anawa Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 IVV napisał(a):http://www.cesarsway.com/articles/Cesar's%20Tips/662?cat=2 bardzo ciekawy link -serdecznie polecam lekture :lol: Szarotka z cala pewnoscia sie ze mna zgodzi:cool3: Jest tam skakanie na gości................ To mój kłopot........ ;) Quote
Izabella Hossa Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Przepraszam nie mam czasu czytać wątku, zobaczyłam w czyimś banerku psa , który od dawna siedzi mi w głowie. Jestem z Gm.Babice i często sprawdzam ile i jakie psy trafiają koło Kutna. Niestety ostatnio miałam 10 psów na swoim utrzymaniu i nie mogłam go zabrać ze schronu.... Kto tam bywa, kto mu zrobił zdjęcie w schronisku. Ile potrzeba jeszcze na hotel. Czy będzie to hotel w którym opiekun ma doświadczenie z tak lękliwymi psami, czy będzie potrafił mu pomóc. Proszę o wszelkie info , chętnie w miarę możliwości pomogę . Quote
Akrum Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 izabellah-aldonda napisał(a):Przepraszam nie mam czasu czytać wątku, zobaczyłam w czyimś banerku psa , który od dawna siedzi mi w głowie. Jestem z Gm.Babice i często sprawdzam ile i jakie psy trafiają koło Kutna. Niestety ostatnio miałam 10 psów na swoim utrzymaniu i nie mogłam go zabrać ze schronu.... Kto tam bywa, kto mu zrobił zdjęcie w schronisku. Ile potrzeba jeszcze na hotel. Czy będzie to hotel w którym opiekun ma doświadczenie z tak lękliwymi psami, czy będzie potrafił mu pomóc. Proszę o wszelkie info , chętnie w miarę możliwości pomogę . Brakuje 140 zł, ale anawa i tak już ma rozmawiać w sprawie Welsha z Jamorem, tam najprawdopodobniej by ten cudowny psiak poszedł do hoteliku. czekamy jeszcze tylko na decyzje gminy co do dołożenia się do kosztów utrzymania tam psa! Quote
Ewanka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Welsh ... szykuj się do drogi :) ... to już niedługo, a u jamora nie takie "przypadki" stawały na nogi ;) Quote
Cantadorra Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Czy znacie kogos z okolic Łeby? Potrzebna wizyta przedadopcyjna. Quote
Szarotka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Cantadorra napisał(a):Czy znacie kogos z okolic Łeby? Potrzebna wizyta przedadopcyjna. Welsh do gory:):) kto z okolic Leby ???????????????/ Quote
Cantadorra Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Szarotka, prosze powrzucaj na swoje wątki zapytanie o ludzi z okolic Łeby. Mamy dobrze brzmiący domek dla niesfornej Sońki :) Quote
Szarotka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 IVV napisał(a):http://www.cesarsway.com/articles/Cesar's%20Tips/662?cat=2 bardzo ciekawy link -serdecznie polecam lekture :lol: Szarotka z cala pewnoscia sie ze mna zgodzi:cool3: Przeczytam :):) to sie wypowiem :):) Quote
Szarotka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Cantadorra napisał(a):Szarotka, prosze powrzucaj na swoje wątki zapytanie o ludzi z okolic Łeby. Mamy dobrze brzmiący domek dla niesfornej Sońki :) Kochana Cantadorro ( a tak a propos skad wzielas takie imie ??) moge wrzucic dopiero wieczorem. Quote
anawa Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 izabellah-aldonda napisał(a):Przepraszam nie mam czasu czytać wątku, zobaczyłam w czyimś banerku psa , który od dawna siedzi mi w głowie. Jestem z Gm.Babice i często sprawdzam ile i jakie psy trafiają koło Kutna. Niestety ostatnio miałam 10 psów na swoim utrzymaniu i nie mogłam go zabrać ze schronu.... Kto tam bywa, kto mu zrobił zdjęcie w schronisku. Ile potrzeba jeszcze na hotel. Czy będzie to hotel w którym opiekun ma doświadczenie z tak lękliwymi psami, czy będzie potrafił mu pomóc. Proszę o wszelkie info , chętnie w miarę możliwości pomogę . Fajnie, że się odzywasz..... rozumiem, że znasz Welsha i jego ponurą historię. Pies jest cały czas w Kutnie ale już nie długo. Dzięki pomocy koleżanek z Dogo zebraliśmy już prawie całą (brakuje 140 zł) sumę na hotel. Na 99% Welsh pojedzie do Warki, do Jamora w przyszłym tygodniu. To fachowiec, trener psów policyjnych w Sułkowicach. Znam go osobiście i głowę za niego daję. Już jeden mój pies z Kutna (z mojego awararu) był pod jego opieką ponad trzy miesiące i znalazł wspaniały dom. Miejsce piękne, profesjonalnie urządzony hotel. Ma wątek na Dogo (http://www.dogomania.pl/threads/138231-Hotel-dla-psów-JAMOR). Jesteśmy w stałym kontakcie z gminą Babice, może i gminie uda się jakoś pomóc Welshowi..... Quote
