kajkoowa Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Ludzie to specyficzny gatunek. Potrafią kochać tak samo mocno jak nienawidzić. Smutne jest to, że Fiona, jako psi maluch przerażona otaczającym ją światem została wyrzucona i zaznała tejże nienawiści ze strony człowieka. Nie poddając uczy się, że człowiekowi można jednak zaufać. Bardzo sympatyczna i przyjazna wypatruje domku zza schroniskowych krat boksu rzucając tęskne i pełne miłości spojrzenie na człowieka. Dlaczego jednak człowiek nie chce obdarzyć miłością Fionki? Nie wiedzą tego zarówno wolontariusze schroniska jak i pracownicy. Przecież młody, radosny i uroczy psiak nie powinien tak długo być bez opiekuna! 9 miesięczna Fionka będzie średniej wielkości psiakiem. Lubi bawić się z innymi psami a nade wszytsko ceni kontakt z człowiekiem. Może to właśnie ty będziesz mógł dać Fionie powód do machania ogonem? Poprawiajcie i mówcie, co nie tak! Quote
Paula03 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Dzisiaj Nugat szczekał na Fionkę, ale ona nie pozostała mu dłużna! Quote
kajkoowa Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Nugata nie ma i Fiona musi sama broni si przed Pianka, która mam wrażenie, że jej ustępuje! Pianka pokazuje zeby a Fiona zaczyna szczekać i pianka idzie w głąb boksu... A Bojka się nie pokazuje... Quote
Romka Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Nie wierzę ,nasza mała Fionka!Żeby tylko nie było awantury w boksie. Quote
Romka Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Mamanabank,zajrzyj prosze do postu 131,może cos się ruszy dzięki temu,ze wydasz opinię;) Quote
mamanabank Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Kaja10014 napisał(a):Ludzie to specyficzny gatunek. Potrafią kochać tak samo mocno jak nienawidzić. Smutne jest to, że Fiona, jako psi maluch przerażona otaczającym ją światem została wyrzucona i zaznała tejże nienawiści ze strony człowieka. Nie poddając uczy się, że człowiekowi można jednak zaufać. Bardzo sympatyczna i przyjazna wypatruje domku zza schroniskowych krat boksu rzucając tęskne i pełne miłości spojrzenie na człowieka. Dlaczego jednak człowiek nie chce obdarzyć miłością Fionki? Nie wiedzą tego zarówno wolontariusze schroniska jak i pracownicy. Przecież młody, radosny i uroczy psiak nie powinien tak długo być bez opiekuna! 9 miesięczna Fionka będzie średniej wielkości psiakiem. Lubi bawić się z innymi psami a nade wszytsko ceni kontakt z człowiekiem. Może to właśnie ty będziesz mógł dać Fionie powód do machania ogonem? Poprawiajcie i mówcie, co nie tak! Jestem na tak :-) DOpisałabym tylko, że Fiona jest zaszczepiona, odrobaczona. Przed adopcją zostanie wysterylizowana. Quote
Romka Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 No to mozna ogłaszać!Dziewczyny ,która była chętna?Może Fionka znajdzie dom!Tylko dodajcie te uwagi Mamanabank. Quote
kajkoowa Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Romka napisał(a):No to mozna ogłaszać!Dziewczyny ,która była chętna?Może Fionka znajdzie dom!Tylko dodajcie te uwagi Mamanabank. Z racji, że miałam ogłaszać Nugata, który grzeje tyłek w domu, ja poogłaszam, tyle że w środę, co Wy na to? :) Quote
Romka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Przed chwila dzwoniła pani z Łodzi w sprawie naszej Fionki.Jestesmy umówione z panią w schronisku w poniedziałek za tydzień.Mam nadzieje,ze przyjedzie.Pani zgadza sie na wizyte przedadopcyjną i na umowę.Mieszka w bloku ,jej psiak umarł po 20 latach i pani szuka nowego psiaka. Quote
Romka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Jutro zapytam p.doktor czy Fionka,może być wysterylizowana w tym wieku.Jeśli Fionka spodoba sie pani to wolałabym,zeby była wysterylizowana. Quote
kajkoowa Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Romka napisał(a):Przed chwila dzwoniła pani z Łodzi w sprawie naszej Fionki.Jestesmy umówione z panią w schronisku w poniedziałek za tydzień.Mam nadzieje,ze przyjedzie.Pani zgadza sie na wizyte przedadopcyjną i na umowę.Mieszka w bloku ,jej psiak umarł po 20 latach i pani szuka nowego psiaka. A gdzie pani znalazła Fionkę? :) Quote
Romka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Kaja10014 napisał(a):A gdzie pani znalazła Fionkę? :) Sama jestem ciekawa!Pewnie z ogłoszenia bo nie wiedziała w jakim jest schronisku.Pani jest z Łodzi.W poniedziałek dowiem sie wszystkiego bo poprosiłam o telefon i spotkamy sie w schronisku. Quote
kajkoowa Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Romka napisał(a):Sama jestem ciekawa!Pewnie z ogłoszenia bo nie wiedziała w jakim jest schronisku.Pani jest z Łodzi. To strasznie szybko, bo dzień przed zadzwonieniem tej pani czyli 30.05 zrobiłam pierwsze 20 ogłoszeń :) Quote
Romka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Kaja10014 napisał(a):To strasznie szybko, bo dzień przed zadzwonieniem tej pani czyli 30.05 zrobiłam pierwsze 20 ogłoszeń :) Kaju jak sprawdzimy domek i pani zdecyduje się to nie robisz dalej ogłoszeń.A jak bedzie inaczej to poprosimy o więcej. Quote
kajkoowa Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Romka napisał(a):Kaju jak sprawdzimy domek i pani zdecyduje się to nie robisz dalej ogłoszeń.A jak bedzie inaczej to poprosimy o więcej. Jasne Romciu, dlatego wstrzymałam akcję do ostatecznej decyzji pani :) Quote
Recommended Posts