Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem czy da sie tak szczegolowo odpowiedziec. Ma ok 4 lat. Nie jest konfliktowy. Co do kotow i dzieci to trudno powiedziec. Koty bywaja jakies ale psy niespecjalnie zwracaja uwage, bo sa pochloniete spacerem. Dzieci brak. Kastracja - nie pamietam. O zachowaniu w domu trudno powiedziec, nie wiemy czy go mial. Historie psiakow znamy teraz , przynajmniej sie staramy. Nie wiem o nim nic.
Wiem ze malo tych informacji, taki los psiakow schroniskowych.
Dziekuje bardzo za te ogloszenia.

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieki bico , ja nie biore sie za to bo nigdy nie robilam tekstow ogloszen i wole zeby ktos bardziej doswiadczony stworzyl tekscik ,wiecie najlepiej co trzeba tam wpisac... mozesz podeslac mi na pw albo tu wpisac to ja przesle dalej albo wysle zuzi linka do watku

Posted

lilo napisał(a):
Dzieki bico , ja nie biore sie za to bo nigdy nie robilam tekstow ogloszen i wole zeby ktos bardziej doswiadczony stworzyl tekscik ,wiecie najlepiej co trzeba tam wpisac... mozesz podeslac mi na pw albo tu wpisac to ja przesle dalej albo wysle zuzi linka do watku

No ja niestety w kwestii tworzenia tekstów ogłoszeniowych zupełnie niedoświadczona jestem...:shake:
Ale podejmę się tego, bo mi szkoda, żeby Mailo tak w tym schronie tkwił i tylko w ogłaszaniu go, widzę jego szansę na dom, no a jak ogłaszać psa bez tekstu..?:roll:

Są już nawet fajne foty, jest wykupiony zestaw ogłoszeń na bazarku, więc spróbuje.

Tekst będzie krótki, ale za to pozytywnie Mailo pokazujący;)

Mailo to wesoły i bezkonfliktowy psiak. Już dość długo czeka w schronisku na swoją szansę i kochający dom, mimo to, wciąż jest obojętnie mijany i cierpi...

Nie potrafi zrozumieć dlaczego nikt nie zwraca na niego uwagi?? Przecież jest niedużym, 4-letnim psiakiem, nie zaczepia innych psów, ma piękne trójkolorowe futerko, uwielbia się bawić i spacerować. Jednak nade wszystko brakuje mu prawdziwej uwagi i troski człowieka, o którą nie musiał by codziennie walczyć z innymi towarzyszami niedoli ze schroniska. To bardzo pozytywnie usposobiony do świata i ludzi pies, lecz schroniskowa codzienność jest brutalna i nie ma w niej miejsca na wesołe spacery, przytulanie czy naukę różnych sztuczek w zamian za smakołyk.

Pyszczek Mailo śmieje się każdego dnia. Śmieje się, choć powoli gaśnie w nim nadzieja, że jego los odmieni się na lepsze. Śmieje się właśnie do Ciebie, bo wie, że gdy Ty dasz mu kochający i odpowiedzialny dom, on da Tobie bezwarunkową miłość oraz wiele ciekawych i pouczających chwil. Bardzo ciężko jest się co dnia tak uśmiechać, gdy nawet do krat boksu jest się ciężko dopchać, a każdy dzień niesie tylko niepewność i smutek...
Spraw by uśmiech Mailo nie zniknął, spraw aby trwał u Twojego boku, w Twoim domu! Pokaż mu, że świat dookoła, to nie tylko ciągła walka i rozczarowanie. Przygarnij Mailo, daj szansę jemu i sobie!

Mailo jest wykastrowany i zaszczepiony i...wciąż czeka...właśnie na Ciebie!

Prosimy o przemyślane decyzje, gdyż mamy do czynienia z istotą żywą i czującą.

Telefon kontaktowy -
507 176 898

e mail: iwona6913@wp.pl

Podany wyżej telefon kontaktowy na pewno jest co dnia mobilny??? Muszę się upewnić...

Jeśli ktoś chce coś od siebie dodać lub odjąć, to proszę o sugestie;)

A tymczasem tekst jako taki jest i lilo może go dostarczyć na bazarek ogłoszeniowy razem z fotami:multi:

Ja zaraz tekst i foto także ślę do lokalnej gazety i czekam na ich odpowiedź, jeśli zdecydują się Mailo ogłosić, to zrobię foto ogłoszenia, które się ukaże i tu je wrzucę.

Trzymajmy kciuki za Maila!:happy1:

Za Miśka, Migotkę i Piracika też się wezmę ale proszę o cierpliwość:roll:

Posted

lilo napisał(a):
Dziekuje bardzo juz przesylam do zuzi wątek i mailo bedzie mial ogloszenia :)

jak już ogłoszenia będą, to prosimy o linki, popodziwiamy je potem z chęcią:):):)

Posted

lilo, co z tymi linkami ogłoszeniowymi dla Mailo z bazarku???

jutro Mailo będzie miał tekst i foto w jednej z lokalnych lubelskich gazet, namiary podałam na monika55, oby ktoś zadzwonił...

wkleję niebawem foro tego ogłoszenia.

Posted

no i męczę też zuzlikową o fajne allegro dla Mailo...pewnie trochę to potrwa, bo zuzlik zajęta:oops: ale warto poczekać:evil_lol: stawiam wyróżnienie za 14 zł.

Posted

[quote name='lilo']http://www.dogomania.pl/threads/184414-bazarek-OG%C5%81OSZENIOWY!-zam%C3%B3wienia-wstrzymane/page12 tu jest wątek do bazarku z ogłoszeniami żeby nie było że ściemniam , niestety nie wiem co z ogłoszeniami bo zuzia nic nie napisałą :(

lilo:) w ogóle mi do głowy nie przyszło, że "ściemniasz":)

tylko dobija mnie fakt, że prawie na każdym ogłoszeniowym bazarku, trzeba czekać na te ogłoszenia i czekać i ...czekać...:-o:evil_lol:

no ale co zrobimy? nic na to chyba poradzić się nie da:roll: można tylko wytrwale wiercić osobie robiącej bazarek "dziurę w brzuchu":evil_lol:

z mojego ogłoszenia też nikt nie dzwonił jak widać:-( bo pewnie by monika55 o takim fakcie napisała....eeech:-(

Posted

ja moge polecic myszke miki z jej bazarkiem ogloszeniowym , kupilam u niej ostatnio i w ciagu 3 dni byly gotowe a nieraz szybciej sa . Będę u niej kupowac . A co do reszty to niestety przy ogloszeniach jest troche roboty wiec staram sie zrozumiec...ale Mailus potrzebuje odrobiny zainteresowania. Może papierowe ogloszenia porozwieszac albo co ??