Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

doddy napisał(a):
Dojechałyśmy :loveu:
Obrzyganym autem ale szczęśliwe.

Z Evita nie jest dobrze. Ma kaszel kenelowy i już się rzuca na płuca. Wygląda strasznie. Może później paulina się zaloguje i wrzuci zdjęcia.

PAULINO DZIĘKUJE ZE ZE MNĄ POJECHAŁAŚ I PRZEPRASZAM ZA SAMOCHÓD! Wybacz :cool1:

Evita zostaje a ja jadę do Wawy. Jutro napiszę więcej.

To witam w klubie zarzyganych aut :lol: . Ja wczoraj zabierałam bokserkę Tigrę z łódzkiego schroniska. To była krótka trasa, tylko na drugi koniec miasta, jednak atrakcji zapachowo-wzrokowych było wiele:evil_lol: . Też wygląda strasznie, ale wyniki badań krwi wyszły całkiem poprawnie.

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doody jestescie wielkie!! Dziekuje wam za kolejne życie!!!!!
Same dobrze wiecie w jaki stanie jest Evitka!!!, ale przy was ma szanse !!!, tutaj już by ich nie maiał!!.... ew dni policzone!
Byłyście , widziałyście!!

Bardzo bardzo wam dziekuje!!!

Posted

Dziś jak wróce do Wyszogrodu to napiszę co u Evity.
Wczoraj wyglądała makabrycznie.

Jeżeli ktos chciałby pomóc w leczeniu to pomoc mile widziana.

Posted

doddy ja przez to wszystko nie moglam spac w nocy przez to ze evita taka chora ..plakac sie cche ..zal mi tych innych psow bo tez beda chorowac :((rece mi opadaja!!koniecznie napisz jak z evitka z jednego sie ciesze ze juz jest daleko od schronu

Posted

wiecie co jeszcze tak mi do dglowy przychodzi takie fotki to powinni ogladac wlasciciele ktorzy oddaja psy do schorniska niech widza do czego doprowadzaja bo dla mnie to pozwalaja zeby pies odchodzil w wielkich meczarniach ..nie wiem co by sie stalo gdyby Evita zostala jeszcze jeden dzien dluzej...

Posted

o widzę, że ciotka doddy o wieeelkim sercu zdążyła już wstawic fotki.
ponieważ już wczoraj ustaliłyśmu, że rzygała Evita a nie ciotka to nie rozumiem za co tu przepraszac... polecam się na przyszlośc.
a Evita mam nadzieję dojdzie u Was do siebie i wyzdrowieje i mocno trzymam za to kciuki :kciuki:. najważniejsze że wyrwała się ze schronu i że przygarnęłyście bidulkę do siebie :loveu:. pozdrawiam. paulina

Posted

Bardzo Wam dziękuję, ze ja zabrałyście- pewnie Evitka dziękuje Wam na okrągło;)
To piękna suńka, ale wyglada rzeczywiście koszmarnie:shake:

Lavinia, dziękuję:loveu:

Posted

Barzdzo chętnie pomoge,kocham psiaki ,ale niestety mam juz okropna zazdrośnice w domu,gdyby nie ona wziełabym te sunie do siebie,ale mozna na mn ie liczyc w sparwie pomocy w leczeniu.

Posted

U Evity widać poprawę :multi: Mam nadzieję, że to nie chwilowe :oops:

Mniej kaszle, wczoraj wprawdzie kaszlnęła z krwią ale dziś już lepiej.
Jutro jak się uda będzie miała wymaz na nosówkę, bo zachodzą obawy w tym kierunku.

Zastrzyczki i tableteczki dziewczynka dostaje.

Do ludzi strasznie się rwie. Widać, ze brak jej kontaktu z ludźmi. Niestety musi być izolowana.

Pomoc oczywiście się przyda. W razie co już wyczyściłam skrzynkę więc można pisać. ;)

Posted

Właśnie jesteśmy po wizycie Pana Doktora. Na razie na oko powiedział, że jemu na nosówkę choroba nie wygląda tylko właśnie na parainfluenzę ;)

Dostaliśmy kilkanaście zastrzyków, mamy podawać i za 4-5 dni spotkamy się znowu i zadecydujemy co dalej. Niestety przed nami dłuugie leczenie.

Wczoraj Evita dostała swoją własną nowiutką pikną obroże z identyfikatorem. Już nigdy nie będzie anonimowa :)

Posted

Dziewczyny no co Wy???
Kopsnijcie ogólnie nr. konta!!!
[SIZE=2]Każdy chce pomóc jedni tak jak Wy inni finansowo!!
przeciez każdy sobie z tego zdaje sprawe, że zabranie Evity ze schronu to nie tylko ... ojej, super, Evita nie jest w schronie!!!, to czas, droga, leczenie!!!, karmienie, opieka, szukanie domu!!!
Oczywiście wszystko to dlatego że, wasze wielkie serducho!!!!
Poza tym nie macie tylko Evity pod opieką, ale z tego co wiem to całą zgraje ONKOWATYCH psiaków, które maja znikome szanse na dom!!!
Nawet jeżeli zostanie grosik z Evity to przeznaczycie to na innego psiaka!!!

Dawać dawać i sie nie zastanaiwać i sie nie bać!!!!! Podziekujecie każdej osobie zosobna za wpłaty!!!

[SIZE=4]Gdyby nie wasza pomoc Evita nie miała by szans w schronie!!!
[SIZE=1]Wiem to brzmi fatalnie co pisze, ale my z łoddzi jesteśmy totalnie zapchani w domach psiakami i niestety nam nawet wsparcie finansowe nie pomoże, bo nie mamy miejsc!!
Dziewczyny mają miejsce i ave dla nich i im wsparcie jest potrzebne!!