Jump to content
Dogomania

Fundacja AST - Amstaff MEGAN w b. zlym stanie, wyniszczona sunia! Już w DT - leczymy!

Recommended Posts

• Replies 457
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

doddy napisał(a):
Cioteczki, pogrzebię dzisiaj w wyciągu bankowym i podam wpłaty jeśli takowe już są. Doszła wpłata 100zł od Katarzyny K. chyba (pamiętam, bo to samo imię i początek nazwiska co mój). Może to Twoja Karinsien?

Nie, ode mnie poszło 130 zł (100 zł jednorazowo i 30 zł jako stała deklaracja). Wysyłałam 18 marca, w tytule: Na sunie bytomskie od Karinsien (dogomania). Od Kariny M.

Posted

Jest Twoja wpłata bo w dzień patrzyłam. I jeszcze chyba od Ani. Pochodzę z psami na spacery i wszystko tu wpiszę. :)
Tymczasem z wieści Meganowych, przez cały dzień nie załatwiła się w domu, ma wilczy apetyt oraz śpi... w łóżku.

Posted

Właśnie obejrzałam zdjęcia... I taka chudzinka z tej Megan. No i te cycuchy powyciągane strasznie. Ech... Widać też, że chyba próbuje póki co odespać wszystko, co złe. Pozdrowienia dla suniek.

Posted

Karinsien Twoja wplata jest 20 zl z deklaracji stalych. To te 10 zl na bialo rudą czy jak?
Wpisuje w pierwszą stronę żeby od modów po lbie nie dostać ;)

Posted

Tak, na biało-rudą. Deklarowałam po 10 zł na każdą sunię, czyli w sumie 30. Ale skoro jedna poszła do domu, to niech zostanie nadal 30. ;-) No chyba, że na biało-rudą nie trzeba i sponsor wszystko opłaca, to na Megan może być 30. Same zdecydujcie ;-)

Posted

Powiedzmy że będzie ja będę tu wpisywać 30 żeby nam rozliczenia się nie mylily.
A Kasia z pieniążkami i tak sama będzie rozdzielać ;)
Muszę pisać tylko wplaty ( nie wiem czy wydatki też? ) żeby mod się nie przyczepil.
Chyba że fundacja nie musi ?

Posted

Jutro wysle na Megan £10 (jak zwykle metoda PayPal), przez kolezanke zuzlikowa. Po dwoch tygodniach wysle kolejne £10, ale o tym jeszcze zamelduje.

Kana, czy Ty wiesz kobieto, ze za kazdym razem jak Cie widze na forum, to sie usmiecham i mam przed oczami komorke i pralke.

Pzdr, Freya

Posted

Nasza Martusia Uranowa kiedyś poszła do WC w celach potrzeb i miała w kieszeni telefon. Wpadł do ubikacji :) Więc są różne sposoby na "mycie" komórek.

Posted

No Jezus ... nie bylo napisane "nie prać w 60 stopniach" . :bigcool:

Do tego to byla moja najdroższa komórka...
Zawsze jak już sobie jakąś sprawie z lepszym wyświetlaczem i troche droższą to nie ma u mnie dluższego życia niż miesiąc- dwa...
Wcześniejsza która skończyla żywot to byla motorola K1 którą uwielbialam ...
Tak ją uwielbialam że zawsze mialam ją przy sobie.. i skonczyla na dachu samochodu ... polożylam ją chwile przed tym zanim pojechaliśmy tym samochodem z psem do lasu :bigcool:
Komórka leżala na glownej ulicy rozjeżdzona chyba przez wszystkie samochody na osiedlu :D

Ale wyprać komórkę to faktycznie trzeba być tym "sprawnie inaczej" ;)

Ale dziękuje Freya za pamięć :diabloti:

Teraz latam ze starym siemensem i gadam przez sluchawki bo glosnik nie śmiga :eviltong:
Ale to padlo nie zawodne jest, kąpane, rzucane o ściane, deptane i gryzione przez psa :razz:

Posted

Tiaa.. ja też padlam wtedy .. do tego się turlalam...
z wybuchem euforii płaczliwej ... :evil_lol:

Ale już zaprzestańmy grzeszyć bo ciotka nas pogoni! :mad:

Może powinnam sobie zmienić nicka?
"Piorąca telefony" ..
albo " Ta która nie wie do czego służy komórka..."
a może " Pralnia telefonów"

Posted

doddy napisał(a):
Nasza Martusia Uranowa kiedyś poszła do WC w celach potrzeb i miała w kieszeni telefon. Wpadł do ubikacji :) Więc są różne sposoby na "mycie" komórek.

a nie była w tym WC w październiku 2009 , bo byłam na stacji benzynowej przy takim zajściu .... koleżanka robi siq i woła że coś sie jej świeci w WC w muszli ...więc my jej że na pewno film jej kręcą ;) .... i śmiech ..naraz wpada dziewczyna i pyta czy ktos nie widział komórki ...nie musze pisac co było dalej :roll:

Posted

Pierwsze rozliczenie Megan i Mojri na dzień 21/03/2010

Wpłaty:
An1a 50zł
Karinsien 130zł
Katarzyna K. 100zł.

Wydatki:

200zł - transport

RAZEM: 80zł

Bardzo serdecznie dziękujemy cioteczkom za wpłaty. :loveu::loveu::loveu: