Dorothy Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 NAPEWNO bedzie dobrze. Juz swoj limit nieszczesc wyczerpalas na ten rok, teraz juz bedzie tylko coraz lepiej. Maluszki spisywac sie dobrze i nie martwic cioci mosii!!! Quote
Tigraa Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 mosii musi byc dobrze.A jak psiaki reagują na maluchy?A Bibi cos w ogole je? Quote
mosii Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Aniu, maluchy sa podwójnie izolowane, mieszkaja w łazience. One mimo wszystko sa słabiutkie i nie chce zeby moje psiury coś przyniosły:shake: Ja mam dużą łazienkę, jedna cześć to garderoba(oczywiście nieskonczona:lol: i pusta) a w drugiej jest wanna itd. tam własnie mieszkaja maluszki. A ja jak ide do nich to w garderobie(o i nareszcie sie na cos przydała:lol: ) zmieniam buty. Ostrożności nigdy nie za wiele. Bibi troszkę pojada. Quote
Dorothy Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 mosii napisał(a): A ja jak ide do nich to w garderobie(o i nareszcie sie na cos przydała:lol: ) . mosii zdaje mi sie, ze Ty jestes tak zaangazowana w ratowanie psich istnien, ze wlasciciwe to garderoba Ci niepotrzeba :evil_lol: masz pare par jeansow, kilka swetrow i sporo podkoszulkow, kurtki na spacery i bielizne. Jesli tak jest mosii jestesmy z jednej polki :lol: ja jeszcze mam kilka par bryczesow i kamizelek oraz buty (wszystko do jazdy konnej). W Buczkowicach wielka garderoba zaplanowana, juz kombinuje, ze mi sie tam nowe bryczesy zmieszcza i wszystkie ciuchy do stajni, i nikomu nie bdzie smierdziec.:evil_lol: :evil_lol: Jestes kochana ze tak dbasz o maluchy, wciaz o Was mysle. Usciski. D Quote
mosii Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Dorothy,:lol: :lol: :lol: :lol: dokładnie:lol: :lol: eleganckie ciuchy gdzies mam poupychane po kątach ale kurtek do spacerów i "lesnych" butów do wyboru do koloru:evil_lol: Quote
mosii Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Kochani! Poszłam się wykąpać i co na mnie w łazience czekało??? normalna, malutka psia kupka, zupełnie normalna:multi: Czyli jest poprawa:multi: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Czyli hodowlany sukces Mosii :loveu: :multi: Quote
mosii Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Rano były trzy kupy i wszystkie prawie normalne, za to całe wypchane robalami:shake: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Dlatego maja wymioty, rozwolnienie, są osłabione itd. Oj, Mosii , napracujesz sie :) Ale za tydzień będzie już ok i wtedy dopiero małe bez robali dadzą popalić :) Quote
mosii Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 :evil_lol: Z maluchami jest coraz lepiej:multi: bawią sie, poszczekuja nawet Bibi przed chwila poszła sobie troszkę jedzonka poskubać:multi: bez namowy z mojej strony:cool3: Quote
Tigraa Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 wiedzialam wiedzialam,ze u Ciebie dojda do siebie:lol::multi: Quote
mosii Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 maluszki czuja sie znacznie lepiej:multi: biegaja, bawią sie zabaweczkami które ciotka zakupiła, kupki maja coraz ładniejsze:evil_lol: apetyt dopisuje. Bibi jeszcze smutna jest ale pracuje nad tym:lol: jest dobrze:multi: Quote
Dorothy Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 mosii ja tez bym sie znacznie lepiej czula pod Twoimi skrzydlami. Jakos nie jestem zdziwiona:loveu: Quote
mosii Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 jakimi skrzydłami, to sugeruje osobe anioła a ja tylko na to czekam aby ktos mnie wielbił i wzdychał do mnie i uwielbiał mnie:shake: o tym tylko marze sprzatajac te smierdzace gówna:shake: Quote
mosii Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Dorothy przepraszam Cię, :buzi: niepotrzebnie się unosze ale nerwy mi puszczaja im człowiek więcej robi tym gorzej. Quote
Dorothy Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 mosii doskonale Cie rozumiem a to ze musisz sobie czasem ulzyc tez rozumiem. I tak ostatnio znioslas wiecej, niz niejeden czlowiek by psychicznie wytrzymal. A nadal robisz wrazenie lagodnego aniolka. A ja sadze ze czasem masz dosc, czasem Cie roznosi i szlag trafia, a czasem chce Ci sie plakac, i nie wstydz sie nam tu wywalic tego wszystkiego, po to jestesmy zeby Cie rozumiec i wspierac. Doskonale sobie wyobrazam ze maluszki w domu to nie tylko pluszowe zabaweczki i glaskane szczeniaczki ale tez kupeczki siusieczki i sprzatanko:angryy: Zwlaszcza ze niejedna z nas tez gowna zbierala, ja dzis na przyklad wrocilam od kolezanki cala w strachu, bo Bert wczoraj rzygnal a Sunia miala sraczke, no i doczekalam sie, przychodze a tu ekhem wrazliwi zamknac oczy, nasrane i narzygane, myslalam ze sama pawia puszcze. I co??? I nic, no bo co??? Jasna cholera mnie wziela i warknelam na bobki wsciekle. Poszlam za to Hoske utulic, kochana moja ktora nie brala udzialu w rujnowaniu moich nerwow i podlogi. Mosii jak Ci zle uzywaj sobie masz we mnie pelne wsparcie oraz zrozumienie. ;) D Quote
mosii Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Doti ale to nie o maluszki kochane chodzi...... a kupka była owszem:) ale znów napchana glistami. ile te malce jeszcze tego w sobie maja:( Quote
Tigraa Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 mosii a daja Ci chociaz pospac brzdące? Quote
mosii Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 tak tak, niuńki grzecznie w nocy spia, na razie;) Quote
Lulka Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 ciesze sie, ze maluchom lepiej, takie sa kochane:loveu: Quote
Dorothy Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 tak czy siak wspieram , do uwielbiania sie nie nadaje bo nie facet jestem ech niestety:cool3: Quote
Tigraa Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 berbecie juz po dobranocce?Spią?A ciocia mosii bardzo zmeczona?na Allegro obserwuje ich na razie 1 osoba. Quote
mosii Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 po dobranocce a jaka tam zabawa odchodzi:evil_lol: tutaj słyszę:evil_lol: fajniutkie sie juz zrobiły, ganiaja za noga, atakują spodnie, czyli normalne zachowania:evil_lol: a jutro idziemy do weta sie pokazac, :loveu: a ciotka znów chora, siedzę w kocu i 3 swetrach. oj zle:shake: Quote
Tigraa Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 ciocia:nono: nie choruj tam,wracaj nam do zdrowka szybko,aspirynka,witaminy i cieple ciuszki na noc.I do tego herbatka z malinami. Quote
mosii Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 ojej Kropeczka nie zyje...... maluszki moje trzymac się dzielnie. Quote
Recommended Posts