Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

serdecznie zapraszamy na:

[SIZE=4][SIZE=3]Pierwszą w tym roku edycję Pucharu Polski Agility 2006

termin: 8-9.04.2006
miejsce: Warszawa (dokładne miejsce wkrótce)
sędzia: Alex-Sander Myhre (Norwegia/Węgry)
planowane konkurencje:
egazminy A1, A2 i A3
Agility i Jumping (przebiegi liczone do łącznej klasyfikacji Pucharu Polski Agility)
przebieg drużynowy
startowe: 80 PLN lub 20 EURO (dwa dni), 60 PLN lub 15 EURO (jeden dzień)
opłaty na konto Związku Kynologicznego o/Warszawa: ING Bank Śląski - 74 1050 1025 1000 0023 0027 0143
z dopiskiem "KWIETNIOWE ZAWODY AGILITY" (wpłaty na konto od 27 marca)
zgłoszenia: na adres niuczka@hopsa.pl do 31.03.2006

więcej informacji na: www.hopsa.pl
pozdrawiam

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to ja trzecie
co onacza przy sędzim

(Norwegia/Węgry)
jest Norwegiem czy Węgrem czy nie wiadomo? nie żeby mi przeszkadzała narodowość - tylko ciekawość

Posted

Olu
1. dokladne zasady przebiegu druzynowego beda podane na zawodach - to bedzie po prostu przebieg dodatkowy

3. no wlasnie tu wlasciwie nie bardzo wiem jak go wpisac - bo ogolnie jest Norwegiem i kiedy do niego pisalismy w sprawie naszych zawodow byl jeszcze sedzia norweskim i tam rowniez mieszkal, jednak teraz mieszka na Wegrzech i zeby sedziowac zawody potrzebowal pozwolenia zwiazku wegierskiego - a poniewaz go ma - jest tak jakby jest tez sedzia i wegierskim... no i sama nie wiem :(

Magdo
2. OD 27 marca :)

jak cos jeszcze to od razu pytajcie, jezeli o jakies info zapominialam, to tez dajcie znac

pozdrawiam

Posted

niuka napisał(a):
jak cos jeszcze to od razu pytajcie,

To pytamy :lol: Czy wpłata na konto to jedyna możliwość? Innymi slowy, czy można zapłacić na miejscu (jak to było w Warszawie w zeszłym roku)?

Posted

Niuka
1) ok, chodzilo mi tylko o to czy nie trzeba od razu przy zglaszaniu sie zglaszac teamu
3) no coz, zdaza sie :lol:
2) a czy mozna wplacac na miejscu? (jak zwykle)

Posted

Niuka
Czy osoba, która po raz pierwszy startuje w PP może liczyć na otrzymanie karty pracy na zawodach, jak to było do tej pory, czy powinna się o nią wcześniej wystarać?

Posted

tamer napisał(a):
Z tego co wiem najprawdopodobniej

:lol: :lol:

to jak
jest to OFICJALNA informacja czy nie?

a poza tym to już tylko 3 tyg. czy wiadomo gdzie to będzie?

Posted

Mokka napisał(a):
Niuka
Czy osoba, która po raz pierwszy startuje w PP może liczyć na otrzymanie karty pracy na zawodach, jak to było do tej pory, czy powinna się o nią wcześniej wystarać?

Nie wiem jakk to jest teraz, ale ja dostalam swoja podczas rejestracji na pierwszych zawodach.

Posted

PATIszon napisał(a):
Nie wiem jakk to jest teraz, ale ja dostalam swoja podczas rejestracji na pierwszych zawodach.

Ja tysz. Ale to były zawody organizowane przez ZT Russ, który dzierży agilitową dokumentację. Te są organizowane przez Hopsę i nie wiem, czy dostaną od Russa jakąś pulę kart pracy dla debiutantów (każda karta powinna mieć nadany numer), czy co...

Posted

Ja wysłałam zapotrzebowanie na kartę ale odopwiedzi żadnej.
A jak jest z książeczką pracy? Tylko trzy tygodnie a ja nie wiem jak to załatwić :-(

Posted

Ja mam podobny problem co Mokka tylko, że z książeczką. Czy będzie możliwość nabycia jej na zawodach? Wiem że tym zajmuje się Agata Kordos ale ona nie odpowieda na moje maile w tym temacie.

Posted

Anulka napisał(a):
Ja mam podobny problem co Mokka tylko, że z książeczką. Czy będzie możliwość nabycia jej na zawodach? Wiem że tym zajmuje się Agata Kordos ale ona nie odpowieda na moje maile w tym temacie.

Książeczkę się nie nabywa, tylko oni Ci wyrabiają na podstawie dostarczonych kart pracy z zaliczeniami, dostajesz już wypisaną, z numerkiem itd. Wysyłam Ci na priva telefon do Kaśki, może coś Ci się uda załatwić.

Posted

Anulka napisał(a):
Wiem że tym zajmuje się Agata Kordos ale ona nie odpowieda na moje maile w tym temacie.

Mam ten sam problem :shake:

Mokka napisał(a):
może coś Ci się uda załatwić.

Jek się da coś załatwić to dajcie znać, bo ja też nie wiem co robić. Wiem że trzeba coś tam wpłacić.

Posted

OlaAB napisał(a):
to ja jeszcze jedno pytanie
czy sędzia będzie miał miarkę i będzie mógł zmierzyć psa + wpisać do książeczki?

To najlepiej załatwic we własnym oddziale. Wzrost w karcie moze podbić każdy sędzia eksterieru.