Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja mam tego squr........... dosc. Morderca niewiniatek. Piszcie Ania i Red jakas rozsadna petycje, rzucac na dogo, niech wszyscy podpisza i do wszystkich mozliwych mediow, UM, wszedzie, gdzie sie da. Teraz juz tego za duzo, zeby na takieg s.............. nie bylo bata. ?
Piszcie, teraz trzeba to oficjalnie robic, a ja tu sie skontaktuje z ludzmi, moze ktos tez sie tym zajmie.

Posted

o boshe:placz::placz::placz::placz::placz: ile jeszcze!!!!!!!!!!!!! ile jeszcze kolejnych maluszków, które znajdą domki, w których będą kochane odejdze:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: straszne....... po prostu schroniska - zwłaszcza te panstwowe to umieralnie:angryy:

Posted

Mosii...śledziłam z wielką uwagą temat Essuni i ten także.. jestem pełna podziwu dla Twojej wytrzymałości... Dzięki obecności ( raczej biernej ) na forum "psy w potrzebie" przekonałam się że isnieją na Ziemi ludzie którym za życia rosną skrzydła anielskie...Ty jesteś jednym z nich. Trzymaj się ! Maluszki juz nie cierpią, są razem z mamusią za TM i to jest największe pocieszenie...już nie cierpią.

Posted

:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
to wszystko bez sensu, boze kochane zrobcie cos z tym, bo..........:placz:
jak sie nie da spokojnie i po dobroci, to:mad:
A na wolontariat, zeby mozna bylo samemu tam posprzatac, zdezynfekowac i umiescic w bezpiecznym miejscu szczeniorki, to pewnie nie ma zgody, co?

Posted

Żal nam bardzo ściska serca że odszedł od nas Rikuś kochany szczeniak z radomia którego zapamiętamy do ostatniej chwili-merdającego ogonkiem jakby chciał nas pocieszyć że i w Pieskim Niebie będzie szczęśliwy ze swoją mamusią i rodzeństwem.Nie zapomnimy twoich pięknych błyszczących oczek i brązowego noska.Bardzo nam smutno bez ciebie Riki.Ten świat nie jest sprawiedliwy że nie dane ci było dorosnąć i cieszyć się pieskim życiem,ale choć przez chwilę miałeś prawdziwy dom i panciów którzy cię bardzo kochali.

Posted

mosii :-(
jestes niezwykle dzielna. Nawet sobie nie umiem wyobrazic jak sie w tej chwili czujesz. Bardzo chcialabym moc Cie chociaz przytulic.

Co do radomskiego schroniska i jego kierownika - dziewczyny prosze zrobmy cos. Ja nie wiem, nie mam zandego doswiuadczenia, ale podpisze sie pod kazda petycja i wystapie w kazdy mozliwy sposob zeby usunac tego czlowieka stamtad i zrobic porzadek.Piszcie co mozna zrobic.

Posted

Dorothy napisał(a):
mosii :-(
jestes niezwykle dzielna. Nawet sobie nie umiem wyobrazic jak sie w tej chwili czujesz. Bardzo chcialabym moc Cie chociaz przytulic.

Co do radomskiego schroniska i jego kierownika - dziewczyny prosze zrobmy cos. Ja nie wiem, nie mam zandego doswiuadczenia, ale podpisze sie pod kazda petycja i wystapie w kazdy mozliwy sposob zeby usunac tego czlowieka stamtad i zrobic porzadek.Piszcie co mozna zrobic.

Ja niestety nie mam pomysłu co mozna zrobic :( ale tak jak Ty, zrobie wszystko co w mojej mocy oraz podpisze sie pod kazda petycją.

Posted

Czy ja dobrze kojarzę, że w Płocku coś się podobnego działo, coś się dzięki mediom udało wywalczyć.

Kto to z Płocka pisał? Chyba na tym wątku... ale tak ogólnikowo...

znacie kogoś z Płocka na dogo??

Poszukam, gdzieś się chyba udało poprawić sytuację, to nie może być nie do ruszenia.

Posted

:placz::placz::placz:
Za każdym razem jak czytam o radomskich psiakach to mnie szlag ciężki trafia.Naprawdę nie ma sposobu na tego *^$%%#.Przecież to niemożliwe żeby tego człowieka nie dało sie ruszyć.Kim on jest?Bogiem:crazyeye:Tu na prawdę potrzeba jakiejś cięzkiej ogólnopolskiej zadymy.Albo ruskich z kałachem:diabloti:

Dla psiaków (*)