niuka Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 Olu prosze cie nie interpretuj moich slow w ten sposob, dobrze wiesz, ze tak nie jest. nie mam zamiaru nikogo oskarzac o odwolanie zawodow. koniec tematu. co do organizacji 'stalych' zawodow - taki byl plan - jednak narazie nie widac przelozenia na rzeczywistosc ogolnie bylo by super, gdyby dalo sie cos takiego zrobic, wlasnie sie zastanawiam nad tym, zeby 'kolejny' kwiecien zarezerwowac na zawody - by nie bylo potem 'ze nie zdazyli' - mozna by bylo powoli juz robic plany na 2007... Quote
Flaire Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Saba napisał(a):Oto chodzi że jednak trudno jest ustawić terminy zawodów tak aby co roku były w tym samym czasie.Po pierwsze, nikt nie mówi, że od razu będzie łatwo. Po drugie, wszędzie indziej na świecie się udaje, to czemu nie w Polsce? Po trzecie, nawet w Polsce udaje się ustawić stałe terminy dla wystaw, to czemu nie dla zawodów agility? Mnie się wydaje, że to tylko kwestia czasu zanim większość zawodów agility w Polsce będzie miała stałe terminy, bo inaczej życie staje się zbyt skomplikowane (spójrz ile się Rauni namęczyła, żeby spróbować ustalić datę zawodów). Im prędzej zaczniemy skoordynowaną akcję w odpowiednim kierunku, tym prędzej będziemy mieli stałe terminy. A im więcej będziemy z wyjścia na "nie", bo to jednak trudno i w ogóle :roll:, tym dłużej będzie bałagan i zamieszanie wokół wielu z terminów. Quote
Flaire Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 niuka napisał(a):wlasnie sie zastanawiam nad tym, zeby 'kolejny' kwiecien zarezerwowac na zawody - by nie bylo potem 'ze nie zdazyli' - mozna by bylo powoli juz robic plany na 2007...I to jest właśnie, moim zdaniem, odpowiednie podejście. :-) Quote
Mokka Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 niuka napisał(a): ogolnie bylo by super, gdyby dalo sie cos takiego zrobic, wlasnie sie zastanawiam nad tym, zeby 'kolejny' kwiecien zarezerwowac na zawody - by nie bylo potem 'ze nie zdazyli' - mozna by bylo powoli juz robic plany na 2007... Proponuję, aby wrócić do koncepcji primaaprilisowych, masz super termin, weekend 31 mmarca - 1 kwietnia. Zaklepuj szyko :lol: . Quote
Wind Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Mokka napisał(a):Proponuję, aby wrócić do koncepcji primaaprilisowych, masz super termin, weekend 31 mmarca - 1 kwietnia. Zaklepuj szyko :lol: . I z racji daty nie bedzie juz pretensji o kolejne odwolane zawody :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mokka Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Wind napisał(a):I z racji daty nie bedzie juz pretensji o kolejne odwolane zawody :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale wredny babol :eviltong: . Quote
Wind Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Mokka napisał(a):Ale wredny babol :eviltong: . :cunao: to z wiosna przychodzi :cunao: :eviltong: Quote
niuka Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 widzialam - 31,1 - pokombinujemy - w razie czego - WARA OD TEGO TERMINU ;) zreszta takie bylo pierwsze zalozenie tych zawodow - zeby sobie troszke na nich... pozartowac :cool3: Quote
OlaAB Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 to może załóżmy już teraz osobny topik - zawody/seminaria w 2007 i zacznijmy temat wpisywania, bo za chwile znowu "temat rozejdzie się po kościach" niuka nie musiałam interpretować, wystarczyło przeczytać bardzo mi miło, że po robicie wszystko abym mogła uczestniczyć we wszystkich pucharowych zawodach, ale naprawdę - świat się nie zawali jeżeli jedne ominę jeżeli jesteście przygotowani do tych zawodów i ZK nie widzi problemu (sędzie może przyjechać) to je zróbcie, no chyba, że innym osobom, które nie uczestniczą w seminarium również ten termin nie odpowiada ale tak naprawdę to wypowiedziały się w wątku tylko osoby, które idą na seminarium a reszta:płock, bydgoszcz, wrocław (tylko Rauni się wypowiedziała), warszawa - reszta klubów Quote
