IVV Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):podzielam to zdanie...znam z Jamora z rożnych wątków, a szczególnie Jego zamiłowanie i znajmośc Onków...poza tym, wiem jak mocno anawa zaangażowała się w Welsha, wiec u JAmora ma możliwość Go odwiedzać...no i odpada kwestiia transportu...pierwszy miesiac ma zapewniony wiec w tym czasie mozna dalej zbierac deklaracje, poza tym Welsh to piękny i młody psiak, wiec pewnie długo tam nie posiedzi sorry ,ze schodze troche z tematu,ale jest dziewczyna ktora ma ONke na krotka chwile (jak nie pogodzi swojego psa z tymczasowym to ONka wraca na lancuch do wlascicielki, ktora chce sie suni pozbyc)i nie daje sobie rady. Potrzebna pomoc doswiadczonej osoby w ustawianiu ONkw;).czy mozesz moze poprosic Jamora o podzieleniem sie jego doswiadczeniem. sprawa jest strasznie pilna,maja czas do konca tygodnia!!!http://www.dogomania.pl/threads/177611-Czy-muszę-ją-odwieźć-na-łańcuch-BARDZO-pilnie-DT-lub-DS-cudowna-ON-ka... Quote
Delph Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Ta dziewczyna z postu wyżej to ja ;) I bardzo proszę o pomoc, jakąkolwiek, dla suni. Bardzo mi na niej zależy, to wspaniały, wyjątkowy pies, a nic dobrego jak dotąd jej nie spotkało :-( Każda pomoc jest dla mnie istotna, a jeżeli udało by się zorganizować konsultację z Jamorem, to już byłabym w siódmym niebie. Quote
Lu_Gosiak Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Delph jaklepiej bedzie jak do Niego zadzwonisz...chociaz wiem, ze na odleglosc nie widzac psa trudno radzic...ale warto spróbowac Quote
IVV Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Delph sorry za ta dziewczyne:oops: ,ale pislam w pospiechu( jetem w pracy )i nie mialam czasu sprawdzic Twojego nick-name ciesze sie ,ze juz tu jestes:lol: Quote
anawa Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Delph napisał(a):Ta dziewczyna z postu wyżej to ja ;) I bardzo proszę o pomoc, jakąkolwiek, dla suni. Bardzo mi na niej zależy, to wspaniały, wyjątkowy pies, a nic dobrego jak dotąd jej nie spotkało :-( Każda pomoc jest dla mnie istotna, a jeżeli udało by się zorganizować konsultację z Jamorem, to już byłabym w siódmym niebie. Widzę, że już trafiłaś na wątek Jamora...... Dzwoń, umawiaj się. Warka niedaleko, może nawet się tam wybierzesz z pieskiem.... Lu Gosiak ma rację - na odległość byłoby trudno..... Quote
Szarotka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 To ile jeszcze brakuje i jaka jest sytuacja ?? Quote
anawa Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Szarotka napisał(a):To ile jeszcze brakuje i jaka jest sytuacja ?? Mamy 310 zł stałych i 270 zł jednorazowych. Jeśli pies pójdzie jednak do Jamora to potrzebujemy jeszcze 140 zł stałych......... Quote
Lu_Gosiak Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Szarotka napisał(a):To ile jeszcze brakuje i jaka jest sytuacja ?? brakuje stałych 140...ale pierwszy miesiac mamy, bo ivv jednorazowo 140zł zdeklarowala Deklaracje stałe: ja - 50 zł Wellington - 20 zł li1 - 20 zł agata51 - 30zl Tymotea (siostra magda222) - 50 zł Szarotka - 20 zł Sylwia M. - 20 zł Gabat - 20 zł baldek2 - 20zł rencia42 - 20 zł ossa98 - 10 zł kosu32 - 10 zł magda222 - 20 zł RAZEM - 310 zł Jednorazowo: Lu Gosiak - 30 zł mysza 1 - 100 zł ivv - 140zl Quote
Szarotka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Dobrze by bylo chociaz jeszcze 100 dozbierac, albo wiecej jednorazowych. Quote
anawa Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 To właściwie mamy pełne dwa miesiące, bo pozostałe jednorazówki można ewentualnie dołożyć w przyszłym miesiącu. Tylko co ja zrobię, jeśli pies będzie w hotelu dłużej, niż 2 miesiące a nic nie "dozbieramy"..... Cały czas liczę jeszcze na gminę...... Jutro dzwonię do Jamora... Quote
