Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 571
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kupię psa,
cafeanimal,
przygarnij zwieraka,
adopcje psów,
adopcja psa,
morusek,
gumtree,
e-zwierzak,
aniamlia,
mam misia,
mam ofertę,
cret( wyróżniłam mu jako priorytet) :),
szerlok-Lublin,
ojej,
pineska,
najpewniej,
petsy,
pet world,
anonse ogłoszenia.

Posted

agada napisał(a):
Ile pięknych ogłoszeń :crazyeye:, dziękujemy :Rose:

Ja tez pięknie dziękuję:loveu:
Moze teraz ktos pokocha Filonka

Posted

Filonek jest obecnie bardzo uchachany, bo przyjechała nowa suczka i nasz czochraniec od razu wywąchał u niej cieczkę :razz: Na spacerach nie odstępuje jej na krok i przymila się na wszystkie możliwe sposoby ;)

Mamy już wyniki krwi, nadal nie są idealne, ale są duużo lepsze niż poprzednio, leki działają, na razie ich dawki pozostają bez zmian :)

Posted

Murka napisał(a):
Filonek jest obecnie bardzo uchachany, bo przyjechała nowa suczka i nasz czochraniec od razu wywąchał u niej cieczkę :razz: Na spacerach nie odstępuje jej na krok i przymila się na wszystkie możliwe sposoby ;)

Jak może być inaczej, przecież to słynny hotelikowy amant :evil_lol:, ale teraz to już się chyba tak nie telepie :cool3::lol:?

Posted

Koszty w przypadku Filonka są niewielkie - 70 zł miesięcznie. Piesek jest już zdiagnozowany i ma ustalone dawki leków.
Filonek musi trafić w ręce świadomego człowieka, który nie będzie się bał odrobiny odpowiedzialności.

Posted

bianka0 napisał(a):
Koszty w przypadku Filonka są niewielkie - 70 zł miesięcznie. Piesek jest już zdiagnozowany i ma ustalone dawki leków.
Filonek musi trafić w ręce świadomego człowieka, który nie będzie się bał odrobiny odpowiedzialności.

Bianko, przecież wiesz, że dla niejednej rodziny w Polsce 70 zł to majątek!

Posted

Dlatego Filonek nie nadaje się do adopcji dla każdej rodziny, musi trafić do wyjątkowego człowieka , dla którego wydanie na psa 70 zł miesięcznie nie będzie przyczyną dramatu.