Romka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 W ulubionym miejscu w schronisku wszystkich psiaków Quote
Paula03 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 O tak ta górka piachu jest ulubionym miejscem! Quote
Romka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Pianka miała mały spacerek w schronisku a Fionka poza schroniskiem i zeby nie było starcie między dziewczynami to Pianka dodatkowo została wygłaskana za wszystkie czasy przez Grazynkę!Ale była zadowolona! Quote
kajkoowa Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Ale mimo wszystko jak odprowadziłam Fionkę to Pianka na nią nie zareagowała. Podeszła tylko do mnie, podrapałam ją za uszkiem i poszła do budy! Quote
Romka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Kaja10014 napisał(a):Ale mimo wszystko jak odprowadziłam Fionkę to Pianka na nią nie zareagowała. Podeszła tylko do mnie, podrapałam ją za uszkiem i poszła do budy! Znaczy się GraZynka drapała dobrze i długo! Quote
Paula03 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Dzisiaj Pianka była na spacerze! Niestety potem w boksie nie pozwalała podejść innym do jej miski... Quote
Romka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Do żadnej miski na każdego psiaka warczała albo pokazywała zęby i wszyscy jej ustępowali.Mamanabank powiedział,ze to terrierkowa natura bierze górę! Quote
Paula03 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Mam nadzieję, że Fionka, Nugat i Bojka zdążyły coś zjeść! Quote
mamanabank Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Romka napisał(a):Do żadnej miski na każdego psiaka warczała albo pokazywała zęby i wszyscy jej ustępowali.Mamanabank powiedział,ze to terrierkowa natura bierze górę! Ona nawet na powyższych zdjęciach patrzy zupełnie jak Romka Romki :-) Jak nie terrier jak terrier :-) Quote
Figafiga Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 racja racja - taka Romcia z ogonkiem i inną kolorystyką ;-) Quote
Romka Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Chcecie po prostu powiedzieć ,ze ma bezczelne spojrzenie.Zaczepnie patrzy to prawda! Quote
mamanabank Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 nigdy nie powiedziałabym, ze to bezczelne spojrzenie, ani o Romce ani o Piance, patrzy żywo i odważnie, radośnie, w oczekiwaniu na propozycje ze strony człowieka: "bawisz się ze mną, czy masz coś dla mnie? Bo jak nie to lecę szukać kota" :-) Quote
Romka Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 mamanabank napisał(a):nigdy nie powiedziałabym, ze to bezczelne spojrzenie, ani o Romce ani o Piance, patrzy żywo i odważnie, radośnie, w oczekiwaniu na propozycje ze strony człowieka: "bawisz się ze mną, czy masz coś dla mnie? Bo jak nie to lecę szukać kota" :-) Ty to wiesz co powiedzieć!Szukac kota odpowie Romcia i najlepiej jak byłby w zakazanym, ogrodzie biskupim.Coś w rodzaju zaczarowany ogród albo tajemniczy ogród.A tam przygoda w postaci kotów ,którym mozna pogonic kota! Quote
Romka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Pianeczko na pierwszą stronę hop w poszukiwaniu domku! Quote
Recommended Posts