dota&koka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 zobaczycie ciotki,wszystko pójdzie gładko.bo już nic więcej nie może stanąć naszemu skarbowi na drodze do szczęścia.absolutnie nic! Quote
Akrum Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 nic, nadal czekamy na wieści, że się wybudza i jest wszystko ok... Quote
dota&koka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 musimy uzbroić się w cierpliwość :( anawa wspominała mi,że wetka obiecała od razu po zakończeniu operacji dac znać,chyba że skończy się ona bardzo późno w nocy.(nie pamiętam dokładnie,ale wydaje mi się że ma dac znać smsem anawie bez względu na porę?) musimy grzecznie czekac :) Quote
Akrum Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 tak, w nerwach czekamy... zaciskając kciuki i myślami będąc z Welshem... Quote
Jola_K Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 aukcja dla Welsha Efektowna bizuteria [SIZE="3"]ZOBACZ prosze o podanie danych do przelewu, ktore mam wysylac po zakonczonej aukcji prosze tez o pomoc w prowadzeniu aukcji - Cantadorra i anawa, w razie pytan pomozcie mi udzielic odpowiedzi ;) Quote
Szarotka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Zarezerwuj sobie pare postow na rozliczenia. Quote
anawa Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 dota&koka napisał(a):musimy uzbroić się w cierpliwość :( anawa wspominała mi,że wetka obiecała od razu po zakończeniu operacji dac znać,chyba że skończy się ona bardzo późno w nocy.(nie pamiętam dokładnie,ale wydaje mi się że ma dac znać smsem anawie bez względu na porę?) musimy grzecznie czekac :) Tak właśnie umawiałam się z panią doktor - sms, jak skończą............ i nic, żadnych wiadomości do tej pory.........Cholera, boję się dzwonić, żeby im nie przeszkadzać. Może zaczęli później.............Chyba jednak cierpliwie poczekam........ Quote
Lu_Gosiak Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 strasznie sie to dłuzy.....najwazniejsze by sie wszystko udalo:) Quote
anawa Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Jola_K napisał(a):aukcja dla Welsha Efektowna bizuteria [SIZE="3"]ZOBACZ prosze o podanie danych do przelewu, ktore mam wysylac po zakonczonej aukcji prosze tez o pomoc w prowadzeniu aukcji - Cantadorra i anawa, w razie pytan pomozcie mi udzielic odpowiedzi ;) Super, dziękuję bardzo. Dane prześlę Ci na pw. Cioteczki serdecznie zapraszam Quote
anawa Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Dalej cisza a ja juz padam na twarz..... Spróbuję się położyć ale czy będę mogła spać? Quote
li1 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 anawa napisał(a):Dalej cisza a ja juz padam na twarz..... Spróbuję się położyć ale czy będę mogła spać? Poloz sie i zamknij oczy, nie mysl, tylko lez i zasnij. Dobranoc. Ja tez sie zaraz klade spac. Quote
kosu32 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 anawa napisał(a):Dalej cisza a ja juz padam na twarz..... Spróbuję się położyć ale czy będę mogła spać? Aniu - do wyrka - NATYCHMIAST !!! Strzel sobie jakiegoś "znieczulacza" i postaraj się zasnąć Quote
Szarotka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Tez bym poszla spac, ale jest dopiero 19.00 ........ Quote
anawa Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Szarotka napisał(a):Tez bym poszla spac, ale jest dopiero 19.00 ........ O 19.00 to ja jeszcze w pracy byłam......... Doszła wpłata od Pani Beaty S. - 200 zł. Bardzo dziękujemy Pani Beacie :Rose: "Księgowość" uzupełniona w pierwszym poście. Quote
anawa Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 kosu32 napisał(a):Aniu - do wyrka - NATYCHMIAST !!! Strzel sobie jakiegoś "znieczulacza" i postaraj się zasnąć Jeśli Ty Śpiochu jeszcze nie śpisz, to ja też nie mogę :eviltong: Quote
anawa Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 No nie wiem, co się dzieje........ zapomnieli? wciąż operują? Quote
kosu32 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 anawa napisał(a):Jeśli Ty Śpiochu jeszcze nie śpisz, to ja też nie mogę :eviltong: A wpadłam na chwile do małego zobaczyć czy są jakieś nowe wieśći. Mocno trzymam kciuki. Quote
kosu32 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 anawa napisał(a):No nie wiem, co się dzieje........ zapomnieli? wciąż operują? Myślę że jest już po operacji. Nie chcą telefonować o tak późnej porze. NORMALNI ludzie już śpią - powtarzam NORMALNI. Quote
anawa Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Ale pani doktor obiecała wysłać sms-a po wszystkim......... Może znów nie było operacji albo pani jest niesłowna......... Idę spać z telefonem.... Quote
kosu32 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 anawa napisał(a):Ale pani doktor obiecała wysłać sms-a po wszystkim......... Może znów nie było operacji albo pani jest niesłowna......... Idę spać z telefonem.... No nie mogę z tą kobietą ... Aniu - postaraj się położyć i choć przez kilka minut pomyśleć o czymś innym. Jesteś tak wyczerpana, że zapewne zaśniesz bardzo szybko. Quote
Szarotka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Cos dziesiaj jest nie tak z pogoda, bo ja zasypiam na siedzaco. Jutro sie dowiem co i jak. Pieniadze juz w Polsce jutro podam namiary. :) Quote
agata51 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Mam nadzieję, że dowiem się czegoś przed wyjazdem. Zajrzę rano. Quote
Recommended Posts