Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

był wątek z naszymi psiakami ale tak szybko jak się pojawił tak szybko zniknął , zakładany był dwa razy ale jakoś nie miał wzięcia....nie wiem od czego to zależy

Posted

Tak, poproś moderatora. Właśnie taki ogólny wątek najwiecej daje, bo duzo ludzi go zobaczy. Podobno był załozony ogólny wątek, ale nie aktualizowany. Może warto go poszukać w Waszych ustawieniach i odświeżyć?

Posted

Ja znowu w sprawie Mai. Nie wiem, co odpisać MIKUŚ, która nadal czeka na małą sunie dla swoich znajomych. Mitzi juz pojechała. do własnego domu. Czy Maja jest po sterylce, ewentualnie czy mogłaby ja mieć? To warunek przyszłego domu.
Zobaczyłam Wasze ogloszenia na gumtree. Gdyby Maja miała przyjechac na Śląsk, to mogłabym wziąć na DT któres ze szczeniąt, które najbardziej potrzebuje domu. Warunkiem niestety jest szczepienie, bo mam swoje szczenięta.
Co z wątkiem ogólnym? Odnalazłyscie go? Do moderatora wystarczy napisać wiadomość z prosbą o przeniesienie wątku.

Posted

odpowiem po kolei, nie wiem czy Maja miała sterylkę ale się dowiem( w sumie nie pamiętam), ze szczeniaków na dt mógłby isc jeden ,Hektor , jest trochę wycofany, ale on jest w boksie z siostra,ale myślę ze to nie kłopot. Wszystkie są szczepione 2 razy, pozostanie jescze jedno szczepienie,ale to dopiero za 2 tygodnie.
Wątek ogólny gdzieś jest. Gdzie znajdę modera?? eh to słownictwo mnie przerasta, jestem zacofana:(

Posted

Maja jest wysterylizowana:) w tym tygodniu miała zabieg
ich matka oszczeniła się pod gołym niebem
Maja jest łagodna, spokojna, jak kogoś nie zna wtedy jest ostrożna

Posted

Super, ze jest po sterylce. To dam jutro Mikuś Twój tel. niech sobie zadzwoni do Ciebie. Chodzi oczywiscie o DS. Mitzi była nie tylko ostrożna, ale jędza, a ma super dom i była po nia kolejka.
Moderatorzy wymienieni sa na dole strony działu.
Gdyby udało sie załatwic adopcje i transport Mai, to szczeniaczek moze przyjechać. Tylko muszę wiedziec wczesniej, wiec prosze o PW, no i maly nie moze bać sie bardzo innych zwierząt, bo mamy całe stado psów i kotów. Za to dwoje psiolubnych i niemęczących ich dzieci do głaskania ;).

Posted

super wielkie dzięki, gdzie Maja miałaby trafić,tzn do jakiego miasta. Często my zawozimy psiaki do nowych domów za zwrotem kosztów paliwa, a że mamy autko na gaz to nie wychodzi to drogo .

Posted

Szczeniaczka za darmo. Tylko znowu szykuje się u mnie nastepna sunia biegająca z cieczką, ale brak transportu z Kielc. Dom stały dla suni jest chyba w Dąbrowie albo w Sosnowcu. Dam znać MIKUŚ, to zadzwoni. Napisz mi na PW, ile wyszłyby koszty paliwa. Może udałoby się zabrać tez tą z Kielc, wtedy koszty byłyby po połowie?

Posted

nie mogę pisać na PW bo mam jakiś błąd, nie ma sprawy prawdopodobnie będziemy jechać na śląsk albo w tygodniu albo pod koniec, więc szczeniora możemy dowieźć. a skąd tą suńkę trzeba zabrać z kielc?? koszt paliwa 80zł ale jak coś to się dogadamy

Posted

Jeszcze MIKUŚ do mnie nie zadzwoniła, czekam na telefon. Gdyby Maja miała tu DS i zabrałybyscie z nią tą sunie z Kielc, to szczeniaka na razie nie moge wziąć. Ona ma cieczkę, a ja mam 4 psy, wiec nie dam rady z dwoma nowymi psami na raz. Myslę, że dziewczyny z Kielc podrzuciłyby sunie w dogodne dla Was miejsce w obrębie miasta. Najpierw dzień wczesniej trzeba ją złapać. Suni nie ma kto przechowac, wiec biega ze sforą psów po okolicy. Najwyżej ogłoście tego szczeniaka na Katowice (głównie Gumtree) i wtedy wydałabym go od razu do domu stałego.

Posted

ok jescze się ugadamy na ten temat, a szczeniaki mają ogłoszenie na gumtree na Katowice ale zero odzewu. myślę że bliżej niedzieli można by psiury zawieźć. Czy pasuje koło niedzieli???

Posted

Tylko, że teraz w niedziele jest Wielkanoc. Gdyby w sobote, to jasne, ze pasuje. Tylko jeszcze MIKUŚ dalej sie nie odezwała. napisałam PW, ale nie mam odpowiedzi.