Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o kurcze, ale nowinka :)
Welsh, gratuluje i spisuj się chłopie tam, spisuj :)
będziesz szczęśliwy już do końca swoich dni :)
mam nadzieję, że dostaniemy tu niedługo zdjęcia zadowolonego ryjka Welshyka :)

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dotka, nie chcesz onkowej suni na DT?

A tak wracając do Welsha, nie potrafię napisać ile podziwu, szacunku i uznania mam dla ciebie za to co zrobiłaś dla Welsha. Jesteś niesamowitą babą :)

Posted

Niesamowita wiadomosc. :loveu:
Dota, to tylko Tobie Welsh zawdziecza, ze wyszedł na psy i teraz znalazl dom na zawsze.
Ale na wiaadomosci z ds czekamy nieustannie.:lol:

Posted

Przyszłam upewnić się, że naprawdę TEN Welsh pojechał do domu!:crazyeye::lol::lol:
No i poryczałam się czytając Dota Twoje posty...
Mogę się tylko dołączyć do wyrazów podziwu i szacunku za determinację i ogromne serce!!!:loveu::loveu:

Posted

Tak, to TEN WELSH pojechał 12 lutego do swojego domku.
Dostałam od jego nowej pani MMS-a ze zdjęciem Welsha w sweterku (tak, chodzi w sweterku, bo jest chudy i ma marną sierść). Próbowałam przesłać Bluetoothem do komputera i............. wyczyściło mi komputer :crazyeye:. Nie dosć, że nie mam w domu internetu to jeszcze szlag trafił milion zdjeć, które miałam w komputerze. Czy to mozliwe, żeby cos takiego mnie spotkało???? :angryy::angryy::angryy:

Posted

Welsh się zaaklimatyzował :) Tak bardzo podoba mu się "wolność",że nie chce absolutnie siedzieć w domu.Biega z kolegą po ogrodzie i wnioskuję ze zdjęcia że pięknie się razem bawią :)
Chłopak ewidentnie męczył się w małym mieszkaniu.I chyba raczej wcześniej mieszkał na dworzu-uwielbia swoją budę (porządnie ocieploną).
W sweterku wygląda bardzo dystyngowanie ;)Próbowałam zrzucić zdjęcie z tz-ta tel,ale mój kom go nie widzi...
Aniu,spróbuj wykonać przywracanie systemu.Pliki powinny się spowrotem pokazać.

Posted

Wiem już od dawna, ale jeszcze raz przeczytałam wszystkie radosne posty o Welshyku w nowym domu :)

... gęba sama się śmieje :D

... rewelacja, wraca wiara w ludzi - Dotka jesteś wielka w drobniutkiej postaci delikatnej kobiety ... znam Cię osobiście to wiem :evil_lol:

Posted

Szarotka napisał(a):
No niestety nie mnie, chociaz chcialabym zobaczyc. A nie masz pod reka jakiegos malolata, napewno by pomogl.

Jestem już za stara na małolaty............... :evil_lol: