Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Romka napisał(a):
Tak ja też to zauważyłam ale to raczej Pianka i Amik byli bardziej kłótliwi.Chcieli wyjśc na spacer ,więc emocje w nich były...nie wyszli niestety.

A mi się wydaje, że to Fiona zaczynała. Chociaż :)

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cały boks? :-) Całe schronisko jest poruszone na maxa podczas wizyt wolontariatu, każdy drze japę, że on pierwszy wychodzi i dodatkowo do towarzysza z boksu obok, żeby siedział cicho, bo właśnie on pierwszy wyjdzie :-)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Fionka i Mela zostały dziś wyadoptowane ze schroniska...będą pilnować składu budowlanego...jak dla mnie smutne...suczki są bardzo towarzyskie i lubią ludzi...

Posted

mamanabank napisał(a):
No to tutaj nawet tytułu nie trzeba zmieniać...

Będzie z Melą...2 ha terenu,buda,cały czas pracownicy...ale pewnie nikt nie będzie miał czasu dla suczek...zwłaszcza Mela potrzebuje człowieka...

Posted

Fionka już w schronisku,jak już pisałam na wątku Meli i wątku głównym warunki,tam gdzie wyadoptowano psiaki są koszmarne,dodatkowo Mela bardzo gryzła Fionkę...suczki wróciły do schroniska,nie widziałam bardziej szczęśliwych psiaków od nich kiedy wróciły do schroniska...poszukamy im dobrego domu.