Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moj kuzyn jedzie w sobote z warszawy do jaworzna
jest keirowca w firmie okienniczej, oferowal miz e ebdzie wozil jak cos bedzie po drodze
tylko by trzeba psiaki zapakowac do jakiegos transporterka bo on bedzie sam i musi je wiezc z przodu chyba
zaraz dzwonie

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeju no to by cudnie bylo!!!!!Kontenerek zalatwie,no problem.Zeby tylko ich zabral.
zasadzkas jutro nie dam rady podjechac do schroniska a Dorota nie wiem bo ma bardzo chora suczke.

Posted

wsiadajcie w pociag bo pieseczki marzna :( do warszwy, nikt nie da rady??

mialyby transport dalej autkiem juz w ciepelku
moj kuzyn lubi psinki i umowilby sie z mosii w czestochowie

Posted

no najpierw rano wyjedzie z jaworzna do warszawy, potem rozladuej ładunek to ebdzie wracal jakos po poludniu troche zapewne
ale juz nie dzwonie po raz kolejny, bo poszedl spac ;)
zorganizujcie sie, moze ktos z wawy do radomia podjedzie i wezmie maluchy z powrotem?

Posted

Probuje sie skontaktowac z radomskimi dziewczynami w sprawie transportu.Potrzebny samochod,pociagiem czy autobusem nie damy rady zawiezc 4 malenstw do Warszawy bo trzeba ich zapakowac w skrzynke po jablkach,a skrzynki nie da sie wziac na plecy;) za duza.W transporterek sie nie zmieszcza bo jest ich 4,zreszta nawet nie mamy transporterka.

Posted

a może w kosz wiklinowy taki na zakupy kocykiem wyscielic, albo dwa kosze żeby mialy luźniej w Warszawie dałabym wam transporter dziewuszki taki dla kota:lol: powodzenia!

Posted

Jestem, jestem tylko się z papierów nie mogę wygrzebać. Wezmę je z Radomia bo chyba nie mam wyboru - no chyba , że sie ktoś nade mna ulituje i da mi szansę na jeden wolny weekend - ale jezeli nie ma takiej możliwości to pojadę tylko chciałabym wiedzieć gdzie mogę zrobic " przeładunek " i o której . Jutro mam dyżur stajenny i niestety muszę wszystko z sensem zgrać w czasie.

Pozdrawiam, B

Posted

Ania ja Cie proszę - bez przesady - każdy by to zrobił wiec nie ma o czy mówic. Powiedz mi tylko czy one są na coś chore ? Bo może pojade po nie dziś po pracy bo mam z kim a ja nie mam kratki w przeciwieństwie do mojego szefa , wiec muszę mieć ochrone przed diabełkami w ilości 4 szt :multi:

Posted

Beatko, wyslalam ani nr mojego kuzyna, najlepiej dogadaj sie z nim jak ci pasuje on bedzie wyjezdzalz wawy miedzy 14 a 15 ,a el wiesz jak to ejst w pracy moze sie to zmeinic, dlatego skontaktuj sie z nim prosze
i zapakujcie mu jakos maluszki bo musza jechac w kabinie kierowcy w fiacie ducato

Posted

Załatwiłam sobie towarzystwo Lulki do łapania robaczków z jabłkowej skrzynki , damy rade . Oby znajomemu kiwi nie wypadły gdzies po drodze bo nie będzie jabłuszek tylko spady :multi:
Melduje się jutro może nawet chwile przed 11.
zadzwonie na 20 km przed Radomiem.