Akrum Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 o kurcze, ale nowinka :) Welsh, gratuluje i spisuj się chłopie tam, spisuj :) będziesz szczęśliwy już do końca swoich dni :) mam nadzieję, że dostaniemy tu niedługo zdjęcia zadowolonego ryjka Welshyka :) Quote
Cantadorra Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Dotka, nie chcesz onkowej suni na DT? A tak wracając do Welsha, nie potrafię napisać ile podziwu, szacunku i uznania mam dla ciebie za to co zrobiłaś dla Welsha. Jesteś niesamowitą babą :) Quote
bela51 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Niesamowita wiadomosc. :loveu: Dota, to tylko Tobie Welsh zawdziecza, ze wyszedł na psy i teraz znalazl dom na zawsze. Ale na wiaadomosci z ds czekamy nieustannie.:lol: Quote
magda222 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Ja jestem dalej w szoku ;) Dota :calus: trzymaj się. Dzięki Tobie Welsh dostał szansę na normalne życie! :) Jesteś skarbem dogo :loveu: Quote
anett Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Przyszłam upewnić się, że naprawdę TEN Welsh pojechał do domu!:crazyeye::lol::lol: No i poryczałam się czytając Dota Twoje posty... Mogę się tylko dołączyć do wyrazów podziwu i szacunku za determinację i ogromne serce!!!:loveu::loveu: Quote
anawa Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Tak, to TEN WELSH pojechał 12 lutego do swojego domku. Dostałam od jego nowej pani MMS-a ze zdjęciem Welsha w sweterku (tak, chodzi w sweterku, bo jest chudy i ma marną sierść). Próbowałam przesłać Bluetoothem do komputera i............. wyczyściło mi komputer :crazyeye:. Nie dosć, że nie mam w domu internetu to jeszcze szlag trafił milion zdjeć, które miałam w komputerze. Czy to mozliwe, żeby cos takiego mnie spotkało???? :angryy::angryy::angryy: Quote
Akrum Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 a jakie są w ogóle wieści z nowego domku Welsha? Zaaklimatyzował się już? Troszkę otworzył na nowe pańciostwo?? Quote
dota&koka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Welsh się zaaklimatyzował :) Tak bardzo podoba mu się "wolność",że nie chce absolutnie siedzieć w domu.Biega z kolegą po ogrodzie i wnioskuję ze zdjęcia że pięknie się razem bawią :) Chłopak ewidentnie męczył się w małym mieszkaniu.I chyba raczej wcześniej mieszkał na dworzu-uwielbia swoją budę (porządnie ocieploną). W sweterku wygląda bardzo dystyngowanie ;)Próbowałam zrzucić zdjęcie z tz-ta tel,ale mój kom go nie widzi... Aniu,spróbuj wykonać przywracanie systemu.Pliki powinny się spowrotem pokazać. Quote
Akrum Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 super, na prawdę bardzo się cieszę z takiego obrotu spraw :) Quote
magda222 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Fajnie byłoby zobaczyć Welshyka jak hasa po ogrodzie... :) Quote
dota&koka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Jeśli masz możliwość zrzucenia zdjęcia z telefonu na komputer,mogę Ci je przesłać :) Quote
magda222 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 dota&koka napisał(a):Jeśli masz możliwość zrzucenia zdjęcia z telefonu na komputer,mogę Ci je przesłać :) Ja mam niestety taki przedpotopowy telefon, że aż wstyd. Quote
dota&koka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Nie martw się,ja też mam nienajlepsiejszy :) Quote
pumcia02 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 nie wierzyłam, jak zobaczyłam tytuł. NIESAMOWITE!!! Quote
andzia_F Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Jaka wspaniała wiadomość :) Czytam to w pracy ale i tak się popłakałam - ze szczęścia Dota jesteś WIELKA Quote
Romka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Jak się cieszę,czytam wątek od początku i kibicowałam psiurowi...wszystkiego dobrego mały... Quote
Ewanka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Wiem już od dawna, ale jeszcze raz przeczytałam wszystkie radosne posty o Welshyku w nowym domu :) ... gęba sama się śmieje :D ... rewelacja, wraca wiara w ludzi - Dotka jesteś wielka w drobniutkiej postaci delikatnej kobiety ... znam Cię osobiście to wiem :evil_lol: Quote
dota&koka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Nie ma co mnie tak zachwalać,bo w piórka obrosnę :diabloti: Welsh znalazł swoje miejsce na ziemi z cudownymi ludźmi przy boku...a tu jest następny biedak potrzebujący pilnie pomocy...prawdopodobnie też chłopak z "problemami" :( http://www.dogomania.pl/threads/202362-Berek-vel-Kr%C4%99cio%C5%82-dalsza-egzystencja-w-schronisku-pod-du%C5%BCym-znakiem-zapytania-%28 Quote
anawa Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Komu mogę przesłać MMS-a ze zdjęciem Welsha w sweterku? Kto pomoże wstawić na wątek? Quote
Szarotka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 No niestety nie mnie, chociaz chcialabym zobaczyc. A nie masz pod reka jakiegos malolata, napewno by pomogl. Quote
anawa Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Szarotka napisał(a):No niestety nie mnie, chociaz chcialabym zobaczyc. A nie masz pod reka jakiegos malolata, napewno by pomogl. Jestem już za stara na małolaty............... :evil_lol: Quote
bela51 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 anawa napisał(a):Komu mogę przesłać MMS-a ze zdjęciem Welsha w sweterku? Kto pomoże wstawić na wątek? Mozesz przesłac mnie, to wstawie. 600 358 678. Quote
Szarotka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 anawa napisał(a):Jestem już za stara na małolaty............... :evil_lol: Sorry to hear that :):) Quote
anawa Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Super, dzięki :) Już wysyłam................ Quote
Recommended Posts