IVV Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 ok, bedziemu sie partwic ak czs przyjdzie...moze pies znajdzie dom w miedzyczsie,trzeba pozytywnie myslec. mamy dwa miesiace by nazbierac !!! kiedy wiadomosc o wydaniu psa w wasze rece? gdzie mam wyslac pieniadze jesli decyzja bedzie pozytywna? Quote
Szarotka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Ja mysle, ze trzeba jeszcze troche wyslac pw i na innych watkach po oglaszac, im ma sie wiecej pieniedzy tym jest bezpieczniej. O IVV a skad jestes z Kanady ??????????// Quote
anawa Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 IVV napisał(a):ok, bedziemu sie partwic ak czs przyjdzie...moze pies znajdzie dom w miedzyczsie,trzeba pozytywnie myslec. mamy dwa miesiace by nazbierac !!! kiedy wiadomosc o wydaniu psa w wasze rece? gdzie mam wyslac pieniadze jesli decyzja bedzie pozytywna? Dam znać, jak uruchomimy wpłaty. Powysyłam na pw nr swojego konta. Dajmy gminie jeszcze kilka dni na podjęcie jedynie słusznej decyzji i reszcie ciotek na wypowiedzenie się w sprawie hotelu. Jutro dzwonię do Jamora a pojechać po psa i tak moge, ze względu na pracę, najwcześniej w przyszłym tygodniu..... Quote
anawa Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Szarotka napisał(a):Ja mysle, ze trzeba jeszcze troche wyslac pw i na innych watkach po oglaszac, im ma sie wiecej pieniedzy tym jest bezpieczniej. O IVV a skad jestes z Kanady ??????????// No ZIOMALKI, może sie spotkacie? Quote
Lu_Gosiak Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 IVV napisał(a):ok, bedziemu sie partwic ak czs przyjdzie...moze pies znajdzie dom w miedzyczsie,trzeba pozytywnie myslec. mamy dwa miesiace by nazbierac !!! ......... noo dokladnie dwa miesiace to duuuzo czasu, jeszcze zostaja bazarki....damy rade:) Quote
Szarotka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Czyli mamy jeszcze jakis tydzien, zeby dozbierac ?? te ogniska na glowie powoduje, ze sie dziewnie czuje :):) Quote
anawa Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Szarotka napisał(a):Czyli mamy jeszcze jakis tydzien, zeby dozbierac ?? te ogniska na glowie powoduje, ze sie dziewnie czuje :):) To po co tyle piszesz??? Mnie chłodzą mokre łapki...... :p Quote
IVV Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Szarotka napisał(a):Ja mysle, ze trzeba jeszcze troche wyslac pw i na innych watkach po oglaszac, im ma sie wiecej pieniedzy tym jest bezpieczniej. O IVV a skad jestes z Kanady ??????????// Calgary a TY? rozumiem ,ze tez Cie kiedys wywialo... ja juz na wygnaniu od ponad 20 lat;) Quote
Szarotka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 anawa napisał(a):To po co tyle piszesz??? Mnie chłodzą mokre łapki...... :p To juz ide sprzatac dalej :):) Quote
anawa Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):noo dokladnie dwa miesiace to duuuzo czasu, jeszcze zostaja bazarki....damy rade:) Dobrze, jutro spróbuję coś załatwić....... Quote
Szarotka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 IVV napisał(a):Calgary a TY? rozumiem ,ze tez Cie kiedys wywialo... ja juz na wygnaniu od ponad 20 lat;) Ja jestem w Ontario od 21 lat. A teraz to ide skonczyc to sprzatanie co zaczelam. Quote
anawa Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Szarotka napisał(a):Ja jestem w Ontario od 21 lat. A teraz to ide skonczyc to sprzatanie co zaczelam. A myślałam, że już skończyłaś sprzątać :diabloti: Quote
Szarotka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 anawa napisał(a):A myślałam, że już skończyłaś sprzątać :diabloti: Nie .......bo nie powiem, zeby to lubila :):) Quote
IVV Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 http://www.cesarsway.com/articles/Cesar's%20Tips/662?cat=2 bardzo ciekawy link -serdecznie polecam lekture :lol: Szarotka z cala pewnoscia sie ze mna zgodzi:cool3: Quote
Akrum Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Welsh:) ty już może zacznij powoli pakować swoje walizeczki i co tam jeszcze masz, bo coś mi się wydaje,że niedługo już do hoteliku pojedziesz :) Quote
Recommended Posts