Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czesc maluszku :(

Wyobrazam sobie co teraz czujesz... Strach, obawe, lek przed jutrem.
Wrogie spojrzenia wspoltowarzyszy Twojej niedoli, ich kly na Twoim biednym, malenkim, chudziutkim cialku, Twoj pisk i skowyt rozlegajacy sie po calej okolicy...Twoj Pan Cie juz nie uslyszy, moze uslyszy to ktos z dogomanii...walcz malenki! walcz o przetrwanie. Nie poddawaj sie, bo warto zyc!
Warto przetrwac bo jutro moze byc lepsze... kanapa, ktora tak dobrze znasz, pelna miska tylko dla Ciebie, dotyk czlowieka, ktory od nowa Cie pokocha... walcz kochany i czekaj. Czekaj na lepsze jutro...

kocham go, normalnie go kocham :(

R A T U N K U ! ! !

• Replies 571
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem.
On jest śliczny, na zdjęciach trochę kiepsko wychodzi, może dlatego, że się ciągle bidaka tak telepie ....
Ewa

Posted

Dzisiaj bylysmy z zadrą w schronie; mialysmy zabrac Filonka i mała sunię z coreczką, ktore trafil niedawno do zamojskiego schronu i nie bardzo dają sobie radę.:-(
Filonek jest na razie w szpitaliku i mamy ok 1o dni na znalezienie mu miejsca, zeby znowu nie trafil do boksow ogolnych.
Psina sobie nie radzi; nadal trzęsie się, dostaje prawdopodobnie leki.
Ma ok 5 lat; tak ocenil jego wiek wet schroniskowy.
Dzisiaj pozwolono nam wyprowdzic psine ze szpitaliku - ladnie chodzi na smyczy, od razu odzyl, zaczął podsikiwac drzewka.
Jemu na gwalt potrzebny nowy dom.

Posted

Potrzebne mu ogloszenia!

DS przeraza ludzi, ktorzy chca pomoc, ale nie moga. Warto zatem zaznaczyc, ze szukamy DT dla malego.
Rany rany! jak mi jest go zal :(

ps. gdzie tam jest szpitalik??

Posted

Madallena napisał(a):
Potrzebne mu ogloszenia!

DS przeraza ludzi, ktorzy chca pomoc, ale nie moga. Warto zatem zaznaczyc, ze szukamy DT dla malego.
Rany rany! jak mi jest go zal :(

ps. gdzie tam jest szpitalik??

Zaraz przy wjezdzie do schronu, po prawej stronie przy szczeniakach - 2 boksy w oddzielnym pomieszczenie, ktore najczesciej są puste:roll:
Dziewczyny - pomozcie w sciągnieciu kogos do ogloszen. Ja zaraz zmienię tytul i poproszę Marlenę o allegro

Posted

Po ostrzyżeniu można ogłaszać go nie jako pudelkowatego, tylko mixa yorka, wtedy bedzie wielu chętnych. Nie takie sprzedają na Allegro jako rasowe yorki, umaszczenie ma w sam raz.
Gdybym wcześniej trafiła na wątek, to miałam wczoraj chętna pania na takiego pieska. Jest jeszcze jedna osoba zainteresowana adopcja małego kudłaczka, ale chodziło o moja tymczasowiczke, wiec nie wiem, czy chce psa, skoro pisala o suczkę
Spróbuję rano wysłac zdjęcia. Czy moge prosić na PW o jakis telefon kontaktowy, który mogłabym podawać? Moge też dac jego zdjęcie do siebie na strone hodowli w adopcjach, ale wtedy równiez musze mieć jakieś namiary podane.

Posted

[quote name='Jaaga']Po ostrzyżeniu można ogłaszać go nie jako pudelkowatego, tylko mixa yorka, wtedy bedzie wielu chętnych. Nie takie sprzedają na Allegro jako rasowe yorki, umaszczenie ma w sam raz.
Gdybym wcześniej trafiła na wątek, to miałam wczoraj chętna pania na takiego pieska. Jest jeszcze jedna osoba zainteresowana adopcja małego kudłaczka, ale chodziło o moja tymczasowiczke, wiec nie wiem, czy chce psa, skoro pisala o suczkę
Spróbuję rano wysłac zdjęcia. Czy moge prosić na PW o jakis telefon kontaktowy, który mogłabym podawać? Moge też dac jego zdjęcie do siebie na strone hodowli w adopcjach, ale wtedy równiez musze mieć jakieś namiary podane.

Zrobiłam mu ogłoszenia na:
1. adopcje.org (czeka na akceptację)
2. alegratka
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/4156727_malenki_opuszczony_piesek.html
3.eoferty
http://www.eoferty.com.pl/daj_mi_prosze_szanse_173354.html

Posted

Bardzo boję sie o malca, zastanawiam sie, czy nie dzwonic jutro do weta schroniskowego...
Tylko co mu powiem, jak nie wiem gdzie malaca zabrac:placz: