Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anawa napisał(a):
Za wcześnie....... niedawno przecież zaczął brać......... Działamy w porozumieniu z lekarką.

Masz rację. Słuchać się bezwzględnie lekarza.
A gdzie te zdjęcia Welsha??

Posted

hmmm...z pewnymi osobami to te bany byly wrecz wskazane ;) ,ale jesli chodzi o hotelowe watki to zupelnie tego nie rozumiem ...zamiast nam pomagac to wszystko jest dziwnie komplikowane ...

Posted

Witamy serdecznie :)
Wam miło tu się zagląda,a mi sprawia ogromną przyjemność dostarczanie Wam powodów do radości.Szkoda,że nie mogę zaglądać tu częściej-walczę z poważną awarią komputera,prawdopodobnie nie da się go przywrócić do życia,a nowego przed święajemy.tami na pewno nie nabędę.
Szkoda także,że zdjęcia które wysłałam Ani są za małe-może podeślę je komuś kto ma większą rozdzielczość w tel?U mnie wyglądają całkiem przyzwoicie,a przede wszystkim widać wyraźnie radochę na Welshowym pychu.
Welsh dostaje Anafranil i Afobam.Z przewagą tego pierwszego leku-drugi miał być podawany na jakiś czas przed wyjściem z domu,ale absolutnie nie jest potrzebne dodatkowe wyciszanie NORMALNEGO psa,więc go nie podajemy.
Myślałam,że nigdy nie będę mogła napisac o Welshu NORMALNY.Przepiękną niespodziankę nam chłopczyk zrobił :)
To najpiękniejszy prezent pod choinkę jaki mogłabym sobie wymarzyć.
Tak poza tym,w domu mamy nowego małego domownika-psinkę,którą sąsiedzi kiedy wyprowadzali się,wywalili na ulicę tydzien temu.Nie mogłam zostawić go na tym zimnie.Haps to malutki kundelek przypominający Jack Russel Teriera,chudzina zaniedbana okrutnie.W zimę dla takiej kruszyny ulica oznacza śmierć.Ci ludzie to prawdziwe bydło,nie uwłaczając poczciwym krówkom...
Po świętach,kiedy tylko będę miała komputer,postaram się znaleźć mu dom przez dogo,lub chociaż tymczas.Z czterema psami długo nie pociągnę.
Gdyby nie udało mi się w najbliższym czasie dorwac do jakiegoś komputera,skorzystam z okazji i złożę Wszystkim życzenia spokojnych,ale i wesołych,obfitych w radość Świąt Bożego Narodzenia.
Pozdrawiamy ciepło :)