Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NAPEWNO bedzie dobrze.
Juz swoj limit nieszczesc wyczerpalas na ten rok, teraz juz bedzie tylko coraz lepiej.
Maluszki spisywac sie dobrze i nie martwic cioci mosii!!!

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu, maluchy sa podwójnie izolowane, mieszkaja w łazience. One mimo wszystko sa słabiutkie i nie chce zeby moje psiury coś przyniosły:shake:
Ja mam dużą łazienkę, jedna cześć to garderoba(oczywiście nieskonczona:lol: i pusta) a w drugiej jest wanna itd. tam własnie mieszkaja maluszki. A ja jak ide do nich to w garderobie(o i nareszcie sie na cos przydała:lol: ) zmieniam buty. Ostrożności nigdy nie za wiele.

Bibi troszkę pojada.

Posted

mosii napisał(a):
A ja jak ide do nich to w garderobie(o i nareszcie sie na cos przydała:lol: ) .

mosii zdaje mi sie, ze Ty jestes tak zaangazowana w ratowanie psich istnien, ze wlasciciwe to garderoba Ci niepotrzeba :evil_lol: masz pare par jeansow, kilka swetrow i sporo podkoszulkow, kurtki na spacery i bielizne. Jesli tak jest mosii jestesmy z jednej polki :lol:
ja jeszcze mam kilka par bryczesow i kamizelek oraz buty (wszystko do jazdy konnej).
W Buczkowicach wielka garderoba zaplanowana, juz kombinuje, ze mi sie tam nowe bryczesy zmieszcza i wszystkie ciuchy do stajni, i nikomu nie bdzie smierdziec.:evil_lol: :evil_lol:

Jestes kochana ze tak dbasz o maluchy, wciaz o Was mysle. Usciski. D

Posted

Dorothy,:lol: :lol: :lol: :lol: dokładnie:lol: :lol:
eleganckie ciuchy gdzies mam poupychane po kątach ale kurtek do spacerów i "lesnych" butów do wyboru do koloru:evil_lol:

Posted

Kochani! Poszłam się wykąpać i co na mnie w łazience czekało???
normalna, malutka psia kupka, zupełnie normalna:multi:
Czyli jest poprawa:multi:

Posted

:evil_lol:
Z maluchami jest coraz lepiej:multi: bawią sie, poszczekuja
nawet Bibi przed chwila poszła sobie troszkę jedzonka poskubać:multi:
bez namowy z mojej strony:cool3:

Posted

maluszki czuja sie znacznie lepiej:multi: biegaja, bawią sie zabaweczkami które ciotka zakupiła, kupki maja coraz ładniejsze:evil_lol: apetyt dopisuje. Bibi jeszcze smutna jest ale pracuje nad tym:lol:
jest dobrze:multi:

Posted

jakimi skrzydłami, to sugeruje osobe anioła a ja tylko na to czekam aby ktos mnie wielbił i wzdychał do mnie i uwielbiał mnie:shake:
o tym tylko marze sprzatajac te smierdzace gówna:shake:

Posted

mosii doskonale Cie rozumiem a to ze musisz sobie czasem ulzyc tez rozumiem. I tak ostatnio znioslas wiecej, niz niejeden czlowiek by psychicznie wytrzymal. A nadal robisz wrazenie lagodnego aniolka. A ja sadze ze czasem masz dosc, czasem Cie roznosi i szlag trafia, a czasem chce Ci sie plakac, i nie wstydz sie nam tu wywalic tego wszystkiego, po to jestesmy zeby Cie rozumiec i wspierac. Doskonale sobie wyobrazam ze maluszki w domu to nie tylko pluszowe zabaweczki i glaskane szczeniaczki ale tez kupeczki siusieczki i sprzatanko:angryy:
Zwlaszcza ze niejedna z nas tez gowna zbierala, ja dzis na przyklad wrocilam od kolezanki cala w strachu, bo Bert wczoraj rzygnal a Sunia miala sraczke, no i doczekalam sie, przychodze a tu ekhem wrazliwi zamknac oczy, nasrane i narzygane, myslalam ze sama pawia puszcze.
I co??? I nic, no bo co??? Jasna cholera mnie wziela i warknelam na bobki wsciekle.
Poszlam za to Hoske utulic, kochana moja ktora nie brala udzialu w rujnowaniu moich nerwow i podlogi.

Mosii jak Ci zle uzywaj sobie masz we mnie pelne wsparcie oraz zrozumienie. ;)

D

Posted

Doti ale to nie o maluszki kochane chodzi......
a kupka była owszem:)
ale znów napchana glistami.
ile te malce jeszcze tego w sobie maja:(

Posted

po dobranocce a jaka tam zabawa odchodzi:evil_lol: tutaj słyszę:evil_lol: fajniutkie sie juz zrobiły, ganiaja za noga, atakują spodnie, czyli normalne zachowania:evil_lol:
a jutro idziemy do weta sie pokazac, :loveu:

a ciotka znów chora, siedzę w kocu i 3 swetrach. oj zle:shake: