Tigraa Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Jak strasznie sie ciesze:loveu: :lol: :multi: Ricky wszystkiego dobrego w nowym domciu.Czyli jeszzce tylko Astra do wydania zostala?:lol: Quote
mosii Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Rikuś ze swoja nowa siostrzyczka:loveu: i z Astrunia:) Quote
Tigraa Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Jeju jak one urosly mosii:loveu: i jakie sliczne,zupelnie inne pieski niz te ktore bralysmy ze schroniska:multi: Quote
evita. Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Jakie cudne pluszaczki :loveu: . Dopiero znalazłam ich wątek. Wchodzę, a tu co się okazuje- że kluseczki są u mosii. Mosii- kolejne psiaki ocalone dzięki Tobie :iloveyou: . Mam nadzieję, że Astra też szybko znajdzie nowy domek :thumbs: Quote
mosii Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Evita, ratuje Ania-tygrysiczka, ja tylko przetrzymuje:) pamietajmy o Bibi, której niestety nie udało sie uratować:( Bibi (*) (*) (*) Quote
Tigraa Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 O Bibi i jej braciszku ktory umarl w schronisku i o ich dzielnej mamusi (*)(*)(*) mosii mosii przeciez gdyby nie Ty dziewczyno to zadnego by sie nie udalo uratowac.To Twoje zlote,dobre serduszko sprawia ze one mają szanse.Tyle psiakow juz uratowalas :Rose:zadne slowa nie wyraza jak Ci jestem wdzieczna i jak Ciebie podziwiam.Dla mnie jestes wzorem Czlowieka. Quote
Linee Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Ania-tygrysiczka napisał(a):Dla mnie jestes wzorem Czlowieka. Amen:):cool3: :cool3: Quote
andzia69 Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 A jak Rikus kolorystycznie pasuje do goldenki :loveu::loveu::loveu: Super,super. Bużki dla mosii i nowych panstwa Rikusia!:iloveyou::iloveyou: Quote
mosii Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Aniu :buzi: Dziś Rikuś jedzie do swojego domku! Jedziemy się jeszcze obejrzeć u pani doktor i zaszczepić. a o 16 , home, sweet home!!!!!!! Quote
Tigraa Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 Super,jestem bardzo szczesliwa.Zebym jeszcze dla Luny znalazla jakis dobry domek........ Quote
mosii Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 domek juz jedzie po Rikusia:multi: :multi: :multi: Quote
evita. Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Powiem tak: Ania Tygrysiczka i Mosii to bardzo zgrany i dopasowany duet, który uratował już niejedną psinę w potrzebie. Oby tak dalej dziewczyny :loveu: P.S. No właśnie, a są jakies wieści o Kajce i Misiu ? Quote
mosii Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Rikus pojechał do swojego wspaniałego domku:multi: :multi: :multi: domek wszystko sam opisze:loveu: Rikus nie został dziś zaszczepiony, dostał antybiotyk a Astrunia chora:( Pan doktor podejrzewa kaszel kenelowy:shake: jeszcze wczoraj było ok, a dziś pogorszenie:shake: Astra dostała antybiotyki, kroplówkę, bedę robic jej zastrzyki ale dobrze że zostały zabrane ze schronu, tam nie miały najmniejszych szans. Quote
mosii Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Ponieważ lecze maluszki dzięki pomocy dogomaniaków, za pieniązki które wpłynęły na Esse, robię rozliczenie. 1 wizyta u weta 20zł 2 wizyta 35zł 3 wizyta dzis 90zł razem_________145zł Dziekuje wszystkim, kórzy wpłacali pieniazki, dzięki Wam te maluchy będą zdrowe :buzi: Quote
mosii Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 załozyłam watek dla Rikusia w nowym domku:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23576 Quote
Lulka Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 super, ze Rickus juz w nowym domu:multi: buziaki dla bidulki Astry, bedzie dobrze! Quote
mosii Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Astrunia czuje się bardzo dobrze teraz, juz po zastrzykach, oj jak się nie podobało:( apetyt ma, nawet troszke biega bedzie dobrze:kciuki: Quote
Tigraa Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 biedna mała:-( mam nadzieje ze w rekach cioci Moniki wydobrzeje. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 :loveu:Jestem pod wrażeniem i .... nie mam juz nic więcej do napisania oprócz :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mosii Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Beatko, a widziałaś zdjęcia Rikusia z nowego domu???? on jest cudny:loveu: Astrunia bez zmian:-( Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Oczywiście , ze widziałam :) Tylko nie wiem dlaczego teraz ten psiak je fioletowe kwiatki - widziałaś jego oczy ? :multi: :loveu: :evil_lol: Quote
Recommended Posts