Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie ogłaszam już w anonsach bo wszyscy dzwonia zeby ja uwiazac na łancuch albo do budy, a tak kruszynka delikatna zasluguje na domek, ma ogloszenia na alegratka i na gumtree kraków

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam że ostatnio nic nie pomagam z ogłaszaniem, ale szkoła mnie wykańcza. :( Coś wykombinuje i porobie ogłoszenia. Na cafe animals moge wrzucić, ale nie wiem czy tam ktoś zagląda wogóle. Spróbuje.

Posted

A Księżniczka dzisiaj ogrzewała się między piecem, a szafą:cool3:
Polcia ma kompana do zabaw w swoim kontenerku. Ślicznego czarno-białego, kudłatego maluszka :loveu:

Zrobiłam mus i tort bezowy wg przepisów Nigry. Bomba, cud miód i orzeszki ;););)

Posted

:) ja widziałam tego okruszka biało czarnego , i go rezerwuje:) jak dobrze pójdzie to ma domek, trzymać kciuki. A poza tym co słychać w schronie? jak maluchy? co u krówek słychać?eh nikt się nie pyta o szceniorki:( a one coraz starsze...

Posted

Był facet z dzieciakami i niby nawet tam siedzieli przy "krówkach", ale co z tego wyjdzie? nie wiem.
Wkurza mnie jak pytają się ludzie e-mailami o psiaki z ogłoszeń, odpisuję im co i jak, a potem ciszaaa . ;d
A na takich akcjach jak w Kielcach czy w W-wie co się psiaczki prezentuje to są ludzie chętni na nie?
Żeby tak wszystkim się udało jak naszej sznaucerce ;)

Strasznie mi żal było tego Miśka-Bobika co ma padaczkę. Biedak leży całe dnie w słomie, sam jak palec:-(

Posted

powiem po kolei:) ja wole z ludźmi rozmawiać mailami, bo nie mam siły z nimi gadać, takie palanty dzwonią że szok, dziś dzwonil facet po programu e kundel bury i kocury i chciał kluchę, no szok, a jak na maila nikt nie odpisuje, to ich olewam, ale jest nadzieje dla Kluchy(Lucy) ale nic nie powiem bo znów zapeszę, w każdym bądź razie decyzja we wtorek:)Co do akcji w Kelcach czy gdzie indziej, u nas jest ogólnie masakra:) ludzie więcej szumu robią niż jest adopcji, nam poszły tylko dwa szczeniory i nic więcej, a dzień wcześniej żaden zwierz:( Na razie jest zimno więc łudzę się tym że ludzie nie chcą brać psiaków na taką pogodę.
Powiedz mi co z tym psiakiem chorym na padaczke??groźne to jest?? dalej to ma? Jak się czuje?
I na koniec - jak zrobiłaś banerek, ja stara dupa nie umiem takich rzeczy:(

Posted

W zeszłą sobotę mnie nie było i od Asi wiem, że ma padaczkę i tyle właściewie, ale taki smutny i mam wrażenie, że się boi ludzi...
A z banerem to wczoraj tyle zachodu było... I nadal nie wiem czy się link wyświetla czy nie.
Bo jak klikam na niego to nic :( Ale kombinuje jeszcze ;P

Zmajstrowałam filmik:
http://bloogotymitamtym.bloog.pl/id,5630274,title,Schroniskowy-Puppyboom,index.html?_ticrsn=3&ticaid=59ce7

Posted

Od Asi wiem, że ma padaczkę i właściwie tylko tyle.
Mam wrażenie, że się boi ludzi, jest zdezorientowany, zaniepokojony i w ogóle nieciekawie się sprawa ma.
Baner zmontowałam w Paincie ;P
Wlepiłam link między te[quote] i nie wyświetla się po kliknięciu ;/
Zapytam kogoś online może ;p
Zmajstrowałam filmik :
http://studio.wp.pl/mid,922184,wideo.html

Posted

No nie mam siły do banera ;/. Wstawiam link wg wskazówek innych użytkowników i guzik.No nic zobaczysie.
O tym psiaku z padaczką wiem od Asi, ale nie wesoło wygląda. W sensie psychicznym. Smutny, bał się na początku jak go pogłaskałam. Wydaje się taki nieufny i zdezorientowany ; (

Zmajstrowałam Filmik:
http://studio.wp.pl/mid,922184,wideo.html

Posted

dziwne bo on na początku jak przychodził to był bardzo wesoły, słodki, no tak ale po dłuższym czasie spędzonym w schronisku mógł się zmienić i osowieć, szkoda psiaka

Posted

No i wreszcie mogę włączyć dogo ;D Nie dało się wcześniej jakiś bląd był.

Wiem tylko, że miał atak jeden i tyle , podobno ostatnio nic się nie dzieje.
Z banerem mnie już coś trafia, bo wklepuję link wg rad innych i guzik nie da sie kliknąć . ; /

Posted

:oops:Ej nie mogę; ( jak wysyłałam te wiadomości to mi się wyświetlała ostatnia o treści"próba mikrofonu" i moje w ogole sie nie wysyłały . No a teraz jak się udało, a tu widzę , że podochodziły jednak:crazyeye:
Kurde wygląda jakby to jakaś psychopatka napisała :roll: ZAŁAMKA ;D