Malwi Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 super! chociaż ten zdarty nosek dodaje jej uroku ;p wygląda jak taki pięciolatek z pozdzieranymi kolanami i łokciami :D Quote
Madallena Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 jeszcze pododaje :) to nie tak, że jutro sie jej zagoi :) Wiec przez troche bedzie jeszcze tym bachorem z obdartymi kolanami :D Quote
Madallena Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Ona niedlug wyochnia sciane boksu tak sie wtula w kraty! Wlazlam do niej wczoraj do boksu..rany, jak ona sie przytula! Sruta, gdzie twoj domek :( gdzie twoj czlowiek :( Quote
Paulina_mickey Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Malwi']a jak śrucinka stoi z ogłoszeniami ?[/QUOTE] Chyba nie stoi,jak skończy się ten bazarek ogłoszeniowy, i wyrobię wszystko comam zamówione to i jej i Diegowi zrobię, jeśli nikt wczśniej ich nie zrobi :) Quote
Malwi Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 uhuu .. no to trzeba się ostro za ogłoszenia zabrać , no bo jak ktoś ja ma wynaleźć jak nie ma ogłoszeń ? Quote
taubi Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 *********************************************************************** Quote
anita_happy Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 wysyłam Śrute jako kandydatke po psicy kaukazopodobnej!!!trzymac kciuki.... Quote
anita_happy Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 a nawet dwa razy poszła...ale nic... a taka kofana jest Quote
anita_happy Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 siekowa napisał(a):Śruta wczoraj pojechała do domku. :) super...a domek skąd??? mnie babka molestowała pytaniami o Srute, ale wysyłałam ja do Azylu....moze to ta..heh... SUPEROWO, ze ten kochany zdarty nos ma DOM Quote
siekowa Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Nie jestem pewna ale chyba z Wołomina. Najlepsze jest to, że pan chciał psa z krótką sierścią ale zakochał się w naszej włochatej Śrutce. :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 ale się cieszę, że i Śrutka ma domek A co to za domek?? Quote
siekowa Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Podobno Śruta ma wrócić do azylu, bo nie toleruje dziecka. :( Quote
Malwi Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 no nie .. tylko nie to .... może by się skontaktować z właścicielam śruty i pomóc w pracy nad śrutą ? moze po prostu poczuła się pewnie i próbuje dzieciaka zdominować ? Taubi - zmień proszę tytuł wątku - po co go zamykać ? wystarczy że jest w odpowiednim dziale ... Quote
Madallena Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 To, ze Sruta nie toleruje dziecka to nie jej wina. Madrzy wlasciciele zostawili Srute z malym dzieckiem sama w pokoju. (chyba i jedzenie tez bylo - ale nie pamietam dokladnie) No i nie wiadomo jak to bylo do konca. Gdy weszli do pokoju dzieciak lezal na podlodze z guzem na czole a Sruta na nim... i wiecie co z nim robla? lizala go :p Wlasciciele na razie beda nad Srucina pracowac. Mam nadzieje, ze popracuja glownie nad soba! Quote
Malwi Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 .... w takim razie nie mam więcej pytań ... Madalleno - masz z nimi kontakt ? Quote
Madallena Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Nie, Fundacja ma. Na razie wszystko idzie w dobrym kierunku. Bede sie na bizaco dowiadywac co i jak i postaram sie wepchnąc na poadopcyjna :p Quote
Paulina_mickey Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Śruta znowu prosi o dom. Pomóżcie suni znaleźć w końcu ten jeden jedyny dom! Quote
Recommended Posts