Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agnieszko, najlepiej by było w kuj. - pom. bo nawet na najbliższy transport nie ma funduszy, a co dopiero jechać z bocianem do W-wy. A właśnie! Dziewczyny czy pytałyście może weta o te fundusze na ewentualny transport bociana do jego nowego miejsca? Czy schronisko przekaże na to coś ze swojej urzędowej puli?

• Replies 731
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marzena1981 napisał(a):
Mam ogromną prośbe :gdyby to sie stało,napiszesz?trzymam kciuki z całych sił:)wiadomo co czuje boksina w schronie bez człowieka...

no pewnie, że napiszę ;)

Posted

marzena1981 napisał(a):
bede jutro,wspome o wyzle i o beaglu

Dopytaj się proszę o wyżełka, żeby nie było, że coś ściemniam z tą pilną pomocą ...;)

Posted

Rozmawiałam właśnie z wetem, bociek jedzie jutro do azylu do Poznania :) Zostanie osobiście zawieziony przez weterynarza :)
a na boksie czeka już wspaniały domek w stolicy ;) jupi!!

Posted

Chyba trzeba zrobić w schronisku konkretną rozpierdzuchę, co to jest aby w tak dużym schronisku nie było wolontariatu...... Biedne psy całkowicie zdane na łaskę ludzi......
Biedny stary wyżełek, biedne inne psiaki, kociaki....

Posted

Przepraszam za prywatę.. ale jestem w wielkiej potrzebie. :(

Proszę o pomoc, o przesłanie choc dalej, może macie znajomych w okolicach Nakła, Kcyni.
Zaginął pies Brego, brat mojego Bragiego.
Proszę pomóżcie mi go odnaleźc, albo choc dowiedziec sie co sie z nim stało..

więcej informacji :
http://www.dogomania.pl/threads/219989-ZAGINĄŁ-PIES-BREGO-KUNDELEK-w-okolicy-wsi-KOWALEWKO-GROMADNO-(woj.kuj.-pom.)?p=18269942

Posted

marzena1981 napisał(a):
u nas w schronie kupka nieszczecia w postaci benka...niewiem czy dac znac jakiejs org benkowej?a jaaaaaki cudny angol(kizia)!

benka zgłosiłam fundacji, wysłałam im też foto

Posted

Trafiłam na jednym z wątków na taki apel
[quote name='tobciu']Przepraszam za prywatę.. ale jestem w wielkiej potrzebie. :(

Proszę o pomoc, o przesłanie choc dalej, może macie znajomych w okolicach Nakła, Kcyni.
Zaginął pies Brego, brat mojego Bragiego.
Proszę pomóżcie mi go odnaleźc, albo choc dowiedziec sie co sie z nim stało..

więcej informacji :
http://www.dogomania.pl/threads/219989-ZAGINĄŁ-PIES-BREGO-KUNDELEK-w-okolicy-wsi-KOWALEWKO-GROMADNO-(woj.kuj.-pom.)?p=18269942

jest też wątek:
http://www.dogomania.pl/threads/219989-ZAGIN%C4%84%C5%81-PIES-BREGO-KUNDELEK-w-okolicy-wsi-KOWALEWKO-GROMADNO-(woj.kuj.-pom.)
Może ktoś mógłby pomóc

Posted

Kochani, Goya jest już w DT :) To całkiem inny pies niż 2 tygodnie temu, wtedy była przerażona, bała się człowieka, a dziś...?? garnie się do ludzi, rozdaje buziaki, wspaniała jest :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Przepraszam za offa ;-)
Poszukuję osoby do wizyty PA w miejscowości Szembekowo 20 km za Toruniem w stronę Warszawy. Jest potencjalny domek dla czarnej wyżełki . Sprawę prowadzi Ati z Dogomanii.
Może znacie kogoś , kto mógłby przeprowadzić wizytę .

Posted

znalazłam fundacje pomagajacym amstaffom...czy ktoś z Was juz do nich pisał?dziewczyny podają meila,gg..chodzi mi o te dwa amstaffowate bobasy u nas w schronie...Jesli nikt to spróbuje do dziewczyn napisać...

• 2 weeks later...