Saba Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Płock/Włocławek Mnie wsio rawno :p (nie wiem jak belguni) Quote
belgunia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Saba napisał(a):Płock/Włocławek Mnie wsio rawno :p (nie wiem jak belguni) :) Belguni pasuje:)!!!:loveu: :multi: My jesteśmy za zawodami!!! Gdziekolwiek są organizowane!!!! Wybaczcie, ze mało piszę, ale nie mam czasu na to:( praca, praca, praca... Dorota Quote
PATIszon Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Ja z Kenia raczej nie powalcze, ale chcialam byc na wszystkich pucharkach w tym roku. Juz to z reszta pisalam. Dla tego nie pasuje mi termin 22-23.IV. Quote
belgunia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 PATIszon napisał(a):Ja z Kenia raczej nie powalcze, ale chcialam byc na wszystkich pucharkach w tym roku. Juz to z reszta pisalam. Dla tego nie pasuje mi termin 22-23.IV. Nie no 31-1 to jutro i pojutrze? TAK? To ja nie mogę, przecież mamy Toruń i okolice Torunia:) Ale się zakręciłam, wybaczcie al to chyba od niewyspania...i przepracowania:( Quote
Flaire Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='PATIszon']Ja z Kenia raczej nie powalcze, ale chcialam byc na wszystkich pucharkach w tym roku. Juz to z reszta pisalam.Ty pisałaś, a mnie zostało przypisane :razz: . To pewnie dlatego, że mamy suki-bliźniaczki ;-) : Quote
PATIszon Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 O jakie fajne blisniaczki! Tylko ta po prawo bardziej wytrymowana. Musi prosto z wystawy jakowejs....:cool3: Quote
Anulka Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 O jakie fajne blisniaczki! Tylko ta z lewej taka niezadbana i zarośnięta:eviltong: :evil_lol: Quote
Flaire Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Anulka napisał(a):Tylko ta z lewej taka niezadbana i zarośnięta:eviltong: :evil_lol::eviltong: :obrazic: Quote
FikuMiku Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Niuka, Tamer Skoro wszystko było dograne i zawalił jedynie nasz wspaniały ZK, to może zróbcie zawody nieoficjalne. Termin się nie zmarnuje, i będzie to też jakaś częściowa rekąpensata wobec osób, które straciły inną imprezę kynologiczną... A zawody nieoficjalne organizowane przez Was jako pierwsze pozwolą uniknąć wielu potencjalnych błędw przy organizowaniu zawodów wyższej rangii, mam na myśli takie "pierwsze koty za płoty" :razz: Quote
zakla Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Mi osobiscie bardzo na zawodach zalezalo, taki ladny poczatek sezonu ;) Tym bardziej zalezalo mi na PP czy oficjalnych po prostu. Pasuje mi i termian za tydzien, i ten weekend ( :lol: ) i za trzy tygodnie. Ja najbardziej bym chciala, zeby w ogole sie odbyly. Nawet jesli jednak by sie nie udalo i bylyby nieoficjalne. Quote
Wind Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Otoz to :-) niuka, tamer, Zrobcie zawody nieoficjalne. Szkoda, aby sie wszystko zmarnowalo co przygotowaliscie :-) Ogloscie zawody nieoficjalne, a my chetnie przyjedziemy :-) Powiedzcie tylko w jakiej hali sie spotykamy i o ktorej :cool3: No i jaki koszt :-) Tak czy siak, przyjedziemy :loveu: W. Quote
Magda i Saga Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Śledząc ten wątek utwierdzam się w przekonaniu, że mój instynkt samozachowawczy słusznie powstrzymywał mnie od organizowania zawodów. Jednak jak wyglądałby nasz kalendarz imprez, gdyby wszyscy przyjmowali taką zachowawczą postawę?? A co do przysłów, to mi do tej sytuacji pasuje takie: Nie robi błędów tylko ten, co nic nie robi. Quote
Flaire Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Magda i Saga napisał(a):Śledząc ten wątek utwierdzam się w przekonaniu, że mój instynkt samozachowawczy słusznie powstrzymywał mnie od organizowania zawodów. Jednak jak wyglądałby nasz kalendarz imprez, gdyby wszyscy przyjmowali taką zachowawczą postawę??Byłby pełen NIEOFICJALNYCH zawodów. ;-) Quote
Recommended Posts