Cantadorra Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Agmarek napisał(a):A tak wygląda :roll: http://img260.imageshack.us/img260/5069/dsc00958g.jpg i jest na diecie :oops: Agmarek, on jest sliczny. Ogonek jak u liska puchaty. No i z ta kanapa mu do twarzy. Nie ma czego sie wstydzic. Widac, ze mu blogo i slodko. To jest wlasnie wspaniale co "mu zrobilas" :) Quote
Agmarek Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Cantadorra napisał(a):Agmarek, on jest sliczny. Ogonek jak u liska puchaty. No i z ta kanapa mu do twarzy. Nie ma czego sie wstydzic. Widac, ze mu blogo i slodko. To jest wlasnie wspaniale co "mu zrobilas" :) A na dodatek to jest ONa :lol: i skradła serce memu mężowi :cool3: mnie również. Nie sądziłam że istnieje takie stworzenie które tak bardzo nami zawładnie :eviltong: Wierzę w to że i Welsh będzie tak wyglądał :multi: Boże. Jak ja na niego patrzę to widzę swoją onkę 1,5 roku temu :-( ona bała się nas a my jej :-( Quote
magda222 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Przelałam z mojego konta 20 zł za siebie i 50 zł za Tymoteę. Przepraszam, że dopiero dzisiaj :oops: Quote
anawa Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Agmarek napisał(a):A tak wygląda :roll: http://img260.imageshack.us/img260/5069/dsc00958g.jpg i jest na diecie :oops: Ona jest piękna.......... jak możesz mówić, że obskubana......... To pewnie dawne czasy i nieprawda ;) magda222 napisał(a):Przelałam z mojego konta 20 zł za siebie i 50 zł za Tymoteę. Przepraszam, że dopiero dzisiaj :oops: Bardzo dziękuję :) Quote
anawa Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Kupiłam dziś Welshowi piękną obróżkę i smycz a dodatkowo medalik z wybitym jego imieniem i nr tel do Doty :evil_lol: Quote
dota&koka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 anawa napisał(a):Kupiłam dziś Welshowi piękną obróżkę i smycz a dodatkowo medalik z wybitym jego imieniem i nr tel do Doty :evil_lol: jeju ślicznie dziękuję:iloveyou: ależ chłopczyk ma szczęście że ma takie kochane cioteczki :loveu: Quote
anawa Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 dota&koka napisał(a):jeju ślicznie dziękuję:iloveyou: Ty nie dziękuj, przecież ta obroża nie dla Ciebie............... no, chyba, że lubisz........ :diabloti: Quote
Agmarek Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 anawa napisał(a):Kupiłam dziś Welshowi piękną obróżkę i smycz a dodatkowo medalik z wybitym jego imieniem i nr tel do Doty :evil_lol: Super :multi: Quote
dota&koka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 anawa napisał(a):Ty nie dziękuj, przecież ta obroża nie dla Ciebie............... no, chyba, że lubisz........ :diabloti: preferuję sofcik,hardcore mi nie podchodzi :evil_lol: a dziękuję w imieniu chłopczyka-ślicznoty :) Quote
anawa Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 dota&koka napisał(a):preferuję sofcik,hardcore mi nie podchodzi :evil_lol: a dziękuję w imieniu chłopczyka-ślicznoty :) Aaaaaa to co innego...........:p Quote
anawa Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Dobra, my tu żartujemy a jutro środa............ Ja juz zaczynam sie denerwować..... Quote
Agmarek Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 dota&koka napisał(a):preferuję sofcik,hardcore mi nie podchodzi :evil_lol: ? ? ? :shock: anawa napisał(a):Aaaaaa to co innego...........:p ? ? ? :smhair2: Co tu się dzieje? Ja chyba przestanę zaglądać na ten wątek :scared: To jakieś wariacje :hand: A tak poważnie to trochę się denerwuję jutrzejszym dniem :oops: Quote
dota&koka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 ja jeszcze żyję dzisiejszym spotkaniem :) zacznę się denerwowac jak położę się do łóżka.zawsze tak mam. trzymamy kciuki a nasze serduszka będą jutro przy chłopczyku Quote
Cantadorra Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Będzie dobrze cioteczki, trzymamy kciuki i nie denerwujemy sie. Waleriankę na podorędziu trzymac i sie nie martwic. Quote
Lu_Gosiak Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 zdjecia z kliniki super..szczegolnie to wymeczone towarzystwo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Welsh no coz mysle, ze z tym domowym tymczasem wygral los na loterii:multi::multi: Quote
anawa Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Agmarek napisał(a): Co tu się dzieje? Ja chyba przestanę zaglądać na ten wątek :scared: To jakieś wariacje :hand: My tylko o obróżce................. Nie przestawaj zaglądać....... :nono:Wpłynęła kolejna wpłata od Ciebie.......... Bardzo dziękuję :Rose: i pędzę uzupełnić na pierwszej stronie :lol: Quote
Agmarek Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 anawa napisał(a):Wpłynęła kolejna wpłata od Ciebie.......... Bardzo dziękuję :Rose: i pędzę uzupełnić na pierwszej stronie :lol: Cieszę się że już. Będzie na sobotę. O której jutro ta operacja? Długo to będzie trwało? Quote
anawa Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Agmarek napisał(a):Cieszę się że już. Będzie na sobotę. O której jutro ta operacja? Długo to będzie trwało? No właśnie nie wiem........ Karolina dziś się nie dodzwoniła, ja bedę dzwonić jutro.... Quote
Lu_Gosiak Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Aniu ja dopiero dzis przelalam moja jednorazowke:oops: Quote
li1 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Anawa, ja poprosilam jamora na watku hotelowym, by przelal do Ciebie 50 zl ( z nadwyzki kastracyjnej PKs-a ) na leczenie Welsha. Quote
Cantadorra Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Fajnie, ze Welsh robi sie coraz bogatszy :) Quote
agata51 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Cantadorra napisał(a):Fajnie, ze Welsh robi sie coraz bogatszy :) Młody, piękny, bogaty - będzie miał branie :evil_lol: O ile d&k pozwoli. Bo coś mi się zdaje, że zakochała się w nim na zabój ;) Welshu, jutro będę przy tobie. Myślą i sercem. Quote
rencia42 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Trzymam kciuki i czekam na wiadomości oczywiście tylko dobre. Quote
jamor Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 anawa, wrzuc na pierwsza strone wątku nr konta, mam od Li1 do przelania 50 zeta Quote
Recommended Posts