Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cieszę się, że moja imienniczka ;) ma się juz lepiej i ma widoki na nowy domek :multi: . Dogi argentyńskie to wspaniałe psy. Zakochałam sie w tej rasie po obejrzeniu filmu "Bombon el Perro"- polecam.

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A teraz mundrości Evitowe, czyli pozy top models :lol: Widac, że już zdrowe z niej dziewczę

Zjeść Stefana łapę:

Taniec połamaniec

A teraz z serii "Synku, bądź grzeczny bo zaraz do Ciebie wstanę":

A tu wymowna mina Lopeza... Mam Was gdzieś:

Posted

doddy napisał(a):
Nie, nie była. Chyba wcale nie jest nim zainteresowana.

durni ci ludzie i tyle:(:angryy: to samo dzis w schronie jeden koles mnie normlanie zalamal ale dostal za swoje glab glupi:mad:

Posted

Zrobione. 20gowydanie śląskie a 21go wydanie warszawskie, świętokrzyskie, lubelskie, radomskie i podkarpackie.

Pozostała gromadka ukaże się w tych samych dniach i w tych samych gazetach. Trzymam kciuki i powodzenia. Za jakiś czas mogę powtórzyć te ogłoszenia.

Posted

dody dzięki za zabranie suni ze schronu matko jak ona tam była biedna czyli ona w tym samym domku tymczasowym co Lopez??? dziewczyny jesteście wspaniałe po śmerci was kanonizują uściski dla suni

Posted

doddy cudowne fotki wiesz znowu dostawic moge do naszej galerii bo az milo popatrzec jak Evitka wraca do normlanosci ja jutro postaram sie dowiedziec cos o bEvitku moze jemu tez uda sie pomoc!!!ucaluj psiaki od ciotki:loveu: