Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karolina_g_k']E tam kazda z nas jest tak chora ;)
Bliss podobno Pani Stasia chcialaby mala dopiero w nastepny piatek żeby sunia nie musiala siedziec sama zaraz po przeprowadzce do niej.
Co Ty o tym myslisz?[/QUOTE]

jak to sama? pewnie na czas jej pracy?

jutro się będziemy widzieć więc wypytam co ma na myśli i wszystko jak na spowiedzi opowiem :)

ale jedno wiem na pewno - i cieszę się że ,,wizytator" tak samo myśli - mała będzie miała jak w ulu :p - ciepło miło i bezpiecznie :lol:

jutro się odezwę i opowiem co i jak :)

Posted

już wiem o co chodzi :)

p.Stasia chce najpierw się przyzwyczaić do psa i psa do siebie - więc wymyśliła, że w piątek bo potem sobota i niedziela wolna i oprócz tego wzięła poniedziałek i wtorek urlop żeby dłużej z psiołką być ;)

po prostu chce jak najlepiej dla małej :loveu:

Posted

[quote name='karolina_g_k']W takim razie czekam na Twój telegfon Bliss :)
A my jutro biegniemy na zdjęcie szwów ;)[/QUOTE]

zadzwonie na pewno - też się nie mogę doczekać :p

choroba głowy zaawansowana jak nic (u mnie oczywiście ;))

Posted

czekamy na maluśkę :loveu:

miseczki zamówione i szczotka do kudełków również :) - zamówiłam też ciasteczka i inne ,,przekupywacze" w prezencie dla malusiej ;)

co malutek je? bo nie wiemy jaką karmę kupić?

moja p. Stasia już nie może się doczekać - zupełnie jak na dziecko czeka :loveu:

Posted

Obecnie Purina Dog Chow Puppy ale proponuje zmienic na jakaś inna bo mam wrazenie, ze ta jej nie bardzo idzie.... Dam Wam to co mamy (w tej chwili jest jeszcze pó 3kg opakowania) więc bedzie z czym mieszac nastepną.
Szeleczki, smycz, poslanie i zabawki beda w komplecie ;)

Posted

i co z Marysia...? jestem tu cały czas, nie odzywam sie, ale czuwam..
Kiedy bedzie jechac do domu ? czy juz wszystko umowione? moze pomoc w transporcie ?:oops:

Posted

jayo napisał(a):
i co z Marysia...? jestem tu cały czas, nie odzywam sie, ale czuwam..
Kiedy bedzie jechac do domu ? czy juz wszystko umowione? moze pomoc w transporcie ?:oops:

malusia jedzie jutro :loveu:

jutro dogadam się szczegółowo z Karoliną - transportować będę ja :cool3: - i lalusię i pańcię :multi:

myślę że mniej więcej - na dzień dzisiejszy i jeśli będzie Karolinie pasowało - wyruszę koło 18 - zumi mi mówi że mam godzinę jazdy ...

więc jeśli jakieś korki się nie trafią to wieczorkiem będą wieści ode mnie - świeżutkie :p

Posted

karolina_g_k napisał(a):
Karolinie odpowiada :)
Od 18 w górę czekamy na Was, spakowane i gotowe wyruszyć po nowe zycie ;)

no więc mam nowe informacje - mój TZ będzie dziś kwitł w pracy do nocy ciemnej a p.Stasia nie ma dziś czasu żeby mi z dziećmi zostać :diabloti: więc muszę dziewczyny wziąć ze sobą

w związku z tym być może uda się godzinkę wcześniej wyruszyć ;)

Posted

Bliss napisał(a):
no więc mam nowe informacje - mój TZ będzie dziś kwitł w pracy do nocy ciemnej a p.Stasia nie ma dziś czasu żeby mi z dziećmi zostać :diabloti: więc muszę dziewczyny wziąć ze sobą

w związku z tym być może uda się godzinkę wcześniej wyruszyć ;)

A to ciekawie będzie cos czuje... Twoje dziewczyny moje chlopaki :diabloti:

Zadzwoń jak juz bedziecie jechać żebym sie mentalnie na "meksyk" przygotowala :evil_lol:

Posted

karolina_g_k napisał(a):
A to ciekawie będzie cos czuje... Twoje dziewczyny moje chlopaki :diabloti:

Zadzwoń jak juz bedziecie jechać żebym sie mentalnie na "meksyk" przygotowala :evil_lol:

nie martw się - jakoś to opanujemy - psy zostawiam w domu :razz:

w jakim wieku masz chłopców? moje mają 3 lata i 6 - i są ponoć grzeczne (czasem :roll:) - a poza tym nie będziemy głowy zawracać ;)

Posted

bajeczka już dojechała :loveu:

całą drogę super grzeczna - wyglądała przez okno siedząc na kolanach pańci :cool3:

Karolinka - niezwykle uczuciowa spłakała się faktycznie - NIE PŁACZ KOCHANA - coś jutro zafotkuję bo teraz muszę moje dzieciaki zapędzić do snu ;)

ale poszłyśmy na mały spacerek - bajeczka ciekawa wszystkiego strasznie - ciągnie jak pies zaprzęgowy od krzaczka do krzaczka :razz: - teraz poszła do nowego domku - mają plan coś zjeść i połazić jeszcze po parku :p

Karolina - nie martw się - u nas jest duuuużo ciszej i więcej trawki - ona nie miała się nawet czego przestraszyć na pierwszym spacerku :)

będzie dobrze - całą drogę się miziały i wtulały :loveu:

Posted

Ja nie placze dlatego, ze sie o nią boje. Gdybym sie choc odrobine bala to bym jej Wam nie oddala ;)
Jestem pewna, ze wszystko sie ulozy, tylko to zawsze radosc przez lzy psiaka wyadoptowywać. Pokochalam ja mocno, troche razem przeszlysmy, a To wspaniala, kochana sunieczka.
Brakuje mi przytulania z nią i tak pusto...
Ale to minie, zawsze mija.

Posted

karolina_g_k napisał(a):
Ja nie placze dlatego, ze sie o nią boje. Gdybym sie choc odrobine bala to bym jej Wam nie oddala ;)
Jestem pewna, ze wszystko sie ulozy, tylko to zawsze radosc przez lzy psiaka wyadoptowywać. Pokochalam ja mocno, troche razem przeszlysmy, a To wspaniala, kochana sunieczka.
Brakuje mi przytulania z nią i tak pusto...
Ale to minie, zawsze mija.

pomiziaj kocurka pięknego co go dziewczynom oddać nie chciałaś ;) - pytały mnie po drodze kiedy pojedziemy kota też zabrać :diabloti:

Posted

Nie płacz Kochana, bo gotowam Ci coś przytargać szybko :lol:

A poważnie, to bardzo, bardzo Ci dziękuję za opiekę nad Bajką.
Trzymam kciuki za jej szybką aklimatyzację w nowym domku i fotek z p.Stasią się domagam :-)

Posted

Moj mlodszy syn stwierdzil "fajne te dziewczyny byly tylko dlaczego tak krótko?" ;)
A starszy niestety goraczki godzine temu dostal ponad 38 ma, mam nadzieje, ze Twoje slicznotki nie zalapaly :(