Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

" a na maila: zuzia_911@wp.pl poproszę teksty, zdjęcia itp. " zaplacilam za ogloszenia ktore zamowilam na bazarku czy moglby ktos wyslac zdjecia i tekst z poprzednich ogloszen pregusia , mi internet tak slabo chodzi ze nie jestem w stanie wyslac maila... dopiszcie ze lilo zaplacila za mailusia i Pręgusia . Agrabcia doszedl przelew ??

Posted

napisze zaraz do zuzi czy dostala tekst jesli nie to stworzymy go i wysle do niej bo z netem juz u mnie lepiej :) u mailusia za maly ruch zdecydowanie

Posted

wskakuję na wątek niskopodłogowca:)

Taki fajny i odjajczony już psiak nie może całe życie siedzieć w tym schronie:placz:

Dziewczyny, ja wiem, że jest trudno, nie ma na nic czasu, nie ma sposobności ale Mailo MUSI mieć więcej nowych foto i to bez krat, z pozycji psiaka, nie z góry, widok na pyszczek - bez tego nic nie da się zrobić, taka jest prawda - dobre foty, to już połowa sukcesu:roll:

Postaram się wrzucić jego ogłoszenie do lokalnej lubelskiej gazety, ale proszę o lepsze, "bezkratowe" foto...bez tego nie da rady:shake:

i do dodania do allegro i do innych ogłoszeń, wykupionych na bazarku bądź robionych za free, ale nowe foto to konieczność:oops:

Posted

psiara_agg napisał(a):
Pewnie, że porobimy, ale to dopiero w weekend... :-(
O TAK! MAILUŚ MUSI MIEĆ DOMEK!! :angryy::lol:

to czekam, poróbcie koniecznie;)