psiara_agg Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 A ja sama doczekać się nie mogę, żeby robić te zdjęcia! ;D hmm, co do tekstów lilo ja mogłabym spróbować coś napisać, ale ostatnio jakoś weny nie mam ;) nie obiecuję, ale może akurat coś wpadnie w oko. Quote
lilo Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Dobra to czekam bo zuzia pisala ze narazie nikt nic nie wyslal a ja nie mam doswiadczenia w tworzeniu tekstow... Quote
lilo Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Dziewczyny co z tekstem i zdjeciami ?? bo ogloszenia czekaja zaplacone , zuzia czeka , Mailus czeka a ogloszen nie ma :( Quote
bico Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 do ogłoszeń potrzebne foto, takie, o jakich pisałam wcześniej, bez foto nic dla Mailo nie poradzimy:niewiem::shake::-( Quote
psiara_agg Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 Już są zdjęcia Mailo! już wstawiam ; ) Quote
psiara_agg Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 No to wszystkie .. :) dwa zdjęcia są odwrócone, bo nie wiem czemu, ale się nie da ich obrócić. Quote
lilo Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 super , dziekuje to jeszcze prosze o tekst i przesle do zuzi:) Quote
bico Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 matko, jakie foty fajowe!:crazyeye: Mailo jest śliczny, kochany:loveu: wezmę foty do ogłoszeń i w ogóle poszukam sobie bazarku ogłoszeniowego:cool3: pomęczę też inne ciotki o allegro:evil_lol: trochę to potrwa, ale najważniejsze, że foty już tu są:multi: tylko nie wiem, czy foty te nie są za duże, jak na to forum, trzeba je chyba zmniejszyć do 640x480, bo modzi mogą marudzić... Quote
Ada-jeje Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Pieknie dziewczyny z JZ ze zakladacie watki psiakom, ale to nie wystarcza do znalezienia DS. Czy ktos z was oglasza te psiny? Bico oferuja swa pomoc w ogloszeniach dla Mailo. Prosimy tez o zdjecia dla Mailo zebysmy go mogly wstawic na stronie Fundacji, a Ika wrzuci go na Allegro. Quote
dominika_06 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Mailo taki fajny jesteś i w schronise siedzisz.... szukaj domku!!!!! ;) Quote
psiara_agg Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Ojj zapomniałam poczytać o rozmiarze zdjęć, ale od zawsze wstawiam je (pionowe 800x1067, a poziome 800x600) Dwa zdjęcia na górze nie chciały się obrócić i dlatego to tak brzydko wygląda : ) Wstawie je w linkach. Quote
psiara_agg Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 i jeszcze jedno, jeżeli zdjęcia są za duże do ogłoszeń, nie wiem może są jakieś wymogi na niektórych stronach, to jeżeli ktoś ma problem z pomniejszeniem, to mogę wysłać pomniejszone na maila : ) Quote
psiara_agg Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 A Mailuś wczoraj zachował się chamsko i sam rozwalił się w budzie, a koleżanka musiała być poza nią :D Quote
dominika_06 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 hehehe ;) nie no... on to udany jest ... :D :D hehe Quote
lilo Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 mailo ma wykupiony pakiet ogloszen na bazarku zaplacony , czekalismy na zdjecia a teraz na tekst bo ja nie umiem a cioteczki chyba nie maja czasu , jak tylko bedzie tekst to beda ogloszenia bo zuzia czeka :) Quote
bico Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 dobrze, to ja mu jakiś nieskomplikowany i niedługi tekst do ogłoszeń napiszę:) nie znam psiaka na żywo ale coś sklecę...mam nadzieję...:roll: ale łzawych historii i psychologicznych opowieści się po mnie nie spodziewajcie:oops::evil_lol: tylko zwykły, kilku zdaniowy, pozytywny opis psiaka;) foto już są, lilo wykupiła pakiet ogłoszeń, to nie można tego zmarnować. Potrzebuję kilku info: - ile Mailo ma lat? - stosunek do innych psiaków - suk/psów? - wiadomo coś jak reaguje na koty/ dzieci itp - zna czystość w domu? - umie chodzić na smyczy? - coś szczególnie lubi, a może czegoś nie znosi i się boi? - kastracja? - dlaczego trafił do schronu? ktoś go oddał czy był zabrany z ulicy jako bezdomny? dajcie znać, a ja coś sklecę i pomęczę redakcje lubelskich gazet... Quote
Recommended Posts