Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki, Bela51. To na razie jedyne zdjęcie z nowego domu Welsha. Poprosiłam o czerwony sweterek, bo ten słabo widać.................. ;)
W prawym, dolnym rogu widać nos ON-ka rezydenta...........

Posted

O ja Cie!!! Czytam tytuł i nie wierze, ale myślę sobie...Dota zdecydowała że Welsh z nią zostanie, a tu takie wieści!!! :crazyeye: Hura, juhu i wszystkie słowa radości!!! :multi:
Kochane psisko :loveu:
Anawa mówisz że Welsh mieszka pod Otwockiem? :razz: Dawaj adres! Zaczaję się z aparatem, albo chociaż podjadę popatrzeć :diabloti: chociaż...może nie, bo mnie psami poszczują :evil_lol:
Ech...gdybym nie była chora, to...:drinka:

Dota jak się czujesz? Pewnie tak jakby Ci serce siłą wyrwano? :-( Nie martw się. Będziesz mogła pomóc następnemu biedakowi. Dziękuję za to co zrobiłaś dla tego psa :buzi:

Posted

W sweterku, bo jest bardzo chudy i ma mało futra a w domu nie chce siedzieć. Najnowsze wiadomości: ma apetyt, je bardzo dużo i sierść sie poprawia. Był u niego wet i wszystko jest w porządku, musi tylko nabrać ciałka :) Bawi się ze swoim towarzyszem, biega po ogródku i wydaje się być szczęśliwy :)

Aha, i Welsh został................... Atosem.........

Posted

anawa napisał(a):
Pimpusia pewnie bym nie przeżyła ;)

Tak pieszczotliwie :):) i mnie sie dobrze kojarzy. Moja pierwsza sunia (miniaturowy wilczek) miala wielbiciela ratlerka o wdziecznym imieniu Pimpek :):)

Posted

Historia Welsha jest dla mnie odskocznią i takim przyjemnym akcentem tu na dogo.
Anawa, też byłoby dla mnie trudno zaakceptować Pimpka. Jak dobrze, że Atos. Ależ ci się trafilo Welshyku łotrzyku. Ciocia Anawa przebierała domki i miała świętą rację :)

Posted

Wcale tak dużo tego przebierania nie było.................. telefony o Welsha można by policzyć na jednej ręce........ Ale w końcu szczęście dopisało :)

• 3 weeks later...
Posted

Akrum napisał(a):
co tam u Welsha słychać??

anawa napisał(a):
Może Agmarek niedługo odwiedzi Welsha to będą wieści z pierwszej ręki :)

Czekamy z niecierpliwością ;)

Dota a co u Ciebie? :)

Posted

anawa napisał(a):
Może Agmarek niedługo odwiedzi Welsha to będą wieści z pierwszej ręki :)

Skąd wiedziałaś? :mad: Masz podsłuch w moim telefonie? :evil_lol:
Jak wszystko pójdzie dobrze to w środę wieczorkiem będzie relacja :cool3:

Posted

Agmarek napisał(a):
Skąd wiedziałaś? :mad: Masz podsłuch w moim telefonie? :evil_lol:
Jak wszystko pójdzie dobrze to w środę wieczorkiem będzie relacja :cool3:

Wiesz, CIA wszędzie działa ;)

Posted

No i moje dzieci już śpią :eviltong:
Pojechałam do Państwa na umówioną godzinę i o dziwo znalazłam dom bez problemów, a pomógł mi w tym Welsh-Atos który na widok samochodu zaciekawiony podszedł do bramy.
Kiedy wysiadłam obejrzał się na kumpla z miną "szczekamy, czy nie szczekamy?" Aha...szczekamy...:evil_lol: ale jak zaczęłam cmokać i wyciągać ręce to "merdamy ogonami" :lol:
Atos wystraszył się aparatu a potem to już trzymał mnie na dystans z obawy że skradnę mu duszę robiąc zdjęcia ;)

No więc:
Spadaj ty co zamiast twarzy masz czarną trąbę :watpliwy:

Oj! Chyba Pan idzie :megagrin:

No chodź! No pokaż się! Nie zostawiaj mnie z tą wariatką z aparatem...:modla:

Oszukali mnie! Są na tarasie!

Posted

Oj! Chyba będzie spacer!!! :multi:

Tak! Taak! Będzie spacer!! Pan ma smycz! Juhu :cunao:

No to lecimy! :painting:

Muszę Wam powiedzieć że strasznie rozbawił mnie towarzysz Atosa który próbował "przyspieszyć" wyjście poprzez ciągnięcie furtki łapą :evil_lol: