li1 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 W jaki sposob Welsh stal sie aniolem ? Czy on bierze jakies lekarstwa ? Quote
anawa Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Niestety.......... bierze. Behawiorystka przepisała mu coś na wyciszenie. Nie pamiętam nazwy, może Dota napisze..... Quote
Szarotka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 No ale, moze mozna by powoli odstawic. Quote
anawa Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Za wcześnie....... niedawno przecież zaczął brać......... Działamy w porozumieniu z lekarką. Quote
Szarotka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Hm to moze hipnoze zastosowac :):) albo past life regression :):) Quote
Agmarek Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 anawa napisał(a):Za wcześnie....... niedawno przecież zaczął brać......... Działamy w porozumieniu z lekarką. Masz rację. Słuchać się bezwzględnie lekarza. A gdzie te zdjęcia Welsha?? Quote
anawa Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 Dostałam pieniążki od magda222. Bardzo dziękujemy i księgujemy :) Zdjęcia nie nadają się do wklejenia..... prawie nic nie widać......... A to życzenia Świąteczne dla wszystkich Przyjaciół Welsha: http://ak.imgag.com/imgag/product/preview/flash/bws8Shell_fps24.swf?ihost=http://ak.imgag.com/imgag&brandldrPath=/product/full/el/&cardNum=/product/full/ap/3166187/graphic1 Quote
IVV Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 ja Wam tez wszystkim zycze wesolych i spokojnych Swiat :) !!!! Quote
Szarotka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Sporo ludzi ostatnio zbanowali na dogo. Miedzy innymi Jamora i Masienke - z adopcji malamutow. Polikwidowali tez watki hotelikowe ............. Quote
Szarotka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 IVV napisał(a):tak ...ciekawe kto w tym pomagal ....? Ja wlasnie nie wiem jak to jest, bo syrel tez ma bana i to jakby wszystko wczoraj sie odbylo.......... Quote
IVV Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 hmmm...z pewnymi osobami to te bany byly wrecz wskazane ;) ,ale jesli chodzi o hotelowe watki to zupelnie tego nie rozumiem ...zamiast nam pomagac to wszystko jest dziwnie komplikowane ... Quote
Szarotka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 No wiesz mysle, ze watki hotelowe to zostaly zamkniete ze wzgledow typowo komercjalnych. A reszta protestowala majac dosyc pomyslowy banerek :):) Quote
dota&koka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Witamy serdecznie :) Wam miło tu się zagląda,a mi sprawia ogromną przyjemność dostarczanie Wam powodów do radości.Szkoda,że nie mogę zaglądać tu częściej-walczę z poważną awarią komputera,prawdopodobnie nie da się go przywrócić do życia,a nowego przed święajemy.tami na pewno nie nabędę. Szkoda także,że zdjęcia które wysłałam Ani są za małe-może podeślę je komuś kto ma większą rozdzielczość w tel?U mnie wyglądają całkiem przyzwoicie,a przede wszystkim widać wyraźnie radochę na Welshowym pychu. Welsh dostaje Anafranil i Afobam.Z przewagą tego pierwszego leku-drugi miał być podawany na jakiś czas przed wyjściem z domu,ale absolutnie nie jest potrzebne dodatkowe wyciszanie NORMALNEGO psa,więc go nie podajemy. Myślałam,że nigdy nie będę mogła napisac o Welshu NORMALNY.Przepiękną niespodziankę nam chłopczyk zrobił :) To najpiękniejszy prezent pod choinkę jaki mogłabym sobie wymarzyć. Tak poza tym,w domu mamy nowego małego domownika-psinkę,którą sąsiedzi kiedy wyprowadzali się,wywalili na ulicę tydzien temu.Nie mogłam zostawić go na tym zimnie.Haps to malutki kundelek przypominający Jack Russel Teriera,chudzina zaniedbana okrutnie.W zimę dla takiej kruszyny ulica oznacza śmierć.Ci ludzie to prawdziwe bydło,nie uwłaczając poczciwym krówkom... Po świętach,kiedy tylko będę miała komputer,postaram się znaleźć mu dom przez dogo,lub chociaż tymczas.Z czterema psami długo nie pociągnę. Gdyby nie udało mi się w najbliższym czasie dorwac do jakiegoś komputera,skorzystam z okazji i złożę Wszystkim życzenia spokojnych,ale i wesołych,obfitych w radość Świąt Bożego Narodzenia. Pozdrawiamy ciepło :) Quote
Akrum Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 jak się cieszę, że w końcu można pisać o Welsh'u NORMALNY PIES :) Quote
IVV Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 dzieki Tobie Dotka wreszcie NORMALNY !!! dziewczyny Ilon_n potrzebuje pozyczyc kenel na wczoraj !!! czy wiecie kto jej moze pomoc ??? Quote
magda222 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Zdrowych, spokojnych, rodzinnych Świąt wszystkim!!! Quote
Akrum Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 jak się zachowywał Welsh w święta?? nie zdemolował choinki? Quote
dota&koka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Spokojnie.W Wigilię miał miejsce mały incydencik,naprawdę "prawie" niezauważalny :) Quote
Szarotka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Moze zaczal mowic ludzkim glosem :):) i powiedzial cos Docie w tajemnicy :):) Quote
anawa Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Szarotka napisał(a):Moze zaczal mowic ludzkim glosem :):) i powiedzial cos Docie w tajemnicy :):) Mam nadzieję, że "tylko tyle".........:) Quote
Recommended Posts