Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, ja już pakuję walizki bo za chwilę wyjeżdżam. Zdjęć nie wkleję bo nie umiem i nie mam już czasu, żeby się nauczyć. Dota ma problem z internetem ale jak odzyska połączenie to na pewno wstawi wszystkie zdjęcia, bo to zdolna bestia jest ;)

Posted

Dziewczyny, pisałam, że mam sklerozę, czasu mało, zaglądam a tu widzę moje zaległości, nie wpłaciłam kasy za maj !!!! Proszę jeszcze raz o numer konta !!!!

O.K. już sama znalazłam w wiadomościach, to wpłacam za V i VI :)

Posted

Bardzo Wam dziękuję za życzenia :) Zastosuję się, bedę odpoczywać i dobrze się bawić :)
Sylwia M - nie przejmuj się, dopóki następna operacja nie jest konieczna to z kasą stoimy bardzo dobrze. Jak wrócę, to porozmawiam z panią doktor (chyba, że Dota zrobi to wcześniej) i jeśli się okaże, że już wszystko z łapką Welsha O.K. to będziemy musieli jakoś zweryfikować deklaracje.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i do zobaczenia.............

Posted

Dawno mnie u ciebie nie było, piesku, ale widzę, że wszystko jest ok. A brakiem apetytu bym się nie martwiła. Zawsze mówię, że chudym lżej się żyje. Welsh ma jeszcze mało ruchu, a poza tym po co obciążać kości (a zwlaszcza chorą łapkę) dodatkowymi kilogramami? Nie znam się na ONkach, ale wydaje mi się, że w przypadku tej rasy jest to szczególnie niewskazane. Welsh, nie daj się utuczyć!

Posted

witajcie cioteczki.przepraszam za ciszę-brak netu.
przepraszam że musiałyście tyle dni czekać na zdjęcia szczęśliwego,uśmiechniętego Welsha.zaraz wszystkie wrzucę z zeszłej soboty i z dzisiaj :)
u chłopczyka wszystko ok.byłam z nim u swojej wetki.z jego ptaszkiem wszystko dobrze.wydzielina którą widziałam,jest związana z cieczką Koki.tak,tak,Kokulcia wreszcie,po 10 miesiącach dostała cieczki.na razie radzimy sobie z tą sytuacją,w krytycznym momencie wywiozę dziewczynkę.
a Welshyk przeobraża się w pewniejszego siebie,zadowolonego piesa :) merda ogonem na przywitanie za każdym razem kiedy wracam do domu,nie rozrabia,przychodzi na zawołanie (jeszcze nie za każdym razem,ale pracujemy nad tym:) ),jeszcze zdarza mu się schodzić nam z drogi,ale to akurat dobry objaw-znaczy że jesteśmy wyżej od niego w naszym stadzie.
nie mam już parcia na jego dokarmianie.je kiedy i ile chce.choć i tak uważam że jest za drobny i powinien ciut przytyć,z drugiej strony,widzę,że łatwiej jest mu biegać kiedy jest tak oszczędnie zbudowany (nie kuleje!:) ) a nie chciałabym żeby musiał z tego zrezygnować.jak każdemu piesowi,ruch sprawia mu mega przyjemność.
czekam cierpiwie na telefon z informacją o łapce welsha,ale chyba sama muszę zadzwonić :/
nie jestem fahowcem,ale wydaje mi się,że Welsh już nie kuleje,troszkę inaczej stawia tą łapkę,ale bardziej z powodu niewygodnego opatrunku.
zaraz będą zdjątka :)

Posted

piękny,kochany,mądry,grzeczny...
zupełnie nie mam na co narzekać.nawet czesanie polubił,usypia kiedy wyciągam mu kłaczki :) a jest tego jeszcze sporo.no i dziś strasznie upaćkał opatrunek,co zresztą widać.
ogólnie-pies ideał.do nas,do dzieci,do innych psów.
choć na obcych potrafi szczeknąć :) pilnuje domu i swojego stadka,dziś był pierwszy raz na naszej działce i obszczekiwał razem z Koką wszystkich przechodzących ludzików :)
a myślałam że będzie zestresowany nowym miejscem,a on dobrze się czuje wszędzie,oby nas miał przy sobie...bałam się że może przez siatkę przeskoczyć,a on nas się pinuje,co chwilę sprawdza gdzie jesteśmy...cudowny pies:loveu:

Posted

jejciu, dota - gdzie jest tamten Welsh, którego widziałam na zdjęciu ze schronu i u Jamora?
podmieniłaś go? to nie ten sam Welsh?

a tak na poważnie - to nie spodziewałam się, że on aż tak wypiękniał i w oczach już nie widać tego strachu, tylko zadowolenie i radośc :) i ten uśmiechnięty pycholek - normalnie nawet nie wiesz jaką radość nam sprawiłaś tak cudownymi zdjęciami radosnego i pełnego życia Welsha :)
mówiłam ci, że ten wypad na działkę to będzie dobry pomysł - odżył na łonie natury :) teraz będzie jeszcze szczęśliwszy :)