niuka Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 serdecznie zapraszamy na: [SIZE=4][SIZE=3]Pierwszą w tym roku edycję Pucharu Polski Agility 2006 termin: 8-9.04.2006 miejsce: Warszawa (dokładne miejsce wkrótce) sędzia: Alex-Sander Myhre (Norwegia/Węgry) planowane konkurencje: egazminy A1, A2 i A3 Agility i Jumping (przebiegi liczone do łącznej klasyfikacji Pucharu Polski Agility) przebieg drużynowy startowe: 80 PLN lub 20 EURO (dwa dni), 60 PLN lub 15 EURO (jeden dzień) opłaty na konto Związku Kynologicznego o/Warszawa: ING Bank Śląski - 74 1050 1025 1000 0023 0027 0143 z dopiskiem "KWIETNIOWE ZAWODY AGILITY" (wpłaty na konto od 27 marca) zgłoszenia: na adres niuczka@hopsa.pl do 31.03.2006 więcej informacji na: www.hopsa.pl pozdrawiam Quote
OlaAB Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 no to ja pierwsze pytanie (na stronie również nie macie tego) co to znaczy "przebieg drużynowy"? Quote
Magda i Saga Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 (wpłaty na konto od 27 marca) A ja drugie pytanie Czy napewno od 27 marca a nie do27 marca? Quote
OlaAB Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 to ja trzecie co onacza przy sędzim (Norwegia/Węgry) jest Norwegiem czy Węgrem czy nie wiadomo? nie żeby mi przeszkadzała narodowość - tylko ciekawość Quote
niuka Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Olu 1. dokladne zasady przebiegu druzynowego beda podane na zawodach - to bedzie po prostu przebieg dodatkowy 3. no wlasnie tu wlasciwie nie bardzo wiem jak go wpisac - bo ogolnie jest Norwegiem i kiedy do niego pisalismy w sprawie naszych zawodow byl jeszcze sedzia norweskim i tam rowniez mieszkal, jednak teraz mieszka na Wegrzech i zeby sedziowac zawody potrzebowal pozwolenia zwiazku wegierskiego - a poniewaz go ma - jest tak jakby jest tez sedzia i wegierskim... no i sama nie wiem :( Magdo 2. OD 27 marca :) jak cos jeszcze to od razu pytajcie, jezeli o jakies info zapominialam, to tez dajcie znac pozdrawiam Quote
dorotak Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 niuka napisał(a):jak cos jeszcze to od razu pytajcie, To pytamy :lol: Czy wpłata na konto to jedyna możliwość? Innymi slowy, czy można zapłacić na miejscu (jak to było w Warszawie w zeszłym roku)? Quote
OlaAB Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Niuka 1) ok, chodzilo mi tylko o to czy nie trzeba od razu przy zglaszaniu sie zglaszac teamu 3) no coz, zdaza sie :lol: 2) a czy mozna wplacac na miejscu? (jak zwykle) Quote
Zielsko Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 A ilu zawodników przewidujecie na ParAgility? Quote
tamer Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Z tego co wiem najprawdopodobniej będzie można zapłacić na miejscu-zresztą to chyba jest powszechnie praktykowane u nas na zawodach :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Przeklejam wiadomość na inne forum :) Quote
Mokka Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Niuka Czy osoba, która po raz pierwszy startuje w PP może liczyć na otrzymanie karty pracy na zawodach, jak to było do tej pory, czy powinna się o nią wcześniej wystarać? Quote
OlaAB Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 tamer napisał(a):Z tego co wiem najprawdopodobniej :lol: :lol: to jak jest to OFICJALNA informacja czy nie? a poza tym to już tylko 3 tyg. czy wiadomo gdzie to będzie? Quote
PATIszon Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Mokka napisał(a):Niuka Czy osoba, która po raz pierwszy startuje w PP może liczyć na otrzymanie karty pracy na zawodach, jak to było do tej pory, czy powinna się o nią wcześniej wystarać? Nie wiem jakk to jest teraz, ale ja dostalam swoja podczas rejestracji na pierwszych zawodach. Quote
Mokka Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 PATIszon napisał(a):Nie wiem jakk to jest teraz, ale ja dostalam swoja podczas rejestracji na pierwszych zawodach. Ja tysz. Ale to były zawody organizowane przez ZT Russ, który dzierży agilitową dokumentację. Te są organizowane przez Hopsę i nie wiem, czy dostaną od Russa jakąś pulę kart pracy dla debiutantów (każda karta powinna mieć nadany numer), czy co... Quote
OlaAB Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 ZT Russ, który dzierży agilitową dokumentację. Mokka bądź politycznie poprawna:cool3: "od GKSP" Quote
Mokka Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 OKI, jak go zawał, tak go zwał ;) . Problem się przez to nie rozwiązał Quote
Saba Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Ja wysłałam zapotrzebowanie na kartę ale odopwiedzi żadnej. A jak jest z książeczką pracy? Tylko trzy tygodnie a ja nie wiem jak to załatwić :-( Quote
Anulka Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Ja mam podobny problem co Mokka tylko, że z książeczką. Czy będzie możliwość nabycia jej na zawodach? Wiem że tym zajmuje się Agata Kordos ale ona nie odpowieda na moje maile w tym temacie. Quote
OlaAB Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 to ja jeszcze jedno pytanie czy sędzia będzie miał miarkę i będzie mógł zmierzyć psa + wpisać do książeczki? Quote
Mokka Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Anulka napisał(a):Ja mam podobny problem co Mokka tylko, że z książeczką. Czy będzie możliwość nabycia jej na zawodach? Wiem że tym zajmuje się Agata Kordos ale ona nie odpowieda na moje maile w tym temacie. Książeczkę się nie nabywa, tylko oni Ci wyrabiają na podstawie dostarczonych kart pracy z zaliczeniami, dostajesz już wypisaną, z numerkiem itd. Wysyłam Ci na priva telefon do Kaśki, może coś Ci się uda załatwić. Quote
CHI Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Przepraszam:oops: co to jest ParAgility? Anulka strona Plusza super tylko dodaj księge gości...;) Quote
OlaAB Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 CHI napisał(a):Przepraszam:oops: co to jest ParAgility? http://www.paragility.pl/ Quote
Saba Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Anulka napisał(a): Wiem że tym zajmuje się Agata Kordos ale ona nie odpowieda na moje maile w tym temacie. Mam ten sam problem :shake: Mokka napisał(a):może coś Ci się uda załatwić. Jek się da coś załatwić to dajcie znać, bo ja też nie wiem co robić. Wiem że trzeba coś tam wpłacić. Quote
LALUNA Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 OlaAB napisał(a):to ja jeszcze jedno pytanie czy sędzia będzie miał miarkę i będzie mógł zmierzyć psa + wpisać do książeczki? To najlepiej załatwic we własnym oddziale. Wzrost w karcie moze podbić każdy sędzia eksterieru. Quote
Recommended Posts