Szarotka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Liczymy na gmine, jak nie to trzeba bedzie dozbierac. Quote
anawa Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Szarotka napisał(a):Liczymy na gmine, jak nie to trzeba bedzie dozbierac. Czekam na maila, podobno jakieś decyzje zapadły ale muszę się uzbroić w cierpliwość. Mam nadzieję, że warto....... Quote
Szarotka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Trzymamy kciuki za zdrowy rozsadek gimny ?? Chyba masz wolne ?? Ja znikam i pisze wreszcie ten newsletter co to go juz pisze miesiac :):) Quote
anawa Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Szarotka napisał(a):Trzymamy kciuki za zdrowy rozsadek gimny ?? Chyba masz wolne ?? Ja znikam i pisze wreszcie ten newsletter co to go juz pisze miesiac :):) Mam wolne, z Jamorem rozmawiałam, teraz już tylko gmina....... Tak, czy inaczej chyba w przyszły weekend wyruszę w drogę....... Quote
Szarotka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 anawa napisał(a):Mam wolne, z Jamorem rozmawiałam, teraz już tylko gmina....... Tak, czy inaczej chyba w przyszły weekend wyruszę w drogę....... Czyli 24 , 25 ?? Quote
anawa Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 szarotka napisał(a):czyli 24 , 25 ?? ...................tak!!! :lol: Quote
Lu_Gosiak Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 anawa napisał(a):...................tak!!! :lol: superrrrrrr:multi::multi::multi: Quote
anawa Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Na razie dowiedziałam się tylko tyle, że gmina ma ustalić ze schronem formalny sposób odebrania psa. Ja raczej nie mogę go adoptować, bo wtedy Welsh stałby się prywatną własnością i z pomocy finansowej nici........ Nastawiam się optymistycznie i wierzę, że nadchodzący tydzień będzie ostatnim koszmarnym tygodniem w życiu Welsha........ Potem już tylko droga do szczęścia....... Quote
Cantadorra Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Akcja ruszyla na calego widze, padają daty. Bedzie pieknie jak uda sie zdobyc dofinansowanie gminy. Quote
Lu_Gosiak Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 anawa napisał(a):Na razie dowiedziałam się tylko tyle, że gmina ma ustalić ze schronem formalny sposób odebrania psa. Ja raczej nie mogę go adoptować, bo wtedy Welsh stałby się prywatną własnością i z pomocy finansowej nici........ Nastawiam się optymistycznie i wierzę, że nadchodzący tydzień będzie ostatnim koszmarnym tygodniem w życiu Welsha........ Potem już tylko droga do szczęścia....... i bardzo dobrze...najwazniejsze to pozytywne myslenie:) juz niedlugo Welsh bedzie wesolo biegal po sadzie Jamora:D:D Quote
anawa Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Cantadorra napisał(a):Akcja ruszyla na calego widze, padają daty. Bedzie pieknie jak uda sie zdobyc dofinansowanie gminy. Cantadorra, nic nie wspominasz o bazarku...... Dostałaś mojego maila z fantami? Quote
Cantadorra Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Dostalam, dziewczyna od bazarkow juz obrabia zdjecia. Tylko pewien problem, jakie ceny i opisy? Moze bede wysylac ci po kilka zdjec i bedziesz opisywac, np. jaki to zegarek i takie tam. Jak to zrobimy? Quote
Agmarek Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Sory. Nie czytałam całego wątku,ale mam pytanie. Ile kasy brakuje? Czy te 140 zł jak w tytule? Quote
Szarotka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Agmarek napisał(a):Sory. Nie czytałam całego wątku,ale mam pytanie. Ile kasy brakuje? Czy te 140 zł jak w tytule? Tak, tak mi sie wydaje. Quote
Recommended Posts