Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Misiek- wrak psa odebrany interwencyjnie.
Przez ostatni rok czasu, brak opieki weterynaryjnej. 6 miesięcy bez świeżego powietrza.
Diagnoza weterynarza brzmi: alergiczne pchle zapalenie skóry.
Potrzebne wsparcie dla Miśka na długiej drodze leczenia.
Zapraszam na wątek:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/184761-Misiek-wrak-psa-odebrany-interwencyjnie.-Potrzebe-wsparcie!?p=14600447#post14600447[/url]

Posted

Ale śliczna ,podoba mi się na trzecim zdjęciu!Można to gdzieś wykorzystać.Wy na spacerze z Pianką a my zamkniete w boksie z Bojuśką,żeby ją oswoić.

Posted

Paula, w odpowiedzi na pytanie na wątku łowickim, może to własnie Piance mogłabyś zrobić ogłoszenia, jesli jeszcze nie ma, tylko w tytule koniecznie trzeba napisać nazwę rasy, z która się kojarzy.

Posted

Dziewczyny, proszę poprawcie błędy i jak możecie to może dopiszcie coś co poruszy serca ;)

Pianka - piękna sunia rasy jack russell terrier

Brązowo-beżowo-biała Pianka jest w schronisku już 5 miesięcy!

Piankę ktoś podrzucił do schroniska, czyli po prostu przerzucił przez płot nie licząc się z tym jakie ewentualne konsekwencje mogłoby to mieć dla suczki. Kiedy rano pracownicy schroniska otworzyli bramę suczka biegała przerażona po dziedzińcu schroniska próbując się ukryć ,nie wiedząc co się dzieje. Pianka ma prawdopodobnie około 5-6 lat i na pewno miała już szczeniaki. Pomimo, że jest w schronisku radośnie wita wolontariuszy merdaniem ogona. Jest bardzo kontaktową, łagodną i przytulaśną suczką. Suczka przed adopcja będzie wysterylizowana. Szukamy domu dla Pianki!

Posted

Nie zrobiłam jeszcze Piance ogłoszeń, bo dopiero mi włączyli internet!

Poprawcie tekst do ogłoszeń, który jest w 119 poście :)

Figa świetne zdjęcie!

Posted

Trochę pomyślałam i zmieniłam tekst do ogłoszeń! Piszcie co poprawić:

Pianka - piękna sunia rasy jack russell terrier

Pianka jest bardzo radosną sunią! Uwielbia kontakt z człowiekiem, zawsze chce się tulić i bawić. Na spacerach lubi wariować- tarza się i gania! Tego szczęścia nie da się opisać! Jednak jej życie nie zawsze jest takie wspaniałe, bo Pianka jest w schronisku, więc poza rzadkimi przechadzkami nic radosnego w jej życiu nie ma! Na spacerkach Pianka choć na chwilkę chcę zapomnieć o swojej przeszłości… O tej smutnej historii… Nie wie czemu tak bardzo ją skrzywdzono!
Czemu ktoś podrzucił ją do schroniska! Jej były właściciel po prostu przerzucił ją przez płot nie licząc się z tym jakie ewentualne konsekwencje mogłoby to mieć dla suczki. Kiedy rano pracownicy schroniska otworzyli bramę Pianka biegała przerażona po dziedzińcu schroniska próbując się ukryć, nie wiedząc co się dzieje. Suczka ma prawdopodobnie około 5-6 lat i na pewno miała już szczeniaki! Pianka jest śliczną brązowo- beżowo- białą suczką! Jest bardzo podobna do rasy jack russell terier. Jest wysterylizowana!
Do pełni szczęścia brakuje jej domu! Podaruj Piance DOM!

Posted

Jak dla mnie może byc o ten ton chodzi własnie .Ogłaszałabym ja z tym tekstem!Paula jak możesz to zrób ogłoszenia!Pianka ma duże szanse i zdjęcia tez mamy cudne.