Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja sama doczekać się nie mogę, żeby robić te zdjęcia! ;D
hmm, co do tekstów lilo ja mogłabym spróbować coś napisać, ale ostatnio jakoś weny nie mam ;) nie obiecuję, ale może akurat coś wpadnie w oko.

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matko, jakie foty fajowe!:crazyeye: Mailo jest śliczny, kochany:loveu:

wezmę foty do ogłoszeń i w ogóle poszukam sobie bazarku ogłoszeniowego:cool3: pomęczę też inne ciotki o allegro:evil_lol: trochę to potrwa, ale najważniejsze, że foty już tu są:multi:

tylko nie wiem, czy foty te nie są za duże, jak na to forum, trzeba je chyba zmniejszyć do 640x480, bo modzi mogą marudzić...

Posted

Pieknie dziewczyny z JZ ze zakladacie watki psiakom, ale to nie wystarcza do znalezienia DS. Czy ktos z was oglasza te psiny? Bico oferuja swa pomoc w ogloszeniach dla Mailo. Prosimy tez o zdjecia dla Mailo zebysmy go mogly wstawic na stronie Fundacji, a Ika wrzuci go na Allegro.

Posted

Ojj zapomniałam poczytać o rozmiarze zdjęć, ale od zawsze wstawiam je (pionowe 800x1067, a poziome 800x600) Dwa zdjęcia na górze nie chciały się obrócić i dlatego to tak brzydko wygląda : ) Wstawie je w linkach.

Posted

i jeszcze jedno, jeżeli zdjęcia są za duże do ogłoszeń, nie wiem może są jakieś wymogi na niektórych stronach, to jeżeli ktoś ma problem z pomniejszeniem, to mogę wysłać pomniejszone na maila : )

Posted

mailo ma wykupiony pakiet ogloszen na bazarku zaplacony , czekalismy na zdjecia a teraz na tekst bo ja nie umiem a cioteczki chyba nie maja czasu , jak tylko bedzie tekst to beda ogloszenia bo zuzia czeka :)

Posted

dobrze, to ja mu jakiś nieskomplikowany i niedługi tekst do ogłoszeń napiszę:)
nie znam psiaka na żywo ale coś sklecę...mam nadzieję...:roll: ale łzawych historii i psychologicznych opowieści się po mnie nie spodziewajcie:oops::evil_lol: tylko zwykły, kilku zdaniowy, pozytywny opis psiaka;)

foto już są, lilo wykupiła pakiet ogłoszeń, to nie można tego zmarnować.

Potrzebuję kilku info:
- ile Mailo ma lat?
- stosunek do innych psiaków - suk/psów?
- wiadomo coś jak reaguje na koty/ dzieci itp
- zna czystość w domu?
- umie chodzić na smyczy?
- coś szczególnie lubi, a może czegoś nie znosi i się boi?
- kastracja?
- dlaczego trafił do schronu? ktoś go oddał czy był zabrany z ulicy jako bezdomny?

dajcie znać, a ja coś sklecę i pomęczę redakcje lubelskich gazet...