Figafiga Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='Paula03']Na zdjęciu DogAngel Fionka wyszła niepodobnie do siebie![/QUOTE] tez odniosłam takie wrażenie ;-) rośnie panna Quote
Romka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Pewnie niedługo Fionka obejmie władztwo w boksie.Teraz rządzi Pianka! Quote
Romka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 W sobotę Fionka była na spacerku z Amikiem i Pianką. Quote
sylwiaso Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Figafiga!jesteś specjalistką od zdjęć wszystkie psiaki wychodzą naturalnie,subtelnie i są takie kochane!!!!!!!!!!!!11 Quote
Romka Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Tak masz rację Sylwiaso,Figa jest dobra w robieniu zdjęć! Quote
Romka Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Nasza Fionka wymaga fryzjera!Wychodzi z niej zimowa sierść.Była na spacerku z Pianka i Amikiem.Dziewczyny poznały Morusa.Bojka nie wychyliła nawet noska. Quote
Romka Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Romka napisał(a):Nasza Fionka wymaga fryzjera!Wychodzi z niej zimowa sierść.Była na spacerku z Pianka i Amikiem.Dziewczyny poznały Morusa.Bojka nie wychyliła nawet noska. Zapomniałam dodac ,że Fionka padła ofiarą Perełki.Starszej pani coś sie nie podobało i dwukrotnie ugryzła małą.Dezapropatę wyraziła Grazynka. Quote
sylwiaso Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Romka słyszałyście,że Maksio uciekł tak nam było przykro i to po 10-ciu minutach jak przyjechali z nim do mnie,a ja tak czekałam na niego!mamy nadzieję,że się znajdzie.Dziewczyny ja bardzo chcę pomóc jaka psina potrzebuje od zaraz pomocy napiszcie mi,bo wiecie,że ja nowa i trochę się gubie.Zapraszam WAS do mnie!!!!!!!!!! Quote
Romka Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 sylwiaso napisał(a):Romka słyszałyście,że Maksio uciekł tak nam było przykro i to po 10-ciu minutach jak przyjechali z nim do mnie,a ja tak czekałam na niego!mamy nadzieję,że się znajdzie.Dziewczyny ja bardzo chcę pomóc jaka psina potrzebuje od zaraz pomocy napiszcie mi,bo wiecie,że ja nowa i trochę się gubie.Zapraszam WAS do mnie!!!!!!!!!! Wszystko wiem nawet jak nie piszemy o tym na wątku,byłam w tamtych okolicach na spacerze to moje tereny spacerowe aż do drugiego mostu na Bzurze,tego drewnianego.Dzięki za zaproszenie wybieramy się z Mamanabank do Ciebie!Jak będzie jakaś pilna potrzeba to damy znać,ale pewnie spotkamy się i pogadamy.Przesłałam wątek do przychodni wet.obsługującej schronisko. Quote
Figafiga Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 oj przydałoby się...trzeba się umówić, ale jak miną upały, jeśli chodzi o mnie Mamanabank ;-) Quote
Romka Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Fionka będzie zaraz ładniejsza jak tylko zostanie wyczesana! Quote
Paula03 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Ja mogę ją wyskubać w sobotę jeśli nikt nie miał by nic przeciwko temu :) Quote
Romka Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Plan na sobotę w tym tygodniu,wyskubac i wyczesać Fionkę.Paula mogę Ci pomóc! Quote
Paula03 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Romka napisał(a):Plan na sobotę w tym tygodniu,wyskubac i wyczesać Fionkę.Paula mogę Ci pomóc! Dziękuję! Pomoc się przyda! ;) Quote
Romka Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Rozmawiałem z p.Markiem ,który powiedział,ze wiele osób interesuje się Fionka.Bardzo dobrze byle by dom był dobry. Quote
Recommended Posts