Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieki gorącym sercom kochanych dziewczyn-mosii i Beaty oraz kiwi radomskie osierocone dzieciaki jadą jutro do domku tymczasowego do mosii.Nadal szukają domkow stalych.evitko pomozesz wystawic maluszki na portale z ogloszeniami?Ja wystawie na Allegro.

Posted

mosii a ty juz rozmawialas z moim kuzynem?
bo przeciez ty tez sie z nim musisz jakos umowic
macie jakeigos mc donalda w czestochowie? bo on mi cos wspominale ze kolo jakiegos makdonalda moze sie z toba umowic nie ma problemu
pewnie im blizej jakiejsc trasy przelotowej tym lepiej :)
masz nr tel czy ci dac?

Posted

trzymam kciuki, moj kuzyn juz sie wydaje byc wciagniety w dogomanie, wiec jak akcja pojdzie sprawnie to mu bede podzucac cos ciagle do wozenia
wiec dziewczyny trnasportowa przyszlosc dogomaniackich psow w waszych rekach :D

Posted

Maluszki juz są w drodze do warszawy!!! Sa trzy niuńki, wychudzone, zmarznięte bardzo biedne:(
jest
Ricky, bezowy piesek
Astra, łaciata sunka
Bibi, podpalana, najmniejsza i najbardziej wychudzona

ciotka już gotuje dla maleństw ryżyk i mięskiem, bo głodniutkie są:(

Posted

Czwarty chlopaczek niestety odszedl:-( byl najmniejszy i najslabszy.Malenstwa sa bardzo wychudzone,zwlaszcza Bibi,spokojniutkie,biedniutkie,takie sierotki ze az strach patrzec.
Dziewczyny kochane dziekuje Wam-za szanse zycia ktorą im dalyscie.Kochanej mosii-naszemu aniolkowi ktora juz kolejne pieski ratuje przygarniając pod swoje opiekuncxze skrzydla,Beatce ktora jechala po nich specjalnie z Warszawy i na dodatek uratowala jeszcze Berte-sunie oddaną przez wlascicieli,kiwi za pomoc w transporcie i jej kuzynowi Arturowi za to ze zgodzil sie przewiezc radomskie sierotki do cioci mosii.Jestescie wszyscy ludzmi o wielkich sercach-to dla mnie zaszczyt ze Was poznalam.

Posted

Beatka dzwonila-maluszki w drodze wymiotowalyzrobily tez rzadkie kupki,ale to moze byc wynikiem okropnego schroniskowego jedzenia.Malenstwa byly dotąd z matką i ssaly mleczko a tu nagle musialy sie przestawic na schroniskowe jedzenie.Mam nadzieje ze nie są chore:shake:

mosii czy Twoje wszystkie psiaki są zaszczepione?Pytam na wszelki wypadek bo one mogą cos przywlec ze schroniska.

Posted

mosii ja mam nadzieje ze nie są,ze są tylko zabiedzone.Ale za zadnego psiaka ze schroniska szczegolnie szczeniaka nie mozna dac gwarancji niestety.Dzis zdrowy a jutro juz moze byc chory bo cos zlapanego w schronie sie rozwinelo.Ja mam nadzieje ze sierotki są zdrowe.A Twoje psiaki szczepione wszystkie?

Posted

Jak Twoje szczepione to są bezpieczne mosii.
A malenstwa powinny miec jeszcze przeciwciala od matki.No i nie byly na zakazonych boksach,byly w calkiem innym budynku,gdzie są zdrowe psy.Ale wyglądają jak bida z nędzą.Takie prawdziwe sierotki.A są takie malenkie ze niewiele większe od damskiej dloni.One przede wszystkim potrzebują ciepla i dobrego jedzenia.I ręki ktora je pomizia,utuli.