Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pianka miała mały spacerek w schronisku a Fionka poza schroniskiem i zeby nie było starcie między dziewczynami to Pianka dodatkowo została wygłaskana za wszystkie czasy przez Grazynkę!Ale była zadowolona!

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Ale mimo wszystko jak odprowadziłam Fionkę to Pianka na nią nie zareagowała. Podeszła tylko do mnie, podrapałam ją za uszkiem i poszła do budy!

Znaczy się GraZynka drapała dobrze i długo!

Posted

Do żadnej miski na każdego psiaka warczała albo pokazywała zęby i wszyscy jej ustępowali.Mamanabank powiedział,ze to terrierkowa natura bierze górę!

Posted

Romka napisał(a):
Do żadnej miski na każdego psiaka warczała albo pokazywała zęby i wszyscy jej ustępowali.Mamanabank powiedział,ze to terrierkowa natura bierze górę!

Ona nawet na powyższych zdjęciach patrzy zupełnie jak Romka Romki :-) Jak nie terrier jak terrier :-)

Posted

nigdy nie powiedziałabym, ze to bezczelne spojrzenie, ani o Romce ani o Piance, patrzy żywo i odważnie, radośnie, w oczekiwaniu na propozycje ze strony człowieka: "bawisz się ze mną, czy masz coś dla mnie? Bo jak nie to lecę szukać kota" :-)

Posted

mamanabank napisał(a):
nigdy nie powiedziałabym, ze to bezczelne spojrzenie, ani o Romce ani o Piance, patrzy żywo i odważnie, radośnie, w oczekiwaniu na propozycje ze strony człowieka: "bawisz się ze mną, czy masz coś dla mnie? Bo jak nie to lecę szukać kota" :-)

Ty to wiesz co powiedzieć!Szukac kota odpowie Romcia i najlepiej jak byłby w zakazanym, ogrodzie biskupim.Coś w rodzaju zaczarowany ogród albo tajemniczy ogród.A tam przygoda w postaci kotów ,którym mozna pogonic kota!