isabelle30 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Na piatek umowilam sie na wszeczepienie suprelorinu. Bede na bierzaco zdawac relacje. Pies o wadze 38kg, napalony samiec, niecale 2 lata, golden Jestesmy juz zaimplantowni, wlasnie wrocilismy od weta. koszt 200zl, igla jak przy czipowaniu. maly zniosl zabieg wstrzykiania bardzo dzielnie, wszystko trwalo zaledwie chwilke. teraz sobie odpoczywa po stresie u lekarza. Quote
Yorija Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 dziś zaimplantowałam swojego psa - waga 34kg, ok 8 lat jak tam u Was? zmieniło się coś w jego zachowaniu? Quote
ewa11211 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Mam psiaka który warjuje na spacerach. Jest bardzo nadpobudliwy .Wogóle się nie słucha.Słyszałam o kastracji hemicznej. Widzę że jesteście po tym zabiegu.Napisz proszę jak się zmieniło zachowanie psa. Czy było warto. Quote
Yorija Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 efekt ma być widoczny po 6 tygodniach - u mojego jeszcze za wcześnie na to by było coś widać - a isabelle30 chyba nie ma możliwości się odezwać bo jest zbanowana Quote
Recommended Posts