Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Book Antiqua]Witam Was serdecznie dzisiaj dostałam maila od właścicielek hoteliku "Ranczo Maszera" w Przebieczanach, w którym przebywa pies Topik:[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]"Znalazłam na Topiczkowym forum Welsh ONka z depresją. Chętnie weźmiemy go do siebie na resocjalizację. Mamy troszeczkę doświadczenia z owczarkami po przejściach i słabość do wilczastych stworzonek...[/FONT]
[FONT=Book Antiqua][/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Przywieźcie go chodźby jutro bo dla onka schron to koszmar!!![/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Pozdrawiamy!!!"[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Skontaktujecie się ze mną, bo to jest propozycja na serio![/FONT]

Posted

anawa napisał(a):
Akrum........................ dzięki wielkie.............. ale pojechałaś...............:klacz::calus::Rose:

mam nadzieje, ze może teraz ktos dojrzy małego... Welsh jest taki słodki, musi znaleźć domek, a jak nie teraz to na pewno jak pobedzie troszkę u Jamora, to potem musowo znajdzie domeczek :)

Posted

[quote name='Monika z Katowic'][FONT=Book Antiqua]Witam Was serdecznie dzisiaj dostałam maila od właścicielek hoteliku "Ranczo Maszera" w Przebieczanach, w którym przebywa pies Topik:[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]"Znalazłam na Topiczkowym forum Welsh ONka z depresją. Chętnie weźmiemy go do siebie na resocjalizację. Mamy troszeczkę doświadczenia z owczarkami po przejściach i słabość do wilczastych stworzonek...[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Przywieźcie go chodźby jutro bo dla onka schron to koszmar!!![/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Skontaktujecie się ze mną, bo to jest propozycja na serio![/FONT]

o... cioteczki od Welsha, co Wy na to??

Posted

[quote name='Monika z Katowic'][FONT=Book Antiqua]Witam Was serdecznie dzisiaj dostałam maila od właścicielek hoteliku "Ranczo Maszera" w Przebieczanach, w którym przebywa pies Topik:[/FONT]
Dziękuję za propozycję.
Czy mogę prosić o więcej szczegółów: gdzie, za ile, na jak długo......................

Posted

To ja odpowiem - bo akurat zajrzałam z wątku Topika - duże pieski 350, do - na jak długo trzeba.
Wydaje mi się, że nie ma już miejsc w domu, czyli zostałby kojec - ale nie jestem pewna.
My tam mamy dwóch staruszków Dina i Kajtka (oni mniejsi - płacą 300 + wet)
Była tam Zośka (ta odebrana zoofilowi). Teraz jest Bakuś z Rudy Śląskiej. No i Topik.
Przebieczany to rzut beretem z Wieliczki pod Krakowem.

Posted

Bjuta, nie znam tego miejsca. Powiedz krótko: polecasz?
Jeśli się zdecydujemy to potrzebny bedzie transport z Kutna do Przebieczan......... a to kawał drogi.......

Posted

[quote name='Bjuta']Ja ten hotelik UWIELBIAM! Na wątku Dina i Kajtka na stronie 59 są filmiki z wprowadzania się tam naszych staruszków. Trochę widać warunki (ale w zasadzie widać tylko podwórko, a są jeszcze wybiegi, kojce itd). Dwie panie to prowadzą, b. oddane psiakom kobitki.

http://www.dogomania.pl/threads/145876-Wielka-przyjaA-A-i-ponad-10-lat-w-schronisku-Chcemy-emerytury-dla-nich-pomA-A-cie
Dzięki za info. napisałam do Moniki z Katowic i czekam na szczegóły.

Posted

[FONT=Book Antiqua]Już wszystko wiem, bo teraz zadzwoniłam do Pań (zwierzątkowych czarodziejek!):[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]- hotelik "Ranczo Maszera" znajduje się w Przebieczanach koło Wieliczki (to blisko Krakowa),[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]- cena 350 zł miesięcznie,[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]- będzie tam, ile trzeba.[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Telefony do hoteliku podałam Anawie na pw.[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Tam jest mój "podopieczny" - pies Topik (mój pierwszy banerek).[/FONT]