Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lucy to zagubiona w chmarze psów księżniczka, jest niezwykle delikatna, potrzebuje dużo cierpliwości, uwagi i miłości. Ma ok pół roku, będzie do kolan. Lucy zaczęła zamykać się w sobie, nie wiadomo dlaczego, dlatego pilnie potrzebny dom, nawet tymczasowy.

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tak uroczymi zdjęciami to nie ma innej możliwości - musi znaleźć dom. Sesja się udała :)
Lucy jest przeeeeeesympatyczna, ale trochę wycofana. Szybko nawiązuje kontakt z ludźmi, ale w warunkach schroniskowych, gdzie psów jest sto kilka, ten kontakt jest bardzo ograniczony. A Lucy przecież zasługuje na RAJ! :)

Posted

Sunieczka jest przecudowną kundelką, uroczysta i wstydliwa. potrzebuje czasu na zaprzyjaźnienie się i już nie jest źle! Rodzeństwo już dawno znalazło domy, mama też, to chyba czas na nią?

Posted

O! Jakie śliczne fotki, wreszcie widać jak z niej Królewna.:cool3:
Zdjątka na łonie natury wychodzą o niebo lepiej niż na tym zimnym schroniskowym betonie:shake:

Posted

oj ciuchu cicho,zdjęcie Lucy nawet były w telewizorni i nic, tylko facet dzwoniił bo chciał ją do budy, eh, Lucy zasługuje na czyściutką pościel:) a nie jakąś tam budę

Posted

Do budy broń boże, wystarczy jej już życia w budzie. Rozumiem że ktoś chciałby dać jej wolny wybór: albo chce w budzie na podwórku albo w domu w pościeli. :) Moja psina sie już zorientowała że jak jest zimno, mokro i brzydko to w domku wygodniej, 2 min na siku, pogawędka z psem sąsiada i sus na ciepłą kanapę. Lucy też na to zasługuje :)

Posted

Śliczna sunia. Nie macie odzewu z ogłoszeń? Miałam trochę podobnego Fuksika z Kielc. Tez było trudno o dom, bo ludzie bali sie dłuższych włosów, ale w końcu udało się znaleźć mu odpowiednich ludzi. Trzymam kciuki sa sunię.

Posted

Śliczna sunia. Nie macie odzewu z ogłoszeń? Miałam trochę podobnego Fuksika z Kielc. Tez było trudno o dom, bo ludzie bali sie dłuższych włosów, ale w końcu udało się znaleźć mu odpowiednich ludzi. Trzymam kciuki za sunię.

Posted

niestety te, a jak już ktoś dzwoni to do budy, ale my jej do budy nie damy, ona się nie nadaję, jest delikatna, wstydliwa i troszkę nieufna,szukamy domu "idealnego" , mnie się wydaję że problem leży w tym że ona będzie do kolan. ale też mnie to dziwi bo wszyscy się nią zachwycają, a biedna nie może trafić na dobrych ludzi, eh, ale walczyć do końca, nie poddam się:)

Posted

Gdzie taką piekność do budy. Najlepiej ogłaszać chyba na Kraków i Śląsk. Większość psów z Kielc rozjeżdża się po kraju. Wiem od Erki, że z okolic Kielc również dzwonią tacy, co chcą do budy.

Posted

Lucy w niedziele miała bardzo dobry humor, cały czas bawiła się z Sonią (Apią) :) Podbiegała do nas z własnej woli, i wogóle była radosna, tak jakby rzeczywiście miała nadzieję że niedługo znajdziemy jej domek. Nie możemy jej zawieść!!

Posted

Kurczę, a ja nie doczytałam na tym wątku o kolakach, że chce palant jakiś psa tylko i wyłącznie podwórkowego i już mu zareklamowałam Lusieńkę. To może to on dzwonił..
Ehh to moje wieczne roztargnienie..;(

Posted

oj tylko na 2 portalach ogłoszenia to marniutko..
wiem, że to najbardziej popularne serwisy, ale z innych też ludzie często dzwonią..warto ogłaszać, bo nigdy nie wiadomo gdzie potencjalny chętny zajrzy w pierwszej kolejności.