Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Cobra

co racja to racja

maluszki sa cudne i slodzitkie,

ale dorosly malamut to jest dopiero psicho,

moj Conor ma 16 miesiecy i tak naprawde dopiero teraz zaczyna wygladac jak prawdziwy mamutek, a mysle ze tak naprawde to potrzebuje jeszcze z rok, zeby pokazac cala swoja krase :)

Posted

dorosly pies to jest cos najlepszego

szczeniaki sie wszystkim podobaja ale dorosle juz tylko fanatyka

kazdy szczeniak jest cudowny i wiekszosc by chciala aby pies byl jak szczeniak zawsze, ale nie ma nic piekniejszego niz dorodny pies

dorosle psy podobaja sie wylacznie fantyka i milosnika

Posted

u malamutow jest to jeszcze wyrazniejsze. 5-6 miesieczne w wiekszosci wygladaja jak nietoperze albo jak przerosniete husky ;) dopiero potem nabieraja malamuciego wygladu.

Posted

nom.. jest taki moment ze psiak wyglada powiedzialabym paskudnie ;p znaczy u mojego to widzialam tylko jak nie bylo mnie w domu przez jakis czas a pozniej wrocilam i stwierdzilam ze brzydki jest strasznie, a pozniej sie przyzwyczailam. teraz juz wszystkie sa sliczne. ;) [moje szczeniaki niedlugo pobrzydna ;pp]

Posted

Zgadzam się z Cobrą i Dolphine, że malamuty chyba z wiekiem nabierają wyglądu imponującego. Mój Timur ma 8,5 miesiąca, jest wielki, ale dalej to jednak szczeniak wciąż. jest piękny to jest fakt, i coraz bardziej mi się podoba. Potężny, nie szczupły masywny. Brak mu natomiast jeszcze tego majestatu, mam nadzieję, że go nabierze. :D Pozdrawiam.