osob uda sie poprawic jego los.
Na razie nie moge pomoc finansowo, ale będę zagladała.
Dziękujemy :) Obecność na wątku też jest bardzo ważna :)

[quote name='Lu_Gosiak']juz niedługo Welsh:painting:

Deklaracje stałe:

anawa - 50 zł :multi:
Wellington - 20 zł :multi:
li1 - 20 zł :multi:
agata51 - ? - czekam na potwierdzenie
Tymotea (siostra magda222) - 50 zł :multi:
Szarotka - 20zł:multi:
RAZEM: 160zł

Jednorazowo:
mysza- 100zł:multi:
Lu Gosiak - 30 zł :multi:
RAZEM - 130zł

Dzięki Lu Gosiak, świetnie, że ktos mi pomaga w tej całej ksiegowości, bo ja jeszcze nie mam doświadczenia :)

[quote name='magda222']A AlinaS jest na dogo? Gdzie mieszka?
Alina jest całkiem blisko mnie, w Jaktorowie pod Warszawą......

[quote name='Szarotka']Zapomnialam oczywiscie dodac, ze moge dopiero wplaci w maju, bo mi juz pieniadze wyszly i sie rozparcelowaly na kwiecien.
Myslę, że i tak wpłaty uruchomimy dopiero po zebraniu wszystkich potrzebnych deklaracji.........

[quote name='anita_happy']zapisuje sie bo domki onkowe dzwonią...alw ten wasz on to dla hobbysty psychologii ...depresja ze szok...
lepiej do jamora ustawi go w kolejce :/
Słyszałam od Bianka0, że miałaś duży odzew na ON-ki. Może wśród dzwoniacych znajdzie się chętny na ON-ka w depresji? Ja myślę, że ona szybko minie, jak tylko Welsh poczuje się kochany i bezpieczny.
Na razie jeszcze sporo nam brakuje do sumy potrzebnej na hotel ale jakby co, to bedę załatwiać z Jamorem a jak nie nim, to znajdę inne miejsce....

[quote name='magda222']Ja też Jamora proponowałam.
Też mi sie wydaje, że to byłoby najlepsze miejsce dla Welsha ze względu na talent Jamora i jego pozytywny stosunek do ON-ków. Będę do niego dzwonic w sprawie miejcsa ale boje sie, że to troche za wcześnie.......

Posted

ja póki co mogę tylko wesprzeć obecnością na wątku, niestety jestem na minusie jeśli chodzi o kasę...
a podwyżka żadna niestety się nie szykuje... :(

Posted

[quote name='Akrum']ja póki co mogę tylko wesprzeć obecnością na wątku, niestety jestem na minusie jeśli chodzi o kasę...
a podwyżka żadna niestety się nie szykuje... :([/QUOTE]
Dobrze, że chociaż praca jest :)
Witaj na wątku, czuj się, jak u siebie w domu ;)

Posted

Hotel, o którym wspominała Pasja (ten za 350 zł) okazał sie hotelem za................... 45 zł za dobę a więc odpada.
A z dobrych wiadomości to taka, że dostałam maila z zapytaniem o Welsha od zainteresowanej pani. Domek z ogródkiem. Już odpisałam i trzymamy kciuki za dalszy ciąg.

Posted

[quote name='anawa']Hotel, o którym wspominała Pasja (ten za 350 zł) okazał sie hotelem za................... 45 zł za dobę a więc odpada.
A z dobrych wiadomości to taka, że dostałam maila z zapytaniem o Welsha od zainteresowanej pani. Domek z ogródkiem. Już odpisałam i trzymamy kciuki za dalszy ciąg.[/QUOTE]

SUPER, trzymma kciuki!

Anawa na PW wysylam namiar do Hotelu kolo Krakowa, jestes w razie czegos zainteresowana pomimo odleglosci?? Bo nie wiem czy mam sie rozpisywac.

Posted

[quote name='anawa']Hotel, o którym wspominała Pasja (ten za 350 zł) okazał sie hotelem za................... 45 zł za dobę a więc odpada.
A z dobrych wiadomości to taka, że dostałam maila z zapytaniem o Welsha od zainteresowanej pani. Domek z ogródkiem. Już odpisałam i trzymamy kciuki za dalszy ciąg.[/QUOTE]
O...to trzymamy mocno :)
A może jakieś ogłoszenia porobić, czy już ma?

Posted

Domek z ogródkiem to wspaniała perspektywa :) , tylko czy Pani poradzi sobie z psem z problemami psychicznymi ... ja mam (ponad dwa lata) psa z dogo i dopiero po bardzo długim czasie doszedł do siebie, a stany lękowe sporadycznie, ale jednak, ma nadal.

Chodzi mi tylko o to, by dokładnie uprzedzać potencjalne DS o problemach depresyjnych psiaka, by po krótkim czasie nie wrócił z adopcji, bo to byłby dla niego dodatkowy wielki stres.

Posted

Ogłoszenia są, tylko do tej pory żadnego odzewu nie było bo mamy do dyspozycji tylko te dwa zdjecia (w pierwszym poscie) a nie są one zachęcające............ na nowe zdjecia na razie nie ma szans......

Posted

a ja i tak może mu kilka ogłoszeń zrobię przy wolnym czasie :)
jedyne o co bym prosiła, bo choć jeden link, gdzie Welsh ma ogłoszenie, żebym sobie mogła ściągnąć treść ogłoszenia ;)

Posted

[quote name='Akrum']a ja i tak może mu kilka ogłoszeń zrobię przy wolnym czasie :)
jedyne o co bym prosiła, bo choć jeden link, gdzie Welsh ma ogłoszenie, żebym sobie mogła ściągnąć treść ogłoszenia ;)
Oto link do ogłoszenia na gratce:
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/4445441_niewidoczny_pies.html
ale właśnie tekst powinien byc chyba zmieniony na bardziej konkretny. Ten jest chyba zbyt "łzawy"...........
Bardzo Ci dziekuję, ogłoszeń nigdy nie za dużo.....

Posted

Cantadorra napisał(a):
Akrum, a porobilabys ogloszenia dla onki Kamy, ktora ma 2 tys dlugu?

oczywiście :)
tylko podeślij mi adres wątku.
a jest jakiś tekst ułożony? i zdjęcia są?
jeśli tak, podeślij mi na maila :)