Guest ambird Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 A jak się chłopak czuje? Jakie rokowania?? Quote
mysiakrk Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Wczoraj bylo ok. Psiak czuł się dobrze. Rokowania............ Dopytam dzisiaj ale z tego info co dostałam po operacji wynika że są dobre. Quote
mysiakrk Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Szukam osoby do sprawdzenia DT dla niego w Sosonowcu!!!! Quote
mysiakrk Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Potrzebujemy jeszcze 300zł dla Stara Quote
leonarda Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Mysia, wysłałam te parę złotych. Mogłabym też sprawdzić DT, ale dużego doświadczenia w tym nie mam. Jak już, to raczej w wizytach po.. Jeśli nie będzie nikogo mądrzejszego, to nawet w poniedziałek mogę podjechać. Quote
mysiakrk Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 dzisiaj były odwiedziny w schronie i oto info : " Właśnie wróciłam ze schronu i jestem pozytywnie zaskoczona kondycją i samopoczuciem Stara. Szczerze mówiąc ciężko mi było tam iść bo bałam się tego co zobaczę, a tu chłopak śmiga o trzech łapach jakby zapomniał, że czwarta jest mu do czegokolwiek potrzebna a do tego ciągnie na spacerze na smyczy zawodowo Mimo przejść z łapą typem kanapowca to on raczej nie będzie Do pokoju odwiedzin wpadł jak burza i musiał przejrzeć od razu wszystkie kąty Co do łapki to rzeczywiście jest spuchnięta, gips ponosi jeszcze ok 2,5 tygodnia. W łapce są druty które muszą tam być ok 2 miesięcy i też będą do wyjęcia. Po zagojeniu się jedyne co to będzie lekko usztywniona w porównaniu do reszty, ale długie spacery i rozruszanie mięśni mają zniwelować to do min. Psina chuda strasznie, wszystkie żebra można policzyć " Quote
Faflok Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Witam Zgłaszam się sama. (U mnie miał być sprawdzony DT) zgubiłam numer do Pani z którą się umawiałam. Spieszę bardzo ale to bardzo Was przeprosić ale właśnie przyjechał do mnie psiak który miał zostać dzisiaj uśpiony. Jak rozumiecie w takiej sytuacji podbramkowej ciężko było wybrać ale los psa (młodego 2 letniego) który miał umrzeć z powodu niedopilnowania właściciela ujął moje serce. Pies ten jest agresywny, głównie do dzieci ale także do dorosłych. Nie wiem jak zachowałby się z drugim samcem w domu (ja mam suczkę). Nie wiedziałąm że tak wyjdzie, naprawdę chciałam, i chcę nadal pomóc Starowi. Niestety w moim domu tymczas odpada. Ale poruszę wszystkie kontakty jakie tylko posiadam i postaram się jakoś zaradzić tej mojej wpadce. Mam nadzieje że mnie rozumiecie. Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam! Quote
lilk_a Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 w górę .... , jutro robię bazarek dla Stara wstawię linka jak już będzie ... Quote
dineh Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 banerki dla Stara(jak coś nie tak proszę pisać, może coś zmienic? ucze się dopiero je robić) Quote
dineh Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 przepraszam że się tak wcinam ale psiak potrzebuje natychmiastowej pomocy :(... http://www.dogomania.pl/threads/1826...-i-ogA-oszenia Quote
lilk_a Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [FONT=Comic Sans MS]zapraszam na bazarek dla Stara [/FONT][FONT=Comic Sans MS],[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] wystarczy kliknąć w banerek :)[/FONT] Quote
mysiakrk Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Wielkie dzięki dziewczyny :) Brakuje jeszcze 210 zł Quote
mysiakrk Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 w sobotę były kolejne odwiedziny u psiaka. Jest podejrzenie martwicy dzisiaj będę dzwonić to się dowiem jak z tym jest Quote
Dora Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Rozmawialam dzisiaj z Mysia i nie jest dobrze ze Starem !!!!! Chlopak sie wykancza psychicznie, nie chce jesc, zalatwia sie tylko poza boksem....ciagle wyje i panicznie boi sie weta.... Pilnie jest potrzebny DT dla chlopaka i to najlepiej w tym samym miescie cos schron, zeby leczenie moglo byc nadal prowadzone przez weta ze schronu Pomyslcie wszyscy bardzo intensywnie bo chlopak dluzej tak nie pociagnie :( :( :( :( Quote
lilk_a Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Dora']Rozmawialam dzisiaj z Mysia i nie jest dobrze ze Starem !!!!! Chlopak sie wykancza psychicznie, nie chce jesc, zalatwia sie tylko poza boksem....ciagle wyje i panicznie boi sie weta.... Pilnie jest potrzebny DT dla chlopaka i to najlepiej w tym samym miescie cos schron, zeby leczenie moglo byc nadal prowadzone przez weta ze schronu Pomyslcie wszyscy bardzo intensywnie bo chlopak dluzej tak nie pociagnie :( :( :( :([/QUOTE] no to niedobrze jest :( Quote
Recommended Posts