Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

asiaf1 - zostawiłam 2 ubranka (jedno jest wsciekle zołto-czerwone ale chyba grubsze niz to szaro-niebieskie), ale nie wiem czy nie beda za duze jednak, bo zakładałąm na Bodzia i na nim wisiało. czekam na mniejsze wiec jakby co to dorzuce mniejsze jeszcze.

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asiaf1 - zostawiłam 2 ubranka (jedno jest wsciekle zołto-czerwone ale chyba grubsze niz to szaro-niebieskie), ale nie wiem czy nie beda za duze jednak, bo zakładałam na Bodzia i na nim wisiało. czekam na mniejsze wiec jakby co to dorzuce mniejsze jeszcze.

Posted

Dziękuję bardzo:-). Wydaje mi sie, że Bodzio jest duzo niższy niz Inari.
[quote name='Lulka']asiaf1 - zostawiłam 2 ubranka (jedno jest wsciekle zołto-czerwone ale chyba grubsze niz to szaro-niebieskie), ale nie wiem czy nie beda za duze jednak, bo zakładałam na Bodzia i na nim wisiało. czekam na mniejsze wiec jakby co to dorzuce mniejsze jeszcze.[/QUOTE]

Posted

[quote name='asiaf1']Dziękuję bardzo:-). Wydaje mi sie, że Bodzio jest duzo niższy niz Inari.[/QUOTE]

Inari jest sporo większa od Bodzia, ona jest wielkości dobermanki, przymierzymy... dzięki Lulka.

Posted

Biedny Bodzio, idealny charakter też mu nie pomógł :-(.
Inari znów ma towarzystwo do zabawy, do Misia wczoraj dołączyła Diuna - teraz
cała trójka biega wspólnie

Inari maltretuje Mikołaja

Posted

Ubranka dotarły, dziękujemy Lulka. Jeszcze nie przymierzałam, bo na szczęście ociepliło się, a i z czasem krucho...
To żółto-czerwone jest mniejsze i z pewnością będzie pasowało na Inari, natomiast szare jest dla naprawdę dużego psiaka.

• 2 weeks later...
Posted

Inari wspaniale opiekuje się nową koleżanką Diuną. Od początku zachowywała sie wobec niej inaczej niż zwykle wobec nowo przybyłych psiaków tj. nie zachęcała jej do szaleńczych zabaw i gonitw. To Diuna prowokowała ją do zabawy a Inari karciła ją za to. Potem zauważyłam, że Diuna kuleje, chodzi niechętnie, często siada albo sie kładzie. Początkowo spacerowali w trójkę
z Miśkiem i Inari czuwała aby Misiek nie skrzywdził Diunki, zasłaniała ją przed nim i stawała w jej obronie .
Badanie + RTG pokazało u Diunki dysplazję, zwyrodnienie stawów biodrowych, nie widzi też na jedno oko. Teraz wypuszczam je tylko we dwie, bawią się ale bardzo delikatnie, a Inari traktuje ją naprawdę wyjątkowo, na wiele jej pozwala...
A tak się bawimy...

• 2 weeks later...
Posted

Nasza pechowa sunia ma nowego kolegę 6-miesięcznego Gingera, dla którego jest bardzo wyrozumiała. Głupek oszczekuje ją i nawet podszczypuje, a Inari nawet go jeszcze nie skarciła.
Mam nadzieję, że wkrótce nauczy go wspólnej "psiej zabawy"

Posted

[quote name='E-S']Mądra jest :)
Wiecie co, poudostępniajcie link do gończaków na fb, OK ?
http://www.dogomania.pl/threads/199806-GO%C5%83CZE-i-ich-mixy-w-potrzebie-w%C4%85tek-zg%C5%82oszeniowy-i-dyskusyjny

na razie nie mogę im zrobić konta ...

A w Inari jestem zakochana po prostu :loveu:

Inari jest niełatwym psem ale zakochać się w niej można na zabój !
Może któraś ciotka jest zarejestrowana na FB bo ja niestety nie...

Posted

Lara napisał(a):
Pozdrawiam Inari i przecierpliwą *Gajową* :-D
i zapytuje co to za piekne arlekinowe psisko jest z Inari na zdjeciu? ma swoj watek? ja sie juz w nim dopatrzylam czegos i on mi zapadl w serce.

A to mój Gingerek :loveu: maluszek ok 6 miesięcy ma dopiero ;) wątek ma wspólny z kilkoma innymi psiakiami zabranymi z lecznicy jednocześnie. Spodziewałam się, że będzie większe zaintersowanie chłopakiem a na razie cisza :(

Zapraszam na wątek :p http://www.dogomania.pl/threads/200316-Kilka-psiak%C3%B3w-po-przej%C5%9Bciach-bez-deklaracji-bez-pomocy-bardzo-prosz%C4%99-o-wspracie-(