Jaaga Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Dziewczyny, a nie przydałby sie Wam zbiorczy wątek na ogólnym? Tu trudno wypatrzyć Wasze piękności. Quote
vega17 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 był wątek z naszymi psiakami ale tak szybko jak się pojawił tak szybko zniknął , zakładany był dwa razy ale jakoś nie miał wzięcia....nie wiem od czego to zależy Quote
vega17 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 powiedz mi jescze czy da się przenosić wątki już istniejące w inne miejsce?? Quote
Jaaga Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Tak, poproś moderatora. Właśnie taki ogólny wątek najwiecej daje, bo duzo ludzi go zobaczy. Podobno był załozony ogólny wątek, ale nie aktualizowany. Może warto go poszukać w Waszych ustawieniach i odświeżyć? Quote
vega17 Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Kacperek w nowym domku, zadowolony i szczęśliwy, warunki świetne, dziś wsunął śniadanko, biedaczek wygłodniały Quote
sunnivaa Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 to ja podniosę do góry psinkę,moze poprosze kogos o banerek,hm? Quote
vega17 Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 fajnie by było, miałyśmy banerek ale ktoś usunął wpis i banerek zniknął:( a my nie komputerowe hehe Quote
vega17 Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 do kogo mam się zwrócić o przeniesienie wątku na ogólny? lub jak mam to zrobić? Quote
vega17 Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 http://krakow.gumtree.pl/c-PostersOtherAds-W0QQUserIdZ46102831 potrzebne ogłoszenia błagam, szczeniaki potrzebują domu Quote
Jaaga Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Ja znowu w sprawie Mai. Nie wiem, co odpisać MIKUŚ, która nadal czeka na małą sunie dla swoich znajomych. Mitzi juz pojechała. do własnego domu. Czy Maja jest po sterylce, ewentualnie czy mogłaby ja mieć? To warunek przyszłego domu. Zobaczyłam Wasze ogloszenia na gumtree. Gdyby Maja miała przyjechac na Śląsk, to mogłabym wziąć na DT któres ze szczeniąt, które najbardziej potrzebuje domu. Warunkiem niestety jest szczepienie, bo mam swoje szczenięta. Co z wątkiem ogólnym? Odnalazłyscie go? Do moderatora wystarczy napisać wiadomość z prosbą o przeniesienie wątku. Quote
vega17 Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 odpowiem po kolei, nie wiem czy Maja miała sterylkę ale się dowiem( w sumie nie pamiętam), ze szczeniaków na dt mógłby isc jeden ,Hektor , jest trochę wycofany, ale on jest w boksie z siostra,ale myślę ze to nie kłopot. Wszystkie są szczepione 2 razy, pozostanie jescze jedno szczepienie,ale to dopiero za 2 tygodnie. Wątek ogólny gdzieś jest. Gdzie znajdę modera?? eh to słownictwo mnie przerasta, jestem zacofana:( Quote
vega17 Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 czy jest możliwość że Maja mogł by trafić do DS? czy to są jescze przymiarki?? na jutro będę wszystko o niej wiedziała Quote
vega17 Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Maja jest wysterylizowana:) w tym tygodniu miała zabieg ich matka oszczeniła się pod gołym niebem Maja jest łagodna, spokojna, jak kogoś nie zna wtedy jest ostrożna Quote
Jaaga Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Super, ze jest po sterylce. To dam jutro Mikuś Twój tel. niech sobie zadzwoni do Ciebie. Chodzi oczywiscie o DS. Mitzi była nie tylko ostrożna, ale jędza, a ma super dom i była po nia kolejka. Moderatorzy wymienieni sa na dole strony działu. Gdyby udało sie załatwic adopcje i transport Mai, to szczeniaczek moze przyjechać. Tylko muszę wiedziec wczesniej, wiec prosze o PW, no i maly nie moze bać sie bardzo innych zwierząt, bo mamy całe stado psów i kotów. Za to dwoje psiolubnych i niemęczących ich dzieci do głaskania ;). Quote
vega17 Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 super wielkie dzięki, gdzie Maja miałaby trafić,tzn do jakiego miasta. Często my zawozimy psiaki do nowych domów za zwrotem kosztów paliwa, a że mamy autko na gaz to nie wychodzi to drogo . Quote
vega17 Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 a na jak długo możesz wziąć na DT szczeniora? czy pokrywasz koszty związane z jedzeniem? Quote
Jaaga Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Szczeniaczka za darmo. Tylko znowu szykuje się u mnie nastepna sunia biegająca z cieczką, ale brak transportu z Kielc. Dom stały dla suni jest chyba w Dąbrowie albo w Sosnowcu. Dam znać MIKUŚ, to zadzwoni. Napisz mi na PW, ile wyszłyby koszty paliwa. Może udałoby się zabrać tez tą z Kielc, wtedy koszty byłyby po połowie? Quote
vega17 Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 nie mogę pisać na PW bo mam jakiś błąd, nie ma sprawy prawdopodobnie będziemy jechać na śląsk albo w tygodniu albo pod koniec, więc szczeniora możemy dowieźć. a skąd tą suńkę trzeba zabrać z kielc?? koszt paliwa 80zł ale jak coś to się dogadamy Quote
Jaaga Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Jeszcze MIKUŚ do mnie nie zadzwoniła, czekam na telefon. Gdyby Maja miała tu DS i zabrałybyscie z nią tą sunie z Kielc, to szczeniaka na razie nie moge wziąć. Ona ma cieczkę, a ja mam 4 psy, wiec nie dam rady z dwoma nowymi psami na raz. Myslę, że dziewczyny z Kielc podrzuciłyby sunie w dogodne dla Was miejsce w obrębie miasta. Najpierw dzień wczesniej trzeba ją złapać. Suni nie ma kto przechowac, wiec biega ze sforą psów po okolicy. Najwyżej ogłoście tego szczeniaka na Katowice (głównie Gumtree) i wtedy wydałabym go od razu do domu stałego. Quote
vega17 Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 ok jescze się ugadamy na ten temat, a szczeniaki mają ogłoszenie na gumtree na Katowice ale zero odzewu. myślę że bliżej niedzieli można by psiury zawieźć. Czy pasuje koło niedzieli??? Quote
Jaaga Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Tylko, że teraz w niedziele jest Wielkanoc. Gdyby w sobote, to jasne, ze pasuje. Tylko jeszcze MIKUŚ dalej sie nie odezwała. napisałam PW, ale nie mam odpowiedzi. Quote
Recommended Posts