doddy Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 Jesteśmy umówione z pauliną, że wyruszamy o 10 z Wawy :multi: Paulina napisała, że psów możemy napakować pod sam dach :loveu: Quote
Aaliyah1981 Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 [quote name='doddy']Jesteśmy umówione z pauliną, że wyruszamy o 10 z Wawy :multi: Paulina napisała, że psów możemy napakować pod sam dach :loveu:[/quote hehe no ok !!!tylko nie bedziemy upychac nogami ok???????????:cool3: ] Quote
doddy Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Oprócz Evity weźmiemy jeszcze jakiegoś 1 piesecka :loveu: Aga pytaj się o łowcarka. I to jest mój gg w razie cu: 3379424 Quote
saskia Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Dziewczyny,przyjeżdżacie w sobotę?? Chciałabym sie z Wami spotkać;) Quote
Małgośka z Boksą Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jakieś szczegóły ?? Quote
doddy Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 a jakie szczegóły? :lol: Ja jestem szczególnie zakochana w 3 psach w Łodzi :loveu: Ale ide o zakład ze po sobocie się to zmieni :diabloti: Quote
lavinia Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 ciotka, tylko nie przywież 10 , proszę...najwyżej 8 sztuk, dobra ?:evil_lol: Quote
doddy Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Dziś rano tak sobie myślałam, że dobrze że obie nie jedziemy bo byśmy przywiozły wtedy duuużo piesecków i to Twoim samochodem bez rodowodu. W sumie my wszystko umiemy przewieźć i w każdej ilości :lol: A tak będę miała umiar bo cudzy samochód :eviltong: Quote
lavinia Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 no, moim samochodem bez rodowodu to chyba jakies rekordy pobiłyśmy..... a pamiętasz jak jechałyśmy z Józefowa, załadowane po dach psami i zatrzymałyśmy się w Mc Donaldzie ???? Jak się na nas patrzyli ludzie ? Quote
doddy Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Z canarem Byczkiem i rzucającą się amstaffką też dziwnie patrzyli :lol: :lol: :lol: Quote
andzia69 Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 no to upchajcie ile się da:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a czarnego staffika weźmiecie też? i tą czarną sunię? i brązowo - białego? i...... kilka innych?????;) Quote
saskia Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 :lol: musze to zobaczyć. Lavinia, czemu nie przyjedziesz?:-( Quote
lavinia Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 bo pewnie w tym czasie będę w drodze do Wrocławia, na operację mojego małego "podopiecznego". Ta operacja ma mu uratować życie, więc to bardzo ważna sprawa..... ale mam nadzieję, że niedługo będę w Łodzi i wtedy może się spotkamy :lol: ps. masz buziaczki od Dyzi, która jest już dużą i śliczną panną. Jak znajdę trochę czasu, to wyślę Ci nowe zdjątka Quote
Aaliyah1981 Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 doddy ja tylko powiem łoooooooooooooooooooooooo jaaaaaaaaaaaaaaaa...:multi: Quote
saskia Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 lavinia napisał(a): ps. masz buziaczki od Dyzi, która jest już dużą i śliczną panną. Jak znajdę trochę czasu, to wyślę Ci nowe zdjątka Pewnie nie znajdziesz:shake: ;) Jak bedziesz w Łodzi to koniecznie musisz zajrzeć- mam kicię z tygodniowymi szkrabami:loveu: Quote
lavinia Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 napisała Saskia Pewnie nie znajdziesz Saskia - mówisz - i masz :lol: przepraszam, za zaśmiecanie wątku białej suni :oops: Quote
lavinia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
andzia69 Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 no ale można prosić coś więcej niż:multi: :lol: :lol: :multi: ???? Quote
lavinia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 nie mogę, nie mogę, bo mnie ciotka Doddy zaciuka ciupagą... albo powiem, trudno, najwyżej będę zaciukana - suńka już pewnie jest u nas w hotelu, ciotka mówi, że coś troszku chora jest, ale szczegółów nie znam. w każdym razie nasza argentynka już nie jest w schronie :-) resztę napisze ciotka Doddy, jak się dorwie do kompa Quote
doddy Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Dojechałyśmy :loveu: Obrzyganym autem ale szczęśliwe. Z Evita nie jest dobrze. Ma kaszel kenelowy i już się rzuca na płuca. Wygląda strasznie. Może później paulina się zaloguje i wrzuci zdjęcia. PAULINO DZIĘKUJE ZE ZE MNĄ POJECHAŁAŚ I PRZEPRASZAM ZA SAMOCHÓD! Wybacz :cool1: Evita zostaje a ja jadę do Wawy. Jutro napiszę więcej. Quote
Recommended Posts