Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mysia, wysłałam te parę złotych. Mogłabym też sprawdzić DT, ale dużego doświadczenia w tym nie mam. Jak już, to raczej w wizytach po.. Jeśli nie będzie nikogo mądrzejszego, to nawet w poniedziałek mogę podjechać.

Posted

dzisiaj były odwiedziny w schronie i oto info :
" Właśnie wróciłam ze schronu i jestem pozytywnie zaskoczona kondycją i samopoczuciem Stara. Szczerze mówiąc ciężko mi było tam iść bo bałam się tego co zobaczę, a tu chłopak śmiga o trzech łapach jakby zapomniał, że czwarta jest mu do czegokolwiek potrzebna a do tego ciągnie na spacerze na smyczy zawodowo Mimo przejść z łapą typem kanapowca to on raczej nie będzie Do pokoju odwiedzin wpadł jak burza i musiał przejrzeć od razu wszystkie kąty Co do łapki to rzeczywiście jest spuchnięta, gips ponosi jeszcze ok 2,5 tygodnia. W łapce są druty które muszą tam być ok 2 miesięcy i też będą do wyjęcia. Po zagojeniu się jedyne co to będzie lekko usztywniona w porównaniu do reszty, ale długie spacery i rozruszanie mięśni mają zniwelować to do min. Psina chuda strasznie, wszystkie żebra można policzyć "

Posted

Witam
Zgłaszam się sama. (U mnie miał być sprawdzony DT) zgubiłam numer do Pani z którą się umawiałam.
Spieszę bardzo ale to bardzo Was przeprosić ale właśnie przyjechał do mnie psiak który miał zostać dzisiaj uśpiony. Jak rozumiecie w takiej sytuacji podbramkowej ciężko było wybrać ale los psa (młodego 2 letniego) który miał umrzeć z powodu niedopilnowania właściciela ujął moje serce. Pies ten jest agresywny, głównie do dzieci ale także do dorosłych. Nie wiem jak zachowałby się z drugim samcem w domu (ja mam suczkę). Nie wiedziałąm że tak wyjdzie, naprawdę chciałam, i chcę nadal pomóc Starowi. Niestety w moim domu tymczas odpada. Ale poruszę wszystkie kontakty jakie tylko posiadam i postaram się jakoś zaradzić tej mojej wpadce. Mam nadzieje że mnie rozumiecie. Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam!

Posted

Rozmawialam dzisiaj z Mysia i nie jest dobrze ze Starem !!!!!

Chlopak sie wykancza psychicznie, nie chce jesc, zalatwia sie tylko poza boksem....ciagle wyje i panicznie boi sie weta....

Pilnie jest potrzebny DT dla chlopaka i to najlepiej w tym samym miescie cos schron, zeby leczenie moglo byc nadal prowadzone przez weta ze schronu

Pomyslcie wszyscy bardzo intensywnie bo chlopak dluzej tak nie pociagnie :( :( :( :(

Posted

[quote name='Dora']Rozmawialam dzisiaj z Mysia i nie jest dobrze ze Starem !!!!!

Chlopak sie wykancza psychicznie, nie chce jesc, zalatwia sie tylko poza boksem....ciagle wyje i panicznie boi sie weta....

Pilnie jest potrzebny DT dla chlopaka i to najlepiej w tym samym miescie cos schron, zeby leczenie moglo byc nadal prowadzone przez weta ze schronu

Pomyslcie wszyscy bardzo intensywnie bo chlopak dluzej tak nie pociagnie :( :( :( :([/QUOTE]
no to niedobrze jest :(