Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Akrum']no nie mówcie, że teraz ja się mylę?? bo już mam teraz mętlik w głowie...
Ojej, ja sama jestem zakręcona............... :confused: Welsh to imię, ON to rasa :fadein:

[quote name='Akrum']czyli jakby się udało z tym hotelem gdzie jest Topik, to w sumie brakowało by już tylko 40 zl do szcześcia??

Dokładnie, wtedy brakowałoby 40 zł.................:ylsuper:

Posted

anawa napisał(a):
Ojej, ja sama jestem zakręcona............... :confused: Welsh to imię, ON to rasa :fadein:

hihi cioteczka Bjuta i Monika z Katowic zasiały nutke haosu :) hahaha, sama anawa zwiątpiła :)
się porobiło :)

kurcze, fajnie by było jakby się udało z tym Topikowym hotelikiem :)

Posted

Cantadorra napisał(a):
Bjutka, Welshe to rasa wystraszona, ktora jak przestanie się bać wygląda jak onki :)

No tak jak postawi uszy i troche podniesie ogon to sie zmieni w owczarka :):)

Posted

wiq napisał(a):
zapisuję się na wątek i postaram się coś jednorazowo pomóc :oops:

Dzięki, witaj wiq :)

Cantadorra napisał(a):
Bjutka, Welshe to rasa wystraszona, ktora jak przestanie się bać wygląda jak onki :)

o właśnie............ ;)

Szarotka napisał(a):
No tak jak postawi uszy i troche podniesie ogon to sie zmieni w owczarka :):)

............dokładnie tak ;)

Posted

Przekazałam wiadomość, kontakt i wszystkie istotne informacje opiekunce Welsha. Jutro przekaże sprawę pani z gminy, która finansuje pobyt Welsha w schronie. Pani szuka możliwości pomocy finansowej w opłacaniu hotelu, co formalnie nie jest prostą sprawą ale to miłe, że jest tak bardzo zaangażowana.

Posted

wiq napisał(a):
to podeślij no ciotko PW z kontem.. ;)

wiq, upomnę się, spokojna Twoja głowa, jak tylko uruchomimy wpłaty. :)
Na razie zbieramy deklaracje i czekamy na decyzję w sprawie hotelu, bo od tego zależy, jakiej kwoty będziemy potrzebować (350 lub 450 zł) . Najprawdopodobniej będziemy potrzebować rachunki z hotelu. Jamor wydaje, nie wiem, jak z tym zaproponowanym hotelem - jutro wszystko będziemy wiedzieć.....

Posted

anawa napisał(a):
wiq, upomnę się, spokojna Twoja głowa, jak tylko uruchomimy wpłaty. :)
Na razie zbieramy deklaracje i czekamy na decyzję w sprawie hotelu, bo od tego zależy, jakiej kwoty będziemy potrzebować (350 lub 450 zł) . Najprawdopodobniej będziemy potrzebować rachunki z hotelu. Jamor wydaje, nie wiem, jak z tym zaproponowanym hotelem - jutro wszystko będziemy wiedzieć.....

czemu potrzebowac rachunki??? czyzby gmina chciala sie dołozyc??:)

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
czemu potrzebowac rachunki??? czyzby gmina chciala sie dołozyc??:)

Właśnie na to liczymy. Postawiliśmy sprawę jasno: chcemy umożliwić adopcję Welsha a z tego schronu i w takim stanie nie ma szans. Gmina i tak płaci co miesiąc schronisku więc może uda się znaleźć furtkę prawną........ Na szczęście jest chęć współpracy a czy przepisy pozwolą, to się okaże :)

Posted

Cantadorra napisał(a):

A - rozumiem! Welshu! Zamieniaj się w ONka!