magda222 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Ale się dzieje :) Oby wszystko się udało :) Quote
anawa Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 [quote name='Akrum']no nie mówcie, że teraz ja się mylę?? bo już mam teraz mętlik w głowie... Ojej, ja sama jestem zakręcona............... :confused: Welsh to imię, ON to rasa :fadein: [quote name='Akrum']czyli jakby się udało z tym hotelem gdzie jest Topik, to w sumie brakowało by już tylko 40 zl do szcześcia?? Dokładnie, wtedy brakowałoby 40 zł.................:ylsuper: Quote
Akrum Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 anawa napisał(a):Ojej, ja sama jestem zakręcona............... :confused: Welsh to imię, ON to rasa :fadein: hihi cioteczka Bjuta i Monika z Katowic zasiały nutke haosu :) hahaha, sama anawa zwiątpiła :) się porobiło :) kurcze, fajnie by było jakby się udało z tym Topikowym hotelikiem :) Quote
Lu_Gosiak Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 i co?????? kurcze ten hotelik jest super...sledze po cichu watek Kajtka i Dino..... Quote
wiq Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 zapisuję się na wątek i postaram się coś jednorazowo pomóc :oops: Quote
Cantadorra Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Bjutka, Welshe to rasa wystraszona, ktora jak przestanie się bać wygląda jak onki :) Quote
Szarotka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Cantadorra napisał(a):Bjutka, Welshe to rasa wystraszona, ktora jak przestanie się bać wygląda jak onki :) No tak jak postawi uszy i troche podniesie ogon to sie zmieni w owczarka :):) Quote
anawa Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 wiq napisał(a):zapisuję się na wątek i postaram się coś jednorazowo pomóc :oops: Dzięki, witaj wiq :) Cantadorra napisał(a):Bjutka, Welshe to rasa wystraszona, ktora jak przestanie się bać wygląda jak onki :) o właśnie............ ;) Szarotka napisał(a):No tak jak postawi uszy i troche podniesie ogon to sie zmieni w owczarka :):) ............dokładnie tak ;) Quote
anawa Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Przekazałam wiadomość, kontakt i wszystkie istotne informacje opiekunce Welsha. Jutro przekaże sprawę pani z gminy, która finansuje pobyt Welsha w schronie. Pani szuka możliwości pomocy finansowej w opłacaniu hotelu, co formalnie nie jest prostą sprawą ale to miłe, że jest tak bardzo zaangażowana. Quote
anawa Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 wiq napisał(a):to podeślij no ciotko PW z kontem.. ;) wiq, upomnę się, spokojna Twoja głowa, jak tylko uruchomimy wpłaty. :) Na razie zbieramy deklaracje i czekamy na decyzję w sprawie hotelu, bo od tego zależy, jakiej kwoty będziemy potrzebować (350 lub 450 zł) . Najprawdopodobniej będziemy potrzebować rachunki z hotelu. Jamor wydaje, nie wiem, jak z tym zaproponowanym hotelem - jutro wszystko będziemy wiedzieć..... Quote
Lu_Gosiak Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 anawa napisał(a):wiq, upomnę się, spokojna Twoja głowa, jak tylko uruchomimy wpłaty. :) Na razie zbieramy deklaracje i czekamy na decyzję w sprawie hotelu, bo od tego zależy, jakiej kwoty będziemy potrzebować (350 lub 450 zł) . Najprawdopodobniej będziemy potrzebować rachunki z hotelu. Jamor wydaje, nie wiem, jak z tym zaproponowanym hotelem - jutro wszystko będziemy wiedzieć..... czemu potrzebowac rachunki??? czyzby gmina chciala sie dołozyc??:) Quote
Lu_Gosiak Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 wiq napisał(a):w takim razie czekam i trzymam kciuki :) dzieki za przybycie... dobra duszo:eviltong::eviltong: Quote
wiq Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 chyba pierwszy raz powiedziałaś o mnie coś miłego :evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 wiq napisał(a):chyba pierwszy raz powiedziałaś o mnie coś miłego :evil_lol: noo widzisz doczekalas sie:evil_lol::evil_lol: Quote
anawa Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):czemu potrzebowac rachunki??? czyzby gmina chciala sie dołozyc??:) Właśnie na to liczymy. Postawiliśmy sprawę jasno: chcemy umożliwić adopcję Welsha a z tego schronu i w takim stanie nie ma szans. Gmina i tak płaci co miesiąc schronisku więc może uda się znaleźć furtkę prawną........ Na szczęście jest chęć współpracy a czy przepisy pozwolą, to się okaże :) Quote
anawa Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 A czy wiecie, Cioteczki, że MOON MA DOM ???? Quote
Lu_Gosiak Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='anawa']A czy wiecie, Cioteczki, że MOON MA DOM ???? wow!! podaj prosze linka...kiedys mialam ale dawno mi zniknal z suskrybcji Quote
anawa Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 To link do Moonka: http://www.dogomania.pl/threads/141580-KiedyA-byA-owczarkiem-Moon-ma-dom Quote
Szarotka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 A ja zapraszam do Tamarki: ŁYSA,zaniedbana ,w depresji - co jeszcze zniesie! BRAKUJE 140ZŁ NA hotelik Zapraszam na watek kazda pomoc mile widziana: http://www.dogomania.pl/threads/182992-A-YSA-zaniedbana-w-depresji-co-jeszcze-zniesie-BRAKUJE-140ZA-NA-hotelik Wielkie Dzieki Magda Quote
Bjuta Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Cantadorra napisał(a):Bjutka, Welshe to rasa wystraszona, ktora jak przestanie się bać wygląda jak onki :) A - rozumiem! Welshu! Zamieniaj się w ONka! Quote
Szarotka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Bjuta napisał(a):A - rozumiem! Welshu! Zamieniaj się w ONka! To dopiero po paru dniach od wyjscia ze schronu ............. Quote
Recommended Posts