Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak zdecydowanie dom - domowy , żaden kojce , budy i łańcuchy . Misia ma bardzo krótką sierść i obecnie mieszka w cieplutkim mieszkanku .
Rozmawiałam z tymczasową opiekunka Misi o kwestiach wyboru domku i powiedziała , że jak ma wydać byle gdzie to woli wcale nie wydać to nie jest sprawa pilna na już , że suka musi opuścić ten dom natychmiast dlatego spokojnie można czekać na ten włąsciwy domek .

Fakt , że zainteresowanie jest małe ale to nie tylko Misią w ogóle jakies marne zainteresowanie adocjami :(

Posted

Przepraszam Lauro, że tu Ci offuję ale nie mam jak Ci odpisać na PW, masz zapchaną skrzynkę, a ja nie mam Twojego maila. Plizzz, odezwij się ponownie na PW, daj znać, że już zwolniłaś skrzynkowe miejsce.

• 2 weeks later...
Posted

Vasco napisał(a):
obraczus87 dziękuję i trzymam kciuki za wynik wizyty ;)

Niestety przypadkiem otrzymałam błedna date spotkania. Musze zorganizowac jakos przyszły tydzien tak aby móc iść na wizyte...

• 2 months later...
Posted

Oj przepraszam , że zapomniałam o misi w wątku .

Dziękowałam Martusi za wizytę telefonicznie , domek super naprawdę z czystym sumieniem mogę powiedzieć , że takich domków to naprawdę niewiele chyba na świecie . Ludzie odpowiedzialni bardzo , znaleźli Misię w necie i bardzo przemyśleli decyzję adopcji . To było na koniec kwietnia a Misia miała zostać przez Państwa zabrana dopiero pod koniec maja ponieważ mieli wesele syna i sporo czasu musieli poświęcić na przygotowanie wesela a Misia pozostała nieco opuszczona w związku z tym nie chcieli jej zabierać do domu ale przyjeżdżali do Wołomina odwiedzać Misię i zabierać na spacerki , chcieli jej dać czas na zapoznanie się tak by nie doznała szoku opuszczając obecne miesjce zamieszkania . Misia to bardzo aktywna psinka i bardzo dobrze bo obecna jej rodzinka to ludzie mega aktywni , dużo spacerują , jeżdzą a Misia stety lub nie zmuszona była polubić taki tryb życia obecnie wiadomo , że dla Misi to raj . W ogóle Pan bardzo odpowiedzialny człowiek , dużo pyta o zywienie , o sterylizację o to kiedy najlepiej bo chcieliby przed pierwszą cieczką , czipowanie dosłownie wszystko łącznie z prośbą o podesłanie tytułów książek o wychowaniu psa , zabawki naprawdę ludzie bardzo otwarci . Troche odbiegłam od tego co chciałam napisać więc pewnego razu przyjechali zabrać misię do siebie na weekend i mieli ją odwieźć i zabrać po weselu ale Misia zachowywała się tak wspaniale , że została i nie musiała czekać do wesela by znaleźć się w swoim domku . Zabierając misię nie było jeszcze umowy ponieważ miałam sporządzić dopiero na dzien zabrania Misi jednak ludzie przyjechali do wołomina specjalnie na podpisanie umowy i wcześniej umawiali się tak by wszytsko dograć na tip top , tacy rzetelni że aż miło mi patrzeć na misię w ich rękach :) Pan opowiadał taką historyjkę o tym jakie szkody misia robi bo ogólnie jest bardzo grzeczna ale raz Pan musiał przed siódmą wybiec z domu do pracy ale wychodząc tłumaczył Misi , że zaraz wróci dosłownie pół godzinki i jest w domku żeby poczekała grzecznie bo akurat nie mógł wyjść z nią bo mega szybko musiał znaleźć się w pracy no i tak wybiegł ale Misia przez ten czas rozpracowała turecką pufę a Pan tak pieknie wytłumaczył jej zachowanie i miał świadomość tego , że ona musiała byc bardzo zawiedziona , że nie odbył się codzienny ranny sapcerek i dlatego zajęła się pufą .

Domek super Misia ma się świetnie a fotki poproszę by mi przesłałali.