karolina_g_k Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 esperanza napisał(a):Nie płacz Kochana, bo gotowam Ci coś przytargać szybko :lol: A poważnie, to bardzo, bardzo Ci dziękuję za opiekę nad Bajką. Trzymam kciuki za jej szybką aklimatyzację w nowym domku i fotek z p.Stasią się domagam :-) Wiesz, ze nie ma za co dziekwac, dla mnie tez najwazniejsze jest to, ze trafila do wspanialego domu i bedzie szczesliwym psiakiem juz na zawsze. A brac na razie zadnego psiula nie moge.... Quote
Bliss Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 mam fotki - ale strasznie net mi szwankuje - pewnie przez te tragiczne państwowe wiadomości ... fotki później a teraz mogę napisac - malutka super grzeczna :) pańcia zachwycona nią :loveu: nie nabrudziła, nie płacze - wesoło na spacerki lata - wychodząc jest taka ,,przyczajona" ale potem się rozkręca i zwiedza ;) Quote
karolina_g_k Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 to bardzo dobre wiadomości z nowego domu Quote
Bliss Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 a tak ja ją bajerowałam ciasteczkiem, że jestem fajna i trza mnie kochać ;) Quote
Bliss Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Lara napisał(a):Ojej, jaka ona jest malusia!!!! teraz dopiero widac jak stoi przy czlowieku, na zdjeciach dotychczasowych wydawala mi sie wieksza. A to kruszynka!!! :-) Adresowka jest?!!! Bo nie widze!!!??? nie ma jeszcze :D - jakoś od wczoraj wieczorkiem nie zdążyłam z tym wybacz :evil_lol: Quote
Bliss Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 [quote name='Lara']no!!! ale dzis bedzie???!!! :mad: psy zaadresowane sie nie gubia! :p joaaa - mysle, ze tak, zmieniaj temat, nie ma co, Bajeczka chyba sie juz zadomowila :loveu: chyba raczej dziś też nie :roll: - lecę z młodymi na kinderbal - ale do poniedziałku się nie zgubi - jest pilnowana i na smyczy :p no i ponoc juz na łóżko raz wlazła a na podusi swojej wywala się do góry podwoziem :loveu: Quote
Bliss Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 czy są tu jakies ciocie, które chciałyby małą zobaczyć? :cool3: zaraz załaduję fotki :) - szykujcie się na wejście smoka :evil_lol: Quote
Bliss Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 no więc najpierw fotki mizerne bo z przyczajki i na dużym zoomie robiłam - podglądałam je na spacerze :cool3: tak spaceruje Bajka z pańcią :loveu: i jeszcze tak Quote
Bliss Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 a tak się śmieje spuszczona ze smyczy u mnie :) killer!!! morduje mi psa :evil_lol: Quote
Bliss Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 i znów morduje!!! no i tak było ze dwie godziny :roll: Quote
karolina_g_k Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Piękne :D Nawet nie wiecie jak się ciesze. Quote
Bliss Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 generalnie Bajeczka się myślę już zaaklimatyzowała ale spuszczana jest tylko u mnie w ogrodzie bo nie jesteśmy jeszcze pewne jej zachowań - głównie ja się martwię, że może się czegoś przestraszyć i pogna gdzieś w świat p. Stasia ma fioła na jej punkcie absolutnego :loveu: - musiałam ją zamknąć żeby psy się mogły powściekać bo się stresowała że sobie coś zrobią tymi przewalankami :p dopiero później wyluzowała jak zobaczyła że same szukają zaczepki i latają za sobą w szczęśliwości :razz: myślę, że się odnalazły na tym świecie ;) Quote
Bliss Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 no to jeszcze jedna fotka żeby udokumentować dręczenie MOJEGO BIEDNEGO PSA :roll: przez killerkę co to nieśmiała miała być :diabloti: on się przecież WCALE nie bawi dobrze biedaczek :shake: Quote
Bliss Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 mała dziś zaszczepiona - była super grzeczna - nawet nie mruknęła :loveu: co jest dla mnie miłą odmianą bo moje się drą przy zastrzyku potwornie :diabloti: Quote
Bliss Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 mała rozrabia :diabloti: wczoraj p.Stasia poszła do pracy pierwszy raz bo przedłużała wolne zostawiła jej w mieszkaniu poukrywane niespodzianki - kostki, ciasteczka itd żeby się młoda zajęła :lol: - no i oczywiście toto wynalazło smakołyki pewnie w 5 minut bo potem zdążyła obgryźć pufę dokumentnie :roll: a dziś dla odmiany pożarła książkę którą wydłubała z półki oraz potłukła lusterko - ale to jej nie przeszkadzało ramki pożreć tegoż lusterka :evil_lol: ale nic to w porównaniu z radością jaką daje swojej pańci :loveu: - ona odżyła i psica tyż wesolutka jak skowronek :loveu: wiecie miło tego mi się słucha jak Stasia opowiada i mówi o niej per ,,aparatka'', ,,agentka" oraz ,,szczurka" jak wybitnie narozrabia :cool3: Quote
Bliss Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 jeśli ktoś chce zobaczyć bajkę to zapraszam do nas :) nie chce mi się przeklejac tych samych fot ;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/120966-SZNAUCER-MINI-Misza-szuka-SUPER-turboOpiekuna-ZNALAZ%C5%81[/url]!!! Quote
karolina_g_k Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Bylam, widzialam :) A Twojemy facecikowi to te zabawy sie podobaja? ;) Zdziwilam sie troche tymi niszczycielskimi zapedami malej... Nie wiem moze tak zareagowala na wszystkie zmiany i na to, że przez kilka dni bya z Pania Stasia non stop? A jak jest teraz nadal niszczyciel maly z niej wychodzi? Quote
Bliss Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 niszczy jak jest długo sama - były takie dwa dni że Stasia po pracy i spacerku musiała po lekarzach polatac i właśnie wtedy demon z niej wyłazi :evil_lol: ale załatwiłam temat gnatem wołowym - mała dostaje wieeeeelki gnat, ma co robić i jest spokój ;) na szczęście przez 6 godzin nie ma problemu - wytrzymuje sama na luzie :lol: a jemu się to baaaardzo podoba - to tylko tak makabrycznie wygląda ale on jest uszczęśliwiony i tak się międolą godzinami :evil_lol: Quote
esperanza Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Głosujcie na Kruszewo w ankiecie do Krakvetu- link w podpisie Quote
Recommended Posts