Księżniczka Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Nie porobiłam!:(Jutro porobię dzisiaj za dużo lekcji miałam do odrobienia!:roll: Quote
Księżniczka Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Dobra trzeba się za ogłoszenia dzisiaj zabrac:roll: Quote
Księżniczka Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Wszystkie szczeniaczki mają zarezerwowane domki!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Księżniczka Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Wydaje mi się że tak!!!:) 5 na pewno dobre w tym 2 pieski i 3 sunie dla Pani doktor i jej rodziny jEDNĄ SUNIE ZAWOZIMY DO CZĘSTOCHOWY piesek nr.1 idzie do takiego pana rodziców o niego mam obawy:(więc też pod adopcje sunia nr.1 idzie do rodziny w Radzyminie pod adopcje i jedna sunia do Pana gdzieś podrodze do częstochowy zapomniałam miejscowości!:) pod adopcje Quote
Dora Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 jak chcesz sprawdzic dom pod czestochowa to daj znac, mam tam dziewczyne od hasiorow.. Quote
Księżniczka Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 podnoszę bo niestety jedna sunia szuka jeszcze domku!! gdy otworzyły oczy było ok zaczynały już powoli chodzić i po pierwszym odrobaczeniu po 2 tyg działo się coś nie tak sunia dostawała drgawek nie mogła chodzi wtedy było to raz na jakiś czas potem się nasiliło i w ogóle przestała chodzić! było prawdopodobieństwo padaczki ale na szczęście badania pokazały że ma uszkodzony lekko mózg czy coś:(dostała antybiotyki sporo zastrzyków robiłyśmy jej z mamą nie wspominają c ile poszło pieniędzy aby ją uratować!!!!Okazało się potem że to była ANEMIA nie wiadomo czemu i jak to możliwe Sunia jest już zdrowa i szuka swojego domku!!!!:lol::lol::lol: Dzięki moim ogłoszeniom w internecie tych szczeniaczków 3 pieski inne ze schroniska dostały swoja szansę!!!!:) Quote
Księżniczka Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 A no właśnie sunia dostała imię Ajka już prawie na nie reaguje!:) Ogólnie jest to sunia nr3! Quote
karolina_g_k Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 "było prawdopodobieństwo padaczki ale na szczęście badania pokazały że ma uszkodzony lekko mózg czy coś" A co z tym uszkodzeniem? Quote
Księżniczka Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 W końcu nie było uszkodzenia mózgu tylko to wszystko było spowodowane anemią!:( Sunia miała w środę badania juz jest wszystko ok jest zdrowa!!!:multi: Quote
Aleksandra:) Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 lepiej niech dziecinka znajdzie domek :D ale u Ciebie Aleksandro ona ma baaaaardzo ale to baardzo dobrze :D:D Quote
Recommended Posts