Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a moze byc po świętach we wtorek??
a na śląsk paliwo by kosztowało 80zł i mozemy zabrac tą suńke z kielc, czy ona jest dzikawa? czy będziemy potrzebować klatkę na nią??

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj wieczorem dostałam tel., że Mitzi prawdopodobnie wraca z adopcji, wiec ją bedę musiała w tym drugim domu, o ile MIKUŚ jeszcze szuka suki, bo do dzis nie odpowiedziała mi. Bardzo mi przykro, ale chyba więc z domu i transportu nici. Czy ta Wasza sunia jest łagodna? Może udałoby sie ją umieścic w tym domu, który oddaje Mitzi? Zwrot z powodu agresji.
Może przerobicie ten watek na ogólny, bo tu odbywają sie wszelkie rozmowy?

Posted

sunia jest łagodna, nie ma z nią problemów. Tak czy siak wciąż czekam może ktoś się zgłosi w sprawie Mai. A co to za domek? Czy są dzieci? dobre warunki? Czemu tamta sunia jest/była agresywna?

Posted

Mam pytanie odnośnie suńki - czy ona ma aktualne szczepienia, czy jest odrobaczona , wysterelizowana ?

I czy była by mozliwość dowiezienia suni w okolice Gliwic a tutaj juz sie nia zajmiemy :)

Sa ludzie chętni na DT a i byc może na dom stały.

Czekam na info :)

w razie czego moje gg 1430789

chodzi oczywiście o Lucy

Posted

witam sunia ma szczepienia i jest odrobaczona, nie ma natomiast sterylki. oczywiście jest możliwość przywiezienia jej na śląsk. rozmawiam na temat Luzy z dziewczyna z Tarnowskich Gór w związku z Lucy , nie wiem moze rozmawiałyście ze sobą.barziej by nas intereował DS ale wiadomo jak to nie wypali to może być DT, sunia potrzebje cierpliwości

Posted

vega17 napisał(a):
sunia jest łagodna, nie ma z nią problemów. Tak czy siak wciąż czekam może ktoś się zgłosi w sprawie Mai. A co to za domek? Czy są dzieci? dobre warunki? Czemu tamta sunia jest/była agresywna?

Jeszcze nie dostałam odpowiedzi, czy wraca. Mitzi ma charakterek, jest zmanierowana i złosnica, ale u nas nie gryzła. Podobno bardzo rozpaczała za moim meżem. Chyba jest taka, bo tęskni i chce wrócić. To dwoje starszych ludzi, bez dzieci. Nie jestem pewna, czy po Mitzi w ogóle bedą jeszcze chcieli psa, ale spróbowac warto.

Jaki ruch zrobił sie tu na wątku. Lucy na Śląsku pewnie miałaby wiekszą szansę na dobry DT, niż w schronisku w Busku. Naprawdę jest piękna.

Posted

właśnie wiem rozmawiam w kwestii DT z dwiema osobami i nie jestem pewna czy one się kontaktują ze sobą czy nie:) na pewno jest mowa o śląsku właśnie, a w Busku faktycznie nie ma sznas, a do budy po moim trupie pójdzie ...

Posted

MIKUŚ wzięła sunię z innego schronu, a MItzi chyba zostaje, bo już nie zadzwonili więcej. Msume pisała na wątku ogólnym kieleckim, ze ma dwa domy dla małej suczki. Zagladnicjie tam.

Lucy jedzie w końcu do Gliwic?

Posted

Nie wiem nic, tylko przeczytałam w któryms poście powyzej, ze jest jakis DT z okolic Gliwic, dlatego pytam.
Super, ze w końcu Lucy pojedzie do domu.

Posted

juhu psiak w nowym domku, mam nadzieję że wszystko się ułoży i zostanie na stałe:) i wiedziałam że Klucha to nie pis do budy, od razu wpakowała się na kanapę:)