Akrum Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Jak obiecałam ogłoszenia zrobiłam z troszkę zmienionym tekstem: http://www.eoferty.com.pl/welsh_owczarek_niemiecki_ktory_zasluguje_na_milosc_180411.html www.kupsprzedaj.pl www.adopcje.org www.kupiepsa.pl www.ofertka.pl www.allezoo.pl www.drobny.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.spacerek.net www.nasipupile.pl www.ojej.pl www.pajeczyna.pl www.pineska.pl www.adopcjapsa.pl www.rozglos.net www.petsy.pl www.e-zwierzak.pl www.morusek.pl www.adpedia.pl www.petworld.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.mammisia.pl www.wszystkotujest.pl www.ale.gratka.pl www.przylepa.pl www.zgubiono.pl www.ogloszenia-24h.pl www.cafeanimal.pl [SIZE=3]www.gumtree.pl Quote
Ewanka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Dzielna Akrum !!!!!! :) Chłopak ma teraz większą szansę na dobry dom, strasznie się męczy biedak w tym schronie. Quote
Szarotka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Mnie sie wydaje, ze musial by trafic na wyjatkowego wlasciciela, bo jest bardzo wycofany. Quote
anawa Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Akrum........................ dzięki wielkie.............. ale pojechałaś...............:klacz::calus::Rose: Quote
magda222 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='anawa']Oj, magda222 - zapisałam Cię w deklaracjach stałych ale powinnam wcześniej potwierdzić: to stała czy jednorazowa? Stała oczywiście :) Quote
anawa Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 magda222 napisał(a):Stała oczywiście :) Dzięki, magda222 :multi: Quote
Monika z Katowic Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [FONT=Book Antiqua]Witam Was serdecznie dzisiaj dostałam maila od właścicielek hoteliku "Ranczo Maszera" w Przebieczanach, w którym przebywa pies Topik:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]"Znalazłam na Topiczkowym forum Welsh ONka z depresją. Chętnie weźmiemy go do siebie na resocjalizację. Mamy troszeczkę doświadczenia z owczarkami po przejściach i słabość do wilczastych stworzonek...[/FONT] [FONT=Book Antiqua][/FONT] [FONT=Book Antiqua]Przywieźcie go chodźby jutro bo dla onka schron to koszmar!!![/FONT] [FONT=Book Antiqua][/FONT] [FONT=Book Antiqua]Pozdrawiamy!!!"[/FONT] [FONT=Book Antiqua][/FONT] [FONT=Book Antiqua]Skontaktujecie się ze mną, bo to jest propozycja na serio![/FONT] Quote
Akrum Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 anawa napisał(a):Akrum........................ dzięki wielkie.............. ale pojechałaś...............:klacz::calus::Rose: mam nadzieje, ze może teraz ktos dojrzy małego... Welsh jest taki słodki, musi znaleźć domek, a jak nie teraz to na pewno jak pobedzie troszkę u Jamora, to potem musowo znajdzie domeczek :) Quote
Akrum Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='Monika z Katowic'][FONT=Book Antiqua]Witam Was serdecznie dzisiaj dostałam maila od właścicielek hoteliku "Ranczo Maszera" w Przebieczanach, w którym przebywa pies Topik:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]"Znalazłam na Topiczkowym forum Welsh ONka z depresją. Chętnie weźmiemy go do siebie na resocjalizację. Mamy troszeczkę doświadczenia z owczarkami po przejściach i słabość do wilczastych stworzonek...[/FONT] [FONT=Book Antiqua][/FONT] [FONT=Book Antiqua]Przywieźcie go chodźby jutro bo dla onka schron to koszmar!!![/FONT] [FONT=Book Antiqua][/FONT] [FONT=Book Antiqua]Pozdrawiamy!!!"[/FONT] [FONT=Book Antiqua][/FONT] [FONT=Book Antiqua]Skontaktujecie się ze mną, bo to jest propozycja na serio![/FONT] o... cioteczki od Welsha, co Wy na to?? Quote
anawa Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 [quote name='Monika z Katowic'][FONT=Book Antiqua]Witam Was serdecznie dzisiaj dostałam maila od właścicielek hoteliku "Ranczo Maszera" w Przebieczanach, w którym przebywa pies Topik:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]"Znalazłam na Topiczkowym forum Welsh ONka z depresją. Chętnie weźmiemy go do siebie na resocjalizację. Mamy troszeczkę doświadczenia z owczarkami po przejściach i słabość do wilczastych stworzonek...[/FONT] [FONT=Book Antiqua][/FONT] [FONT=Book Antiqua]Przywieźcie go chodźby jutro bo dla onka schron to koszmar!!![/FONT] [FONT=Book Antiqua][/FONT] [FONT=Book Antiqua]Pozdrawiamy!!!"[/FONT] [FONT=Book Antiqua][/FONT] [FONT=Book Antiqua]Skontaktujecie się ze mną, bo to jest propozycja na serio![/FONT] Dziękuję za propozycję. Czy mogę prosić o więcej szczegółów: gdzie, za ile, na jak długo...................... Quote
Bjuta Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 To ja odpowiem - bo akurat zajrzałam z wątku Topika - duże pieski 350, do - na jak długo trzeba. Wydaje mi się, że nie ma już miejsc w domu, czyli zostałby kojec - ale nie jestem pewna. My tam mamy dwóch staruszków Dina i Kajtka (oni mniejsi - płacą 300 + wet) Była tam Zośka (ta odebrana zoofilowi). Teraz jest Bakuś z Rudy Śląskiej. No i Topik. Przebieczany to rzut beretem z Wieliczki pod Krakowem. Quote
anawa Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Bjuta, nie znam tego miejsca. Powiedz krótko: polecasz? Jeśli się zdecydujemy to potrzebny bedzie transport z Kutna do Przebieczan......... a to kawał drogi....... Quote
Bjuta Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Ja ten hotelik UWIELBIAM! Na wątku Dina i Kajtka na stronie 59 są filmiki z wprowadzania się tam naszych staruszków. Trochę widać warunki (ale w zasadzie widać tylko podwórko, a są jeszcze wybiegi, kojce itd). Dwie panie to prowadzą, b. oddane psiakom kobitki. http://www.dogomania.pl/threads/145876-Wielka-przyjaA-A-i-ponad-10-lat-w-schronisku-Chcemy-emerytury-dla-nich-pomA-A-cie Quote
anawa Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 [quote name='Bjuta']Ja ten hotelik UWIELBIAM! Na wątku Dina i Kajtka na stronie 59 są filmiki z wprowadzania się tam naszych staruszków. Trochę widać warunki (ale w zasadzie widać tylko podwórko, a są jeszcze wybiegi, kojce itd). Dwie panie to prowadzą, b. oddane psiakom kobitki. http://www.dogomania.pl/threads/145876-Wielka-przyjaA-A-i-ponad-10-lat-w-schronisku-Chcemy-emerytury-dla-nich-pomA-A-cie Dzięki za info. napisałam do Moniki z Katowic i czekam na szczegóły. Quote
Monika z Katowic Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [FONT=Book Antiqua]Już wszystko wiem, bo teraz zadzwoniłam do Pań (zwierzątkowych czarodziejek!):[/FONT] [FONT=Book Antiqua]- hotelik "Ranczo Maszera" znajduje się w Przebieczanach koło Wieliczki (to blisko Krakowa),[/FONT] [FONT=Book Antiqua]- cena 350 zł miesięcznie,[/FONT] [FONT=Book Antiqua]- będzie tam, ile trzeba.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Telefony do hoteliku podałam Anawie na pw.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Tam jest mój "podopieczny" - pies Topik (mój pierwszy banerek).[/FONT] Quote
Akrum Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 no prosze, Monika czyżbyś miała przynieść tez szczęście Welsh'owi? tak jak Topikowi? :) Quote
Monika z Katowic Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Panie z hoteliku napisały do mnie same - bo widziały banerek na wątku Topika. Więc może Topiczek, "moje oczko w głowie", przyniesie szczęście temu biednemu pieskowi z depresją... Szczerze Mu tego życzę! Quote
anawa Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Sprawa warta przemyślenia. Miejsce dobre, cena też. Podpytam opiekunkę Welsha i jakby co, to będziemy organizować transport...... Quote
Monika z Katowic Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Powodzenia dla tego biednego pieska. A On jeszcze nie ma imienia? Quote
Akrum Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Powodzenia dla tego biednego pieska. A On jeszcze nie ma imienia? Ma :) Welsh :) Quote
Monika z Katowic Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 A ja myślałam, że Welsh to nazwa rasy... :oops: Więc powodzienia Welsh!:loveu: Quote
Bjuta Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Ja też tak myślałam - nawet szukałam jak takie Welshe wyglądają i czym się różnią od ONków :evil_lol: Quote
Akrum Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 no nie mówcie, że teraz ja się mylę?? bo już mam teraz mętlik w głowie... Quote
Akrum Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 czyli jakby się udało z tym hotelem gdzie jest Topik, to w sumie brakowało by już tylko 40 zl do szcześcia?? Quote
Recommended Posts