Romka Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Romka napisał(a):Wysłałam też zapytanie do hankasanok...czekam na odpowiedz... I Hankasanok zgłosiła się dziś:lol:...już z nią rozmawiałam przez telefon...wizyta albo jutro albo dopiero za kilka dni...Hankasanok będzie się z Państwem kontaktować...a teraz kilka słów o domku:dom z ogrodem,w domu psiak Asmat około 6 letni w typie jack rusell teriera znaleziony na śmietniku,odchowany i wypielęgnowany przez panią.Jest to jej pierwszy psiak.Pani pracuje co drugi dzień po 12 godzin w tym czasie psiak jest sam i tęskni...jak będzie drugi psiak pani ma nadzieję,że Asmat nie będzie tęsknił.W domu jest miejsce dla drugiego psa.Pani mieszka z mężem.Dom świadomy: Pani wie co to jest babeszjoza,odrobaczanie i zakroplenie,szczepienie.Pies mieszka w domu.Wszystkie pozostałe szczegóły będą sprawdzone w czasie wizyty przedadopcyjnej. Quote
hankasanok Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 jestem i ja u sunieczki, rozmawiałam z Panią, pod koniec tygodnia bede sie umawiac na wizyte, która odbedzie sie w nastepnym tygodniu, niestety przez tydzien jestem pozbawiona samochodu i nie mam jak podjechac do Panstwa! Mam nadzieje ze wszystko wypadnie dobrze, przez telefon Pani sprawia bardzo miłe i dobre wrażenie! Trzymać kciuki Ciotki! Quote
Romka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 hankasanok napisał(a):jestem i ja u sunieczki, rozmawiałam z Panią, pod koniec tygodnia bede sie umawiac na wizyte, która odbedzie sie w nastepnym tygodniu, niestety przez tydzien jestem pozbawiona samochodu i nie mam jak podjechac do Panstwa! Mam nadzieje ze wszystko wypadnie dobrze, przez telefon Pani sprawia bardzo miłe i dobre wrażenie! Trzymać kciuki Ciotki! Najważniejsze,ze Państwo już powiadomieni...nie mogę się doczekać wizyty...też trzymam kciuki... Quote
mamanabank Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Czekamy na wieści cierpliwie, niecierpliwie ;-) Quote
Romka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 mamanabank napisał(a):Czekamy na wieści cierpliwie, niecierpliwie ;-) Coś się kluje i u Lakiego...też w tamtym kierunku...;) Quote
hankasanok Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Romka napisał(a):Najważniejsze,ze Państwo już powiadomieni...nie mogę się doczekać wizyty...też trzymam kciuki... dobrze ze Panstwo cierpliwi, ten brak samochodu bardzo daje mi sie we znaki, uwierzcie!!!!! nie bede miała własnego tarnsportu do konca nastepnego tyg. ale juz rozmawiałam z kolezanka ona mnie podrzuci, w czwartek prawdopodobnie, bede do Pani dzwonic w tej sprawie. Quote
Romka Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Haniu,sprawdziłyśmy już domek pod Rzeszowem...teraz czekamy na wyniki wizyty w Starej Wsi...chcemy połączyć wyjazd psiaków w Wasze strony... Quote
hankasanok Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Romka napisał(a):Haniu,sprawdziłyśmy już domek pod Rzeszowem...teraz czekamy na wyniki wizyty w Starej Wsi...chcemy połączyć wyjazd psiaków w Wasze strony... ja tez czekam na ta wizyte, nadal nie mam auta ale juz rozmawiałam z kolezanka wiec mnie podrzuci, tylko z ta Pania od piatku nie moge sie skontaktowac, dzwoniłam w piatek i akurat prowadziła samochód, miała oddzwonic za pół godziny - nie oddzwoniła, w sobote, niedziele i wczoraj tez nie odbierała telefonu..... Quote
Romka Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 hankasanok napisał(a):ja tez czekam na ta wizyte, nadal nie mam auta ale juz rozmawiałam z kolezanka wiec mnie podrzuci, tylko z ta Pania od piatku nie moge sie skontaktowac, dzwoniłam w piatek i akurat prowadziła samochód, miała oddzwonic za pół godziny - nie oddzwoniła, w sobote, niedziele i wczoraj tez nie odbierała telefonu..... No to pewnie mamy problem... Quote
hankasanok Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Romka napisał(a):No to pewnie mamy problem... no poczekaj, jeszcze bede dzwonic dzisiaj! Quote
Romka Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Ja też dzwoniłam przed chwilą...też nie odebrała...wysłałam smsa...czekamy! Quote
hankasanok Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Romka napisał(a):Ja też dzwoniłam przed chwilą...też nie odebrała...wysłałam smsa...czekamy! ok, to czekamy, cały czas mam oczywiscie nadzieje ze sie nie rozmysliła , :hmmmm:może pracuje?! potem z natłoku spraw zapomina oddzwonic.... no nie wiem juz sama.....jak tylko sie dodzwonie to bede dzwonic do Ciebie jesli Ty sie dodzwonisz pierwsza to dryndnij do mnie ok?! Quote
Romka Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 hankasanok napisał(a):ok, to czekamy, cały czas mam oczywiscie nadzieje ze sie nie rozmysliła , :hmmmm:może pracuje?! potem z natłoku spraw zapomina oddzwonic.... no nie wiem juz sama.....jak tylko sie dodzwonie to bede dzwonic do Ciebie jesli Ty sie dodzwonisz pierwsza to dryndnij do mnie ok?! Ok,Pani nie odpowiedziała na smsa...może jest poza krajem? Quote
hankasanok Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Romka napisał(a):Ok,Pani nie odpowiedziała na smsa...może jest poza krajem? myslisz? a moze jest w pracy i nie ma jak odpisac?! zadzwonie do niej po południu,jak nie odbierze to ok 20, zobaczymy czy mi sie uda, na razie nie panikujmy! Quote
edzia.71 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 hankasanok napisał(a):myslisz? a moze jest w pracy i nie ma jak odpisac?! zadzwonie do niej po południu,jak nie odbierze to ok 20, zobaczymy czy mi sie uda, na razie nie panikujmy! Miejmy nadzieje, że sie nie rozmysliła. Quote
Romka Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Rozmawiałam dziś z Panią zaraz po naszej rozmowie...Pani odebrała telefon i powiedziała,że absolutnie nie rezygnuje z adopcji Pianki ale w tej chwili musi wyjechać z mężem zagranicę i nie będzie mogła adoptować Pianki...z ich psem domowym zostaje teściowa,które nie znając Pianki nie chce podjąć się opieki nad nieznanym jej psem...Pani prosi o telefon w połowie sierpnia...no to teraz z wizyty w Starej Wsi nic nie będzie...dzwonimy w sierpniu...chyba,ze Pianka znajdzie do tego czasu domek...Hankasanok,dziękuję za pomoc...czekamy w takim razie na telefon Pani...bo to ona ma do mnie dzwonić,jak wróci...jak tylko Pani się odezwie dam znać... Quote
hankasanok Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Romka napisał(a):Rozmawiałam dziś z Panią zaraz po naszej rozmowie...Pani odebrała telefon i powiedziała,że absolutnie nie rezygnuje z adopcji Pianki ale w tej chwili musi wyjechać z mężem zagranicę i nie będzie mogła adoptować Pianki...z ich psem domowym zostaje teściowa,które nie znając Pianki nie chce podjąć się opieki nad nieznanym jej psem...Pani prosi o telefon w połowie sierpnia...no to teraz z wizyty w Starej Wsi nic nie będzie...dzwonimy w sierpniu...chyba,ze Pianka znajdzie do tego czasu domek...Hankasanok,dziękuję za pomoc...czekamy w takim razie na telefon Pani...bo to ona ma do mnie dzwonić,jak wróci...jak tylko Pani się odezwie dam znać... w takim razie jesli Piance nie poszczesci sie wczesniej, czekam na tel. w sierpniu! Trzymaj sie Pianeczko! Quote
mamanabank Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Oby się poszczęściło, choćby i w sierpniu... Quote
Romka Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Dziś biegała po dziedzińcu,mam tylko takie zdjęcie: Quote
hankasanok Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 i o tam u dziewczynki słychać? jakies nowe domki sie zgłaszaja? Quote
Recommended Posts