Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Gill Sans Ultra Bold]ŚRUTA[/FONT]

Podłość ludzka nie zna granic ...

Sunia ze śrutem w głowie!

Imię: Śruta
Sterylizacja: tak
Sierść: Półdługa
Wielkość: M
Miejscowość: ok. Warszawy
Miejsce Pobytu: Fundacja Azylu pod Psim Aniołem
Zachowanie: Miłą i bardzo ufna, przylepa
- do dzieci: nie sprawdzony
- do zwierząt: nie akceptuje
Dla kogo: do ludzi z domem z ogrodem , odpowiedzialnych i znających wielkie psy, biorących pod uwagę ostatnie przejścia suczki. Bardzo potrzebuje domu! lubiących bliski kontakt z psem.
Historia: zgłoszona przez referat gospodarki komunalnej w Górze Kalwarii 22.01.2010. z prośbą o pomoc psu. Suka nie chciała chodzić, podejrzewano,że potrącona przez samochód. W klinice weterynaryjnej okazało się że ma śrut z wiatrówki w głowie.
Kontakt: Mariusz 501 258 303
mariusztauber@psianiol.org.pl
Zdjęcia:
w klinice weterynaryjnej:

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sruta jest naprawdę wspaniała. Zabierałem ją z Góry Kalwarii po wypadku. Straż miejska bała sie do niej podejść bo taka duża. Do mnie nie wykazywała żadnej agresji jak wciągałem ją na koc żeby zapakować ją do auta. Nie chciała chodzić. W lecznicy okazało sie że ma śrut w głowie. Jakies bydle do niej strzelało z wiatrówki i ona uciekając w panice wpadła pod samochód. Nos ma starty właśnie po wypadku.
Teraz jak przychodzę do azylu to poznaje mnie i strasznie się cieszy, przyciska się do krat żeby chociaż troszke poczuć dotyk człowieka. Normalnie serce sie kraje. Żebym nie miał tylu zwierzaków sam był ją zabrał do domu.

Posted

Gdzie cudowny domek dla kochanej przytulanki - Śruty?!

Czy sunieczka rzeczywiście nie akceptuje zwierząt? Na tyle na ile miałam z nią kontakt nie zauważyłam tego problemu ;)

Posted

Dziś byłem w azylu. Śruta oczywiście mnie zauważyła i zobaczcie jak ona się zachowuje.

Śruta jest spragniona kontaktu z człowiekiem, w boksie niestety zdziczeje.

Posted

Sruta zamyka się w sobie, siedzi przeważnie w budzie. Wychodzi jak zobaczy kogoś znajomego i prosi o głaskanie. Bardzo schudła. Ona potrzebuje człowieka jak najszybciej.