monika55 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 A Filipek piekny inaczej i jaki swietny dom mu sie trafil. Jemu tez sie trafi. Quote
matrioszka2 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Dodajcie go koniecznie na wątek parówek http://www.dogomania.pl/threads/173391-PARA-WKI-PARA-WY-PARA-WECZKI-wAE-tek-zbiorczy Quote
Florentynka Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Postaramy się poogłaszać pieska z parówkowej puli. Prosiłabym o uzupełnienie info co do stanu zdrowia ( kastracja, szczepienia) i, o ile się da, o sprawdzenie stosunku Maila do kotów i dzieci. To są ważne informacje, potrzebne do ogłoszeń. No i dużo efektownych zdjęć - to podstawa. Quote
wilczek007 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Filipek miał chyba w tych oczkach zaklęcie...przynajmniej mi sie tak zdaje.Ale na Mailo tez sie patrzyła jedna pani, tylko ze dawniej juz obiecała dom Kajtusiowi ze schronu i go zabrała. A ma juz trzy piesy które nardzo kocha, nie mogła Kajtka odzałowac.Mailo sie podoba ,bo jest łaciaty. Quote
wilczek007 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 u nie bardzo jest jak te dzieci sprawdzic...Ale szczepiony jest, kastrowany narazie nie.Koty...u nas ich za duzo nie jest, tzn chodza takie półdzikie, jak sie uda to sie sprawdzi a moze dziewczyny juz wiedzą??:razz: Quote
Florentynka Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Wiem, że trudno sprawdzić stosunek psa do dzieci. A z drugiej strony to ważna informacja. Macie dostęp tylko do psów w boksach, czy wychodzą na spacery poza schronisko? Bo jak wychodzą, to prościej zaaranżować spotkanie z jakimś dzieckiem. Dla potencjalnych adoptujących to może być bardzo ważne, jak pies na dzieci reaguje. Quote
psiara_agg Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 z tego co pamiętam to w stosunku do kotów agresywny nie był .., aleee nie jestem pewna, lapiej sprawdzić i tak : ) Quote
psiara_agg Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 zrobiłam cztery avki, może nie tak efektowne, ale narazie są, jeszcze pokombinuje :D Quote
Florentynka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Psiaro - ten drugi z rzędu jest niewymiarowy, niezgodny z regulaminem, zaraz się jakiś mod przyczepi jak ktoś sobie coś takiego podklei! Co tam u pieseczka słychać? Quote
shanti Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Mailo z kumplami z boksu wygrzewa się w wiosennym słonku i wypatruje domku. Oni w trójkę tak się kładą równolegle do siebie i pyszczkami w stronę skąd potencjalnie mogą nadejść odwiedzający. Serce się kraje jak tak leżą i marzą o domu. Quote
psiara_agg Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 ale fajnie się dobrali, chociaż siebie mają, zawsze się razem bawią, a nie to co np. Czika i Mika, biedne odrzucone dwie sunieczki ;( Quote
monika55 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Tez bym go wkleila ale pewnie znowu mi podpis usuna. Quote
psiara_agg Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 jejku za te ogłoszenia muszę się zabrac, jakoś nie mam kiedy, zła sama na siebie jestem bo za wolno to idzie.. ; (( Quote
Recommended